Şimdi Ara

Böyle birşey mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.deveyuku.com/bilgisayar-bilesenleri-c/ekran-kartlari-c/pci-ex-ekran-kartlari-c/gigabyte-vga-1280mb-gf-gtx-470-gddr5-3d-320bit-243987.html
    bu adreste verilen ekran kartı gtx470 arkadaşlar 430 lira inanamadım mail attı arkadaş yanlıylık varmı diye yanlışlıkta yokmuş ürün şu an stoklarda yok gelince alırız doğruysa..

• Stoga gırınce fıyat degısır. Taktık bunlar...
  • zaten o fiyata satarlarsa zarar ederler geliş fiyatı odur adamlara xD
  • bu fiyata bu kartı satacaklarını hiç zannetmiyorum
  • deveyuku çok ucuz fiyata gigabyte ekran kartları satmıştır (gtx 275) bilen bilir ama bu kartı bu kadar ucuza satabileceğini hiç sanmıyorum.
  • Stok yok

İlgi çekmek için yapılmış bir şey ürün stoklara girince fiyatını piyasa değerine çıkartılar
  • notere git bu sayfanın çıktısını al onaylattır. sonra stoğa gelince fiyat artarsa git mahkemeye ver.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok hoş bir şarkı değil mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ürün koduna dikkat GV-N460D5-768I-B
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckolik13

Ürün koduna dikkat GV-N460D5-768I-B

+1
    o siteden alışveriş yaparken ürün ismine değil ürün koduna bakın..
    ürün isimleri yanlış yazılıyor çoğu zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckolik13

Ürün koduna dikkat GV-N460D5-768I-B

• ahaaaha doğru yanındaki 700 liralık kartda aynı kart ama ürün kodu farklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

notere git bu sayfanın çıktısını al onaylattır. sonra stoğa gelince fiyat artarsa git mahkemeye ver.

kim uğraşacak onunla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: izocan1905

quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

notere git bu sayfanın çıktısını al onaylattır. sonra stoğa gelince fiyat artarsa git mahkemeye ver.

kim uğraşacak onunla...

insanları kandırmaya hakları yok. torbası büyük bir avukat tutup aleme ibret olsun diye tazminatı almak lazım. çünkü birçoğu böyle ucuz numaralara başvuruyor.

• ürün kaldırılmıs sanırım. link açılmıyor sabah baktıgımda açılıyordu
  • YAV böyle birşey yok birader sitedeki ürün kodunu aldım direk google a yazdım oysa o gtx470 diye gösterdikleri gigabyte'ın kendi sitesinde baktığım kadarıyla gtx460 mış
    http://www.teknomagaza.com/index.php?do=catalog/product&pid=7932 burdada ürün kodu deveyükü ile aynı burdada deve yükü gibi gtx 470 olarak göstermişler ama salaklar resime GTX460 ınkini koymuşlar bizde yedik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izocan1905 -- 21 Temmuz 2010; 23:08:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.