Şimdi Ara

Böyle kız kalmadı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
11.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu saydığın özelliklere sahip insan az kaldı diyelim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Acı gerçek 10 kızdan belki 1 tanesi böyledir
    hayır 100 kızdan 1 tanesi.
  • Benim sevgilim bu saydığınız özelliklerden hepsine sahip, ortalama üstü güzel ama. Ayıptır söylemesi ama gurur duyuyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1308D36D8

Çek kızları aldatıyorlar mı hocam?

Alıntıları Göster
    pek sadakat duygulari yok hocam, farkli görüyorlar biraz dünyayi :) Elbette bulursun belki aldatmayan ama cok zor.. Pek güvenilir gelmiyor bana cek kizlari. O yüzden en iyisi sevgili olmak :) ha keza asyalilar da ayni kafa yapisina sahip.. Bu islerle iliskimi coktan bitirdigim icin cok yazmak istemiyorum.. Artik yanlis gördügüm yollara insanlari sürüklemek istemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppose27now

Hocam nasıl tanıştınız eşinizle? Çocuğunuz var mı ? İsviçre'de mi yaşıyorsunuz? Ne iş yapıyorsunuz? Eşinizin üzerinden oturum izni aldınız mı?

Bende ileride İsviçre'de yaşamak istiyorum. ABD vatandaşlığım var. Ve evet bende Avrupalı düzgün biriyle birlikte olmayı tercih ederim
    Son actigim konuya bakarsan hocam detaylari ögrenebilirsin..

Isvicre'liler tanidigim diger ülkedeki insanlara göre daha farklidir. Elbette tek tek tüm avrupa halkini tanidigimi ima etmiyorum. Yani bir finlandiya'li ile oturup sohbet etmisligim yok ama cek, polonyali, yunan, alman, fransiz (aman uzak dursunlar) vs gibi avrupa halklari hakkinda bilgim var.. Bunun yaninda asyalilarla da baya bir hasir nesir oldum :) O yüzden isvicreliler cok daha farkli, güvenilir geliyorlar. Elbette avrupa'da is ahlaki önemli ama "es" konusunda hepsini tek kefeye koyamazsin.. Bi ara burada japonlarla ilgili konu actim, herkesin kafasinda tabulasmis japonya algisini yikamadim, bana kücük irkci deyip konumu sildiler :) Adam japonlari sadece ordan burdan duyduguyla taniyor, ben gidip gördüm, gezdim, yasadim ve gördüklerimi ysadiklarimi anlattim. O yüzden yasadigim cogu seyi yazarsam cok farkli seylere gebe olur. Sadece türk kizlarina haddinden fazla deger veriliyor, imkani olan varsa avrupa'ya acilabilir.. Bununla ilgili de zaten konu acmistim yardimci olmak babinda

• Filip Filipoviç kullanıcısına yanıt
    Kızlar birbirine benzemeye daha yatkın erkeklere kiyasla. İq çan eğrisine bakarsan iki cinsiyette en buyuk farklilik kadinlarin iqsi birbirine daha yakin ve ortalama. Erkeklerin çan eğrisinde ilk ve son kisim yuksek yani dusuk zekalilar da yuksek zekalilar da erkeklerde daha fazla. Buda erkekler arasinda cok farklilik yaratirken (hapishane suclularinin ve bilim adamlarinin cogunun erkeklerden olusmasi gibi) kadinlarda daha ortalama yani coğu birbirine benziyor. Velhasil kelam kızların çogu birbirinin kopyasi. Test edildi onaylandi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görmedim, duymadım, bilmiyorum, hiç tanımıyorum.

• tam olarak benim manitayı anlatmışsın ama güzellik kısmı orta değil 8.5/10 olacak. bu kızlardan hala var ama 100 kızdan 5i falan. keep looking dont give up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap vereyim, sen bu yazdıklarına sahip biri isen öyle bir kızı da bulabilecek kapasitedesindir ve bulursun ama bu söylediğin şeylere sahip değilsen zaten bu yazdıklarının onda birini bile bulabilecek kapasite yoktur. Kişi kendisi ne ise karşısındakini de öyle buluyor. Bu kadar basit bunun cevabı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertan2002

türkiye'de zor hocam.. Ben de isvicreli ile evliyim ve mutluyum. Dediklerinin kat be kat fazlasi var. 5 para etmeyen (cogu) türk kizlariyla vakit harcama.. Neler neler dönüyor.. Türbanlisindan acigina kadar.. Imkanin varsa yurtdisindan bulmaya calis :) (ordaki türklerden de uzak dur tabi). Sahsi görüsüm böyle. Tabi her ülke'nin kizlari iyi olacak degil. Mesela cek kizlari güzeldir ama cok tehlikelidir.. Ben bir cek kiziyla evlenmezdim mesela.. Ama iyi kiz arkadasi olunur..
    Carl_sagan buradaki arkadaşa bir dipnot yapsın. :)
  • burada takıldığın sürece yok.
  • Yazdığın gibi bir kız bulsan bile evlilik arefesinde raydan çıkıyorlar dostum çok kendini yorma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertan2002

Son actigim konuya bakarsan hocam detaylari ögrenebilirsin..

Isvicre'liler tanidigim diger ülkedeki insanlara göre daha farklidir. Elbette tek tek tüm avrupa halkini tanidigimi ima etmiyorum. Yani bir finlandiya'li ile oturup sohbet etmisligim yok ama cek, polonyali, yunan, alman, fransiz (aman uzak dursunlar) vs gibi avrupa halklari hakkinda bilgim var.. Bunun yaninda asyalilarla da baya bir hasir nesir oldum :) O yüzden isvicreliler cok daha farkli, güvenilir geliyorlar. Elbette avrupa'da is ahlaki önemli ama "es" konusunda hepsini tek kefeye koyamazsin.. Bi ara burada japonlarla ilgili konu actim, herkesin kafasinda tabulasmis japonya algisini yikamadim, bana kücük irkci deyip konumu sildiler :) Adam japonlari sadece ordan burdan duyduguyla taniyor, ben gidip gördüm, gezdim, yasadim ve gördüklerimi ysadiklarimi anlattim. O yüzden yasadigim cogu seyi yazarsam cok farkli seylere gebe olur. Sadece türk kizlarina haddinden fazla deger veriliyor, imkani olan varsa avrupa'ya acilabilir.. Bununla ilgili de zaten konu acmistim yardimci olmak babinda

Alıntıları Göster
    İsviçre pasaportu aldınız mı hocam?
    Konunuzu bulamadım. Erör veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Worcestershire

İsviçre pasaportu aldınız mı hocam?
    Konunuzu bulamadım. Erör veriyor.

Alıntıları Göster
    yok hocam henüz alamadim. Kolay degil. Hala kalici oturumumu almadim, onla ugrasiyorum, onu aldiktan sonra pasaporta basvurabiliyorum. Evlilik yoluyla da degil de kendi imkanlarimla almak istiyorum. Evlilikte sanirim 3 yilda veriyorlar dedi esim ama benim okuduguma göre 5 yilda veriliyor. Kantonuna göre de farklilik gösterebiliyor. Ama hedefim vatandaslik almak tabi. Ingiltere'ye falan gidince vizeyle ugrasmak istemiyorum :)

• 2 üni okudum, 3 farklı şehirde yaşadım, onlarca farklı işte çalıştım, 4 tane ciddi ötesi ilişki atlattım, onlarca flörtüm oldu, kendi akrabalarımı dahi işin içine soksam; 27 yıllık hayatımda 1 bilemedin 2 tane böyle kız tanıdım yada tanımadım.

Sayıları çok az ve çokkkktannnn kapılmış havada yutulmuş oluyorlar. Bize de düştü bir tane böyle ama heba ettik, gözümüzün doymayışına işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 2 Eylül 2019; 19:28:5 >
  • =PistoLeRo= kullanıcısına yanıt
    Ne kadar abartıyorsunuz ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulsak hala bekar olmazdık
  • %10 çok uçuk bir rakam onu binde bir ve çıkan kızın çirkin olma olasılığı olarak da %85 yaparsak olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazarcep

Var benim sevgilim
    - düşlerimde
    Duygulandırdın be reis
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyza31

Ne kadar abartıyorsunuz ya
    kardeşim ne kadar çok insan tanıyorsan o kadar çok biliyorsun bu konuları. rakamlar abartı olabili
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.