< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Kalmadı artık kızların tek amacı gençliğinde her bir haltı yiyip evlilik çağı geldiğinde kendilerini saf maddi durumu olan birisine atma derdindeler
Kızlar gerçekten sevmez erkekte kriterlere bakar bu da iyi bir gelecek sunabilecekmi ondan ibaret Yani para para para :) |
hayır 100 kızdan 1 tanesi.
|
Acı gerçek 10 kızdan belki 1 tanesi böyledir
|
asıl soru şu, sen o kriterlerin kaçına uyuyorsun?
|
Kardeşim konuya bir açıklık getireyim.Mevzu bakire olup olmaması değil.Bakire olup da ne halt yiyenler var, bir tek bakireliklerini korumuşlar.Yani bakire olmak namuslu olduğu anlamına gelmiyor.ya da bakire aldığın kadının yarın seni aldatmayacağınında garantisi yok.
Bu dating uygulamalarında son 1 ayda 6-7kızla tanıştım.Ben hiç bir zaman bir kıza "bakiremisin?" "daha önce oldumu?" gibi aşağılayıcı sorular sormam.Ama bir şekilde kendileri anlatıyorlar.Ve inan bakire olanını daha görmedim.Ve hepsinin ortak noktası inancsız olmaları.İnanada inanmayanada saygı duyuyorum ama inanmayan insanı kendime eş olarak seçmem.Çünkü allahı kabul etmediği gibi yasalarını da kabul etmiyor.Yani inanmayan bir kız için zina diye evlilik dışı ilişki diye bir şey yok, Dinin ya da toplumun getirdiği bir saçmalık olarak görüyor.Daha bugün bir tanesi ile o yüzden sohbeti kestim.Allah korkusu olmasa hepsinden faydalanabilirim.Adam ahlakıma sığmaz.Sonuçta benimde annem var kız kardeşim var. Malesef bizim gibi derin düşünen insanlar hep mutsuz olacaktır.Çünkü sıradan insanlar kadın ya da erkek olsun seks ya da para ile tatmin olabilir.Ama derin düