Tercihen Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun (Bilgisayar,Matematik,Elektronik,Endüstri Mühendisliği vs.) Net platformunda C# dili ile uygulama geliştirebilen, HTML5,XHTML,CSS3,PHP,Asp.Net,C#,MsSQL,XML,Ajax,MVC,JavaScript,jQuery konularına hakim, Yapılan çalışmaları mobile uygulayabilen, (IOS,Android,Windows) Ms SQL ve Access veritabanlarına hakim, Ms SQL Server ve Windows Server yönetimi hakkında bilgili, Web servisleri ,WCF konularında bilgili, Arama Motoru Optimizasyonu yapabilen (SEO), Responsive dizayn uygulayabilen, Web siteleri icin Icerik Yonetim Sistemi (CMS) bilgisi olan, Tercihan Tasarım programlarını bilen (Photoshop,Corel Draw, Final Cut, Illustrator, Indesign vb.), Referans verebilecek, Hızlı ve pratik, Genç ve dinamik, Sorgulayan ve araştıran, MS Office programlarını kullanabilen, Yeterli seviyede İngilizce dil bilgisine sahip, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, Servis güzergahımız olan Bakırköy, Bahçelievler, K.çekmece, Avcılar, Beylikdüzü, Esenyurt, Büyükçekmece bölgelerinde ikamet eden,
Bu özelliklere sahip biri dünyada olmayabilir
Aslında olabilir, insan beyni çok daha fazlasını yapacak güçte. Ancak bu donanımdaki biri sadece çok büyük firmalarda ciddi kazanç ve imkanlarla çalışır diye düşünüyorum. Veya global olarak freelance çalışabilir ki en mantıklısı bu eğer sistemini güzel oturtabilirse.
Hepsine tamam derdim de, aradaki PHP beni benden aldi.
Bunların hepsini bilen çok iyi arkadaşlarım var ama bu işverenlerin sağladığı imkanlarda falan çalışmazlar :) Allah bilir gitsek 2000+ yol falan derler .
buda benden olsun böyle bir ilanda ben yakaladım
Teknik Özellikler Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Yazılım geliştirme konusunda en az 4 yıl tecrübeli, İlişkisel veritabanları konusunda deneyimli, SQL sorgulama dilini çok iyi derecede bilen SQL Server üzerinde TSQL,stored procedure,function yazabilen Yapısal programlama tekniğinde deneyimli Sistem modelleme ve analiz teknikleri hakkında bilgi sahibi, Gerektiğinde Müşteriye uygulama eğitimi ve desteğini verebilecek, Proje Yönetimi, sistem analizi tecrübeli,
#Delphi Developer Delphi programlama dili tecrübesi olan, Dev Express ve Fast Report componentlerini kullanmış
#.Net developer C#, ASP.NET programlama dillerine hakim ve proje tecrübesi olan, Web ve Desktop uygulamalaı geliştirme konusunda tecrübeli
#Ek Nitelikler,tercihen; Servis tabanlı ve çok katmanlı mimariler konusunda bilgi sahibi ve tecrübeli, Tercihan Linq , Entity Framework , Webapi(json),angularjs,requiredJS,Bootstrap,SignalR JavaScript, HTML, XHTML, XML, XSL, CSS, AJAX ve JQuery uygulamalarında tecrübeli Photoshop, Fireworks, Dreamweaver gibi araçları web uygulaması arayüzü geliştirmede minimal seviyede bilgi sahibi
Kişisel Özellikler İnsan ilişkileri güçlü, güler yüzlü, yazılı ve sözlü iletişim becerileri yüksek, Takım çalışmasına uyumlu, Sorumluluk sahibi ve iş takibi güçlü, Mesleki gereklilik olan Analitik bakış açısına sahip ve zaman planlamasında başarılı Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmayan
Yetenekleri ile kuruma değer katacak, Farklı ve kaliteli yazılımlar geliştirmeyi kendisine ilke edinmiş Yazılım alanında uzun vadeli kariyer hedefi olan Yeni teknolojileri öğrenmeye meraklı ve araştırmacı Teknolojik gelişmeleri takip edecek düzeyde ingilizce bilen, Benzer pozisyonda en az 4 yıl tecrübeli Kurum kültürüne uyum ve ticari etik anlamında güvenilir
Takım arkadaşları aranmaktadır.
quote:
Orijinalden alıntı: H.Burak.E
Bunların hepsini bilen çok iyi arkadaşlarım var ama bu işverenlerin sağladığı imkanlarda falan çalışmazlar :) Allah bilir gitsek 2000+ yol falan derler .
bunları bilen arkadaşların (1 den fazla oluyor ) varsa gitsinler avrupa uzay ajansından felan çalışsınlar böyle bi insan tiplemesi türkiyede yok biliyorduk şu ana kadar
İnanın bana yalan söylemiyorum zaten gayet iyi ücretlerlede çalışıyorlar , merak etmeyin :)
quote:
İnanın bana yalan söylemiyorum zaten gayet iyi ücretlerlede çalışıyorlar , merak etmeyin :)
bu arkadaşl arının yaptıgı bi iş varmı bi site felan ? madem bu kadar ısrarcısın var diyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: seyfi84
quote:
Orijinalden alıntı: H.Burak.E İnanın bana yalan söylemiyorum
inanmıyorum, niye inanayım? burası internette bir forum, reklam göstermek için herşeyi yapacak insanların işlettiği bir mecra. forumda sticky olmuş "DH eleman arıyor" ilanları bile yalan. 1 yıldır eleman mı aranır? hazır scriptle forum işleten ne yapacakmış o elemanı? CV avlıyorlar işte, reklam veren birilerinin talimatıyla.
Orijinalden alıntı: H.Burak.E İnanın bana yalan söylemiyorum
inanmıyorum, niye inanayım? burası internette bir forum, reklam göstermek için herşeyi yapacak insanların işlettiği bir mecra. forumda sticky olmuş "DH eleman arıyor" ilanları bile yalan. 1 yıldır eleman mı aranır? hazır scriptle forum işleten ne yapacakmış o elemanı? CV avlıyorlar işte, reklam veren birilerinin talimatıyla.
Cv avından kasıt nedir? Ne yapıyorlar yani toplananlarla?
Arkadaşlar burası bir forum , dahada ötesinde sanal bir alem , kimseye yalan borcum yoktur , kanıtlamak zorunda ya da sizi inandırmak zorundada değilim. Arkamdan istediğinizi söyleyebilirsiniz adam inanmıyorum diyip donanımhaber in ilanına çekti konuyu böyle bi çarpıtma olamaz ya :) iyi forumlar ...
quote:
Arkadaşlar burası bir forum , dahada ötesinde sanal bir alem , kimseye yalan borcum yoktur , kanıtlamak zorunda ya da sizi inandırmak zorundada değilim. Arkamdan istediğinizi söyleyebilirsiniz adam inanmıyorum diyip donanımhaber in ilanına çekti konuyu böyle bi çarpıtma olamaz ya :) iyi forumlar ...
yoğurtmu dedin canım ?
quote:
Orijinalden alıntı: Parola_18
quote:
yoğurtmu dedin canım ?
?
Hepsi tamamda "Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, " şartına uymuyorum. Mümkün fakat hepsinde bir uzmanlaşılamaz, birkaçı hep baskın olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme