Şimdi Ara

Böyle dövüşmek mümkün mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://m.youtube.com/watch?v=B66feInucFY&feature=youtu.be
    Evet beyler çok merak ettim ya mümkün mü Böyle dövüşmek :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TDG -- 16 Mayıs 2016; 19:04:35 >

• Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değil kardeş, öyle dövüşler gerçek olabilse bu işe hayatını adayanlar öyle dövüşürdü. Mesela muhammed ali. İnternetteki gerçek dövüş videolarından bir tanesinde bile böyle hareketler yok. Açıları ayarlanmış önceden planlı hareketler olduğu için ortaya böyle güzel görüntüler çıkıyor filmlerde.

• TDG T kullanıcısına yanıt
    Daredevilin kör bir süper kahraman olduğunu biliyorsun değil mi süper kahraman noktasına özellikle dikkat çekiyorum yani kolu kesilince tekrar çıkan ölümsüz deadpoolun olduğu aman efendim thor adlı bir tanrının dünyaya inip mjolnir adlı yıldırım atan çekiciyle millete elektrik attığı bir evrenden bahsediyoruz özetle bunlar ne kadar olağansa böyle dövüşmek de aynı oranda olağan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok film izliyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

cok film izliyorsun

Çok gerçekçi yapmışlar

• 5 yıldır boks yaparım dovussem dovusurdum böyle. Film adı ustunde imkânsız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Oyuna Girmek Mümkün mü?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben hayal gücünüzü köreltmeyin derim (bu gerçekçi olmayın demek değil).

Pettis bu işi iyi yapan adamlardan
    https://www.youtube.com/watch?v=tSVsbdKpetw
  • Mümkün görünüyor ama böyle dövüşen görmedim. Bazı filmlerde gerçekten güzel sahneler oluyor ve mümkün görünüyor ama nedense yapamıyorlar. 12 round süren puanlı dövüşlerle kıyaslayınca arada uçurum olduğunu fark ediyorsun. Yapabilen varsa da nadirdir bence. Bir de öyle ringe minge çıkanlarda böyle dövüşen görmedim. Hala çok uzaklar. En çok yaklaşabilenleri benim kanaatimce mike tyson ve muhammed ali oldu ama onlar bile çok uzak kaldılar. Ben de bu şekile dövüşmek isterim ama en azından böyle birini görmek ve eğitim almak. İnşallah bir gün güzel dövüşen biri çıkar ortaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulpi -- 24 Mayıs 2016; 1:14:06 >
  • Hocam böyle dovusmek mümkün değil mi yani? İmkansız mıdır? Burda bakinca yapılabilir gibi duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: TDG

Hocam böyle dovusmek mümkün değil mi yani? İmkansız mıdır? Burda bakinca yapılabilir gibi duruyor

Bence mümkün hocam. Ama dikkat ettiysen filmlerde bi blok ve karşı atak sistemi vardır. Yani tak tak diye bloklarlar ve karşı atağa geçerler. Böyle sistem vardır. Bunu çok güzel şekilde yaparlar. Yani olması gerektiği gibi hareketler yapılır. Tabi bazılarında abartı oluyor adam havada uçuyor falan gibi ama onlara takılma. Yani anlarsın adamın hareketinden aşırı olduğunu. Mesela bir video koyacağım. Adam nasıl blok yapılacağını ve karşı atağa geçileceğini anlatıyor. Yapmamız gereken zaten şu blokları dövüşte uygulamak. Bunu başarırsak başka bişeye gerek kalmaz. Zaten amacımıza ulaşmış oluruz. Önemli olan bunları dövüşte düzgün bir şekilde uygulamak. Tekme bloğunu iyi kötü yapıyorlar ama yumrukta çok sıkıntı çıkıyor dövüşlerde. Yiyorlar patır kütür. İşte asıl mesele şu bloklardır. Bizim filmlerdeki dövüş dediğimiz dediğim gibi blok ve karşı atağa dayanır. Biz de bunu yapmalıyız.

• Bence mümkün ama küçük yaşta başlayıp hayatını adaman gerek bi yaştan sonra çok olağan durmuyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.