Şimdi Ara

Böyle birşey olmaz! Adilikte son nokta.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar ilk öncelikle bu olay bugün gerçekleşti artık dostunuzu düşmanınızı daha iyi seçin diye açıyorum ben bu başlığı ne insanlar türemişde haberimiz yokmuş. Ben bugün vente girdim Clan venti. Clandan daha önce cıktıydım charı satacağım diye.. Neyse ben eskidende bunlarla muhabbet ederdim ventde Bugün girdim işte osman diye birşerefsiz abi derdik zamanında ilhan clandan felan niye çıktın dedi. Abi bende charı satıp oyunu bırakacağım dedim bunlada sesli konuşuyoruz ventle neyse biraz muhabbet ettik güldük müldük. Dedim abi sana vereyim satanı kadar takıl istersen dedim Oda olur gel chata ver dedi. Neyse charın ıd pw verdik sonra bu ventde başka salonlara geçip duruyor meğerse o anda charı 2-3 tane adi insanlarla hackliyorlarmış. Bende bunların bulundugu odaya girdim ilhan gel biz çıkalım yukarıya dedi ventde başka odaya. Sonra birden hepsi ventden kayboldu. Chara bir girip baktım item felan kalmamış herşeyi almış. Ulan varya nasıl insanlar bunlar ya sinirimden bu konuyu açtım yemin ederim. Oyuna girdim buna pm attım abi şu itemleri ver dedim bak sorun deyil bir hata yapmış olabilirsin dedim ama geri ver dedim. Dostlugumuz bitmez ben sana güvenerek abi dedim. Vırt zırt işte sonra kardeş kafayımı yedin yanlış kişiye pm atıyorsun sonrada pm kapattı aptal herif. Bundan sonra ne arkadaş nede dostlarıma güvenirsem ne olayım lan. Bu hayatta hiçkimseye güvenmiyecegim artık..

Olympia- Adonissian= 80 lvl Karus
    Çalınan itemler:
    +8 shell set
    +8 raptor
    +0 iron set
    +0 Warrior Earning

Kendinize iyi bakın kardeşlerim çarın bütün bilgilerinide degiştirdim şimdi satılığa çıkartıyorum...
    Hadi eyvallah...

• Gecmis olsun.Oyun bazen insani bazi amaclar ugruna degistirebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

Gecmis olsun.Oyun bazen insani bazi amaclar ugruna degistirebiliyor.
    Kusura bakma ama Osman abi al itemlerimi çal demişsin sen de
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlfaRomeo147

Kusura bakma ama Osman abi al itemlerimi çal demişsin sen de

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun.Bu oyun adama neler yaptırır:) Ben şahsen kendi amcamı soymuş adamım.Ama tabi 2005 yıllarında felan +3 md leri felan almıştım.Ama eskide kaldı amcamda biliyo benim yaptığımı felan aramız bi dargınlık yok:) Oyun işte ne diyim...
  • Oyun ne kadar popüler olduysa o kadarda bktan insanlar doluştu.Oyun olduğunu bilmeden para olarak yaklaşan kişiler sayesinde o eski arkadaşlıkların devri bitti.Neyse tecrube olur senin için insanlara güvenmemeyi öğrenmiş olrsun.
  • Yagu çocugun biri berberin kapısının önünde oturuyor. Bir adam geliyor seni bedavaya traş ettireyim mi diyor. Çocukta kabul ediyor.
    Velhasılkelam giriyorlar berbere cocuk beklemek için koltuğa oturuyor. Adam berbere çocuk dursun ben para çekip gelecegim diyor. Çocuk traş oluyor. Bekliyorlar , gel zaman git zaman aksam oluyor ne gelen var ne giden. Çocuğa soruyor baban nerde kaldı diye. Çocukta diyor o benim babam değildi ki burda oturuyordum gel seni traş ettireyim dedi diyor.

