Şimdi Ara

Böyle kız kalmadı mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
1
Favori
11.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arayışta olmayın. İnceleyin, her karşınıza çıkanı tanıyın. Acele etmeyin. Bütün özellikleri de bir bireyde toplamaya çalışmayın. Nasipse bir şekilde karşılaşırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taze bitti hocam. Biz size onlarin çakmalarından verelim orjinale cok yakin. Yakinda onlar da kalmicam acele edin.

• Kardesim ne bos adamlarsiniz ya ayda bir bu konu aciliyor ayni cevabi yaziyorum artilayan yok ki one ciksin

KALMADİ KARDESİM KALMADİ , bakirelik onemli mi degil mi vs dusunecegine artik yatirimlari kendine yap sonra donup neyi kaybettiklerini gosterin artik onlara. Loser olmaktan sıkılmadiniz mi artik ya

• quote:

Orijinalden alıntı: 0live0

Duygulandırdın be reis

Alıntıları Göster
    Düşler ile gerçekler yer değişmemesi daha acı bir duygudur

• Haftalık kızlar neden böyle ve olası bekaret konusuna hoşgeldiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 4 Eylül 2019; 1:16:52 >
  • Kardeşim konuya bir açıklık getireyim.Mevzu bakire olup olmaması değil.Bakire olup da ne halt yiyenler var, bir tek bakireliklerini korumuşlar.Yani bakire olmak namuslu olduğu anlamına gelmiyor.ya da bakire aldığın kadının yarın seni aldatmayacağınında garantisi yok.
    Bu dating uygulamalarında son 1 ayda 6-7kızla tanıştım.Ben hiç bir zaman bir kıza "bakiremisin?" "daha önce oldumu?" gibi aşağılayıcı sorular sormam.Ama bir şekilde kendileri anlatıyorlar.Ve inan bakire olanını daha görmedim.Ve hepsinin ortak noktası inancsız olmaları.İnanada inanmayanada saygı duyuyorum ama inanmayan insanı kendime eş olarak seçmem.Çünkü allahı kabul etmediği gibi yasalarını da kabul etmiyor.Yani inanmayan bir kız için zina diye evlilik dışı ilişki diye bir şey yok, Dinin ya da toplumun getirdiği bir saçmalık olarak görüyor.Daha bugün bir tanesi ile o yüzden sohbeti kestim.Allah korkusu olmasa hepsinden faydalanabilirim.Adam ahlakıma sığmaz.Sonuçta benimde annem var kız kardeşim var.
    Malesef bizim gibi derin düşünen insanlar hep mutsuz olacaktır.Çünkü sıradan insanlar kadın ya da erkek olsun seks ya da para ile tatmin olabilir.Ama derin düşünen insanlar için mutluluk bu değildir.
    Bir de bizleri yargılayan hem cinslerimiz var.Kardeşim ben bu yaşıma kadar aile terbiyesi ile yetişmişim, haramdan uzak durmuşum, efendi dürüst bir insan olmak için uğraşmışım bırakda benimde tercih etme hakkım olsun.

• ertan2002 kullanıcısına yanıt
    Japonya kültür pazarlamasını güzel yapıyor o yüzden olabilir.En az bir Amerikalı veya Alman kadar ırkçılar.

• Hocam sende bu özelliklerin kaçi var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lagun@

Aptalca giyinmek nedir mesela cenaze törenine palyaço kostümüyle mi giden var?

Etrafımda nitelik kazanabilecek parlak zekalı ve şu an iyi sayılabilecek eğitim alan gençlerin istisnasız hepsi muhafazakar kızlarla evlenme planı yapıyorlar.

Alemci kızlarla bugün keyfiniz yerinde ve yarın bazılarınız onlarla evleneceksiniz biraz cesur biraz da dürüst olun bu pısırık köylü kurnazı ruh hallerinizi kaslı vücutlarınız kurtarmaz evlendiğinizde.
    Muhtemelen muhafazakar bir ya da dinsel dusunceye hakim bir cevrede buyudun, bu sekilde de bilincaltin yikanmis. Muhafazakar dedigin kizlar da , kafasi kapali degil mi?

Kafasi kapali kizlarin cok buyuk cogunlugu dogmatik dusuncr ve tabulara hakim kizlar. Hayati boyunca bir sey gormemis, ailesi tarafindan kamcilanmis, istisnalar haric en fazla hemsirelik falan okuyan erkeklerin oldugu meslekleri genelde sectirilmeyen kiz modelleri. Yasadigi cevre neticesinde de ezik olan instagramda aptal aptal kahve storyleri atan tipler. Istisnalari saymiyorum.

Bu insanlarla oturup felsefi dusunceyi descartesin kotu cin ruhunu tartisabilecek degilim. Kapasite belli.

Diger tarafi da direkt, seytan degil, alemci kizlar kendini belli eder kapali olmayan fahişe statusunde yer alamaz. Orta mali degil. Disarda 2 bira iciyor diye de herkes alemci olmaz. Milletin altina yatmaz. Benim cevremdeki kizlarin cok buyuk cogunlugu acik , bazilari icer, oyle gidip manitan olmasi da kolay degildir . Kolay olanlarin derdi zaten ask mesk degil paradir. Bunlar her iki kesimde de esit oranda var. ne talihtir ki bana kapali kizlar geliyor aciklardan cok, dine bagli bir insan degilim. Allahi var guzelleri de geliyor ancak isim olmaz. Sadece guzellige bakamam. Ret yiyorlar direkt.

