herkese merhabalar, konuyu buraya açtım fakat esasen bir sorunum yok yalnız bir soru sormak istiyorum bilgisi olan arkadaşlara, clevo pa71hs-g laptop sahibiyim, şunu farkettim, laptop prize takılı ve kapalı iken güç tuşuna normal herhangi bir laptopta olduğu gibi yumuşakça basıyorum ve açılıyor, laptop prize takılı değilken kapalı ise eğer açmak için tuşa aynı yumuşaklıkla değil bir tık daha fazla bastırınca açılıyor, açılış kapanışta hiçbir sorun vs yok, açıkcası devrelerinde de bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum tabiki bu konuda emin değilim elektronikçi değilim yani, şahsen üreticinin bunu bilerek bu şekilde ayarladığını düşünüyorum, örneğin farketmeden güç tuşuna basıldığında vs şarj boşu boşuna gitmesin gibisinden bilmiyorum çok mu saçma geliyor kulağa ama, sizin düşünceleriniz nelerdir yani böyle bişey olabilir mi ? cevap veren arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunarım...
Psikolojik gibi geldi bana. Size daha sert basıyormuşsunuz gibi geliyordur hocam. Yada cihaz pildeyken işlemci frekansı vs. düştüğünden sistem daha geç startlanıyorda olabilir.