Kimseye güvenmeyeceksin yani millet 5 tlnin lafını yapar durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Yagu çocugun biri berberin kapısının önünde oturuyor. Bir adam geliyor seni bedavaya traş ettireyim mi diyor. Çocukta kabul ediyor.
    Velhasılkelam giriyorlar berbere cocuk beklemek için koltuğa oturuyor. Adam berbere çocuk dursun ben para çekip gelecegim diyor. Çocuk traş oluyor. Bekliyorlar , gel zaman git zaman aksam oluyor ne gelen var ne giden. Çocuğa soruyor baban nerde kaldı diye. Çocukta diyor o benim babam değildi ki burda oturuyordum gel seni traş ettireyim dedi diyor.

Kimseye güvenmeyeceksin yani millet 5 tlnin lafını yapar durumda.
    sene 2006 olsa hadı ılkzamanlar derdımde sene 2011 gm dahıl kımseye guvenılmıyor sen osman abı al ıtemlerı demıssın sımdı bak sana ıyılıgım olsun tum ıtemlerın lıstesını cıkar k2 ye ıtemlerım calındı de tarıh zaman ıtem lıstesı wer ıtemlerın gerı gelecektır %90 yıne soydurursan ıd pw yı bana wer barı hayır işlersın

• quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

sene 2006 olsa hadı ılkzamanlar derdımde sene 2011 gm dahıl kımseye guvenılmıyor sen osman abı al ıtemlerı demıssın sımdı bak sana ıyılıgım olsun tum ıtemlerın lıstesını cıkar k2 ye ıtemlerım calındı de tarıh zaman ıtem lıstesı wer ıtemlerın gerı gelecektır %90 yıne soydurursan ıd pw yı bana wer barı hayır işlersın

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun kardeşim çok uzuldum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hykr0

geçmiş olsun kardeşim çok uzuldum...

Alıntıları Göster
    Dostum afedersin de sen resmen kaşınmışsın yani :( . Her gün foruma konu açılıyor sayfalarca yazıyor millet soyuldum, hacklendim, dolandırıldım. Bu oyunda karakter, item, gb satanları dahi dolandırıyorlar kimi zaman. Size benim tavsiyem "karakterinizin item'leri kitli dahi olsa gold, plat, exp, disc pre varken karakterde kimseye vermeyin karakterinizin k.adı-şifresini kitli itemleri dahi çalabiliyorlar şifreyi bilmeseler dahi..." Şu oyunda 1 kere oyunun görüntü hatası yüzünden dolandırıldım 1 kere de arkadaşıma güvendim oyuna başladığım 2. aydı soyuldum onun haricinde hiç dolandırılmadım. Giden miktar tabi senin zararınla kıyaslanamayacak kadar küçük şeyler ne diyim. Yaşadığın bu olay belki 1000 öğütten daha iyidir geçmiş olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: IIIg0rk3mIII

Dostum afedersin de sen resmen kaşınmışsın yani :( . Her gün foruma konu açılıyor sayfalarca yazıyor millet soyuldum, hacklendim, dolandırıldım. Bu oyunda karakter, item, gb satanları dahi dolandırıyorlar kimi zaman. Size benim tavsiyem "karakterinizin item'leri kitli dahi olsa gold, plat, exp, disc pre varken karakterde kimseye vermeyin karakterinizin k.adı-şifresini kitli itemleri dahi çalabiliyorlar şifreyi bilmeseler dahi..." Şu oyunda 1 kere oyunun görüntü hatası yüzünden dolandırıldım 1 kere de arkadaşıma güvendim oyuna başladığım 2. aydı soyuldum onun haricinde hiç dolandırılmadım. Giden miktar tabi senin zararınla kıyaslanamayacak kadar küçük şeyler ne diyim. Yaşadığın bu olay belki 1000 öğütten daha iyidir geçmiş olsun...

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: jrfelae

quote:

Orijinalden alıntı: IIIg0rk3mIII

+1

Alıntıları Göster
    Abi gerçekten yazıklar olsun böyle insanlara. Herkezi kendim gibi sandım sanırım ben. Neyse buda bana iyi bir kapak ve ders oldu. Pvp'ye geçtik orada takılıyoruz şuanda arkadaşlarla..
    Beni soyanda 3 tane kürt idi.. Birşey diyeceğim ama bu kürtlerdende illallah ettim artık hep bunlar kazıklıyor beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryuushi

Abi gerçekten yazıklar olsun böyle insanlara. Herkezi kendim gibi sandım sanırım ben. Neyse buda bana iyi bir kapak ve ders oldu. Pvp'ye geçtik orada takılıyoruz şuanda arkadaşlarla..
    Beni soyanda 3 tane kürt idi.. Birşey diyeceğim ama bu kürtlerdende illallah ettim artık hep bunlar kazıklıyor beni.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlarını iyi tanıyamamıştım benimde oyundan tanışıp yüzyüze görüştüğüm arkadaşlarım var bi ben onun chara girerim bi o benim chara :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Isla Bonita

Arkadaşlarını iyi tanıyamamıştım benimde oyundan tanışıp yüzyüze görüştüğüm arkadaşlarım var bi ben onun chara girerim bi o benim chara :)

Alıntıları Göster
    o AdonisSian ı ben satmıştım lan.Kaç tane el değiştirmiş o çar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halit.

o AdonisSian ı ben satmıştım lan.Kaç tane el değiştirmiş o çar

Alıntıları Göster
    Evet sen satmıştın şimdi ben satacağım.. USKO bitmiş çünkü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryuushi

Evet sen satmıştın şimdi ben satacağım.. USKO bitmiş çünkü..

Alıntıları Göster
    Artık şu oyuna babam gelip char açsa 5m istese vermem.O hala geldim.

@Ryuushi
    Geçmiş olsun kardeş.Artık gerçek hayata dön bizim gibi olma..

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

Artık şu oyuna babam gelip char açsa 5m istese vermem.O hala geldim.

@Ryuushi
    Geçmiş olsun kardeş.Artık gerçek hayata dön bizim gibi olma..

Alıntıları Göster
    Abi kardeş denilecekleri seçmeyi böyle böyle öğrenirsin tecrüben oldu giden item olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: firari43

Abi kardeş denilecekleri seçmeyi böyle böyle öğrenirsin tecrüben oldu giden item olsun.

aynen bencede tecrübeye ver..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hykr0

quote:

Orijinalden alıntı: firari43

aynen bencede tecrübeye ver..

Alıntıları Göster
    ustam k.bakmaseninki hem enayilik hemde çömezlik benimde oyunda abim var akara hoyagidi ismi gökhan :) ben bu adamacar şifreside verıom yerı gelır kredı kartıda verırım önemli olan abilerini arkadaşlarını secebılmektır ;) doğru insan doğru iş.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkz

ustam k.bakmaseninki hem enayilik hemde çömezlik benimde oyunda abim var akara hoyagidi ismi gökhan :) ben bu adamacar şifreside verıom yerı gelır kredı kartıda verırım önemli olan abilerini arkadaşlarını secebılmektır ;) doğru insan doğru iş.

Alıntıları Göster
    Arkadaşını tanıyamamıssın dedikleri gibi tabi bunlara arkadaşda denmez ya bu kadar basit birşey değil arkadaşlık .

Arkadaşlık konusunda şanslı hissediyorum bu oyunda kendimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

Arkadaşını tanıyamamıssın dedikleri gibi tabi bunlara arkadaşda denmez ya bu kadar basit birşey değil arkadaşlık .

Arkadaşlık konusunda şanslı hissediyorum bu oyunda kendimi

Alıntıları Göster
    Adamın eline charı kendin vermişsin bide gelmiş topic açıyorsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.