Acik kizlarin bircogunun en azindan zekasi belirli seviyede. Kaliteli kizi daha 1 km den de anlarsiniz. Giyiminden ustune yakistirdigi kiyafetten makyajindan, oturup 3 kelime sohbet etseniz belli de eder.

Anlamayan erkek varsa da once gitsin kiz degil kendini gelistirsin.

Dedigim gibi bana 1 acik kiz geliyorsa 3 de kapali geliyor. Inanip inanmamak hehe demek de size kalmis cok da umrumda. Bu duruma bakarsak da kizin gelmesi namunasip bir durum gelmelerinin sebebi de ahlaksizliktan da degil hayat vizyonlari o kadar dar ki okul bitince hayvanlardaki ureme donemi gib ureyecekleri erkegi secip yuva ve cocuk yapmak tek vizyonlari cunku. Tum sebep bu.

Felsefi anlamda dusunsel anlamda beynini gelistiren kizlarda erkege sulanma istisnai durumlar haric cok zor. Kiz hoslaniyorsa bile, bunu ima eder direkt gelip kapini calmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 4 Eylül 2019; 11:11:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: doblosman

Japonya kültür pazarlamasını güzel yapıyor o yüzden olabilir.En az bir Amerikalı veya Alman kadar ırkçılar.
    Suanki esim bana demisti japonlar cok irkci insanlar, kendilerini üstün görüyorlar, yabancilari hic sevmiyorlar ve asagilik olarak görüyorlar vs vs.. Ben de inanmadim tabi. Cünkü kafamdaki japon imaji bambaskaydi. Saygili, sessiz sakin, cok caliskan insanlar.. Icimden de hadi len olur mu öyle diyordum.. Ta ki japonya'ya gidinceye kadar :) Ben hayatimda kendimi bu kadar yabanci ve asagilanmis hissetmedim ki bir sürü ülkeye gittim, asya ülkelerine bile (hongkong, güney kore, singapur....).. Japonlar bir baska..

ama iste özellikle türklere anlatamazsin bunlari. dedigim gibi buna benzer seyler yazdim diye actigim konuya "irkci" gibi seyler yazildi ve en sonunda konuyu sildiler, o derece tabulari var japonlar hakkinda.

Neyse bi daha japonya'ya gitmeyecegim zaten :) Güney kore'yi sevdim güzeldi, havasi da iyiydi. Japonya ve hong kong'da nem orani cok fazla. Durduk yere acayip terliyorsun, nefes almak zor geliyor o nemde.. Filmlerde görüyordum insanlar havlu ile dolasiyor ya da animelerinde genis pantolon giyiyorlar falan.. Oraya gidince anladim, cünkü pantolon yapis yapis oluyor :) O havada inssan nasil yasiyor hala aklim ermiyor.. Eziyet gibiydi.. Japonyanin havasi yine temizdi, hong kongta ise sanki inekler yasiyor da öyle bi koku da vardi nemin yaninda, istisnasiz her yer öyle kokuyordu.. Sükrettim batida yasadigima :)

• Kalmaz olur mu hiç, var elbette tıpkı çerez tabağının en altında kalan antep fıstığı gibi değerliler ve onlar da belirttiğin özelliklerde erkekleri bekliyorlar, mesele karşılaşma ve nasip kısmet meselesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webnettr -- 4 Eylül 2019; 11:48:0 >
  • > bir ıllıhın kulundan < sonrasını OKUMADIM
  • Böyle biri hiç bir zaman olmadı zaten

• Ben buldum

• Çirkin bulma ihtimalin 10 kızdan biri, ortalama altı 50 kızdan biri ,ortalama 100, ortalama üstü 500 ,güzel bir kız bulma olasılığı 1000 de 1

• krstarica kullanıcısına yanıt
    Silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suedacik -- 7 Eylül 2019; 16:43:40 >
  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Çok şık bir mesaj atmışsın ama benim mesajımla ilişiklendiremedim tekrar okursan eleştirdiğini düşündüğün hiç bir şeyi savunmadım aksine böyle düşünen gençleri ben eleştirdim. Dini hassasiyetleri olan bir çevrede büyüdüğüm tahlilini falan yapmışsın nereden çıkardın anlamadım.

Eskilerin namus dediği bir kavram var bir de edep dediği bir kavram. Bir kadın edepsiz ama namuslu olabilir namussuz ama edepli de olabilir. Erkek olarak bakınca çoğu insan namuslu ama edepsiz birini tercih etmez halbuki diğeri çok daha tehlikelidir. Mesajımda bunu anlatmaya çalıştım genç insanları uyardım.

Ben yaşını başını almış 11 yıldır evli çoluk çocuk sahibi insanım eşimin başı kapalı falan da değil hatta ciddi ilişkilerimin hiç birisi böyle değildi. Ailemin düşüncesi de tamamen benimkilerle paralel haberin olsun.

Son olarak tekrar yanlış anlayıp tuhaf tahliller yapmaman adına söylüyorum. Esas olan edepli ve namuslu birini bulmaktır zordur ama işin hakkı budur eğer beceremiyorsanız üç beş kişiyle öpüşme sokakta bira içme mini etek vs. giyme elinde sigarayla dolaşma gibi edepsizlik addedilen davranışları olsa bile namuslu birine razı olun aksi halde çok başınız ağrır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ALONSO_06 kullanıcısına yanıt
    Ozel mesaj istememe ozelligini kapatsaydin sanki her sey daha kolay olurdu. Dun geceden beri sana mesaj atmaya calisiyorum. Deneme kacincidayim suan bilmiyorum ama insan bir mail adresi yazar hic degilse. In misin cin misin arkadas

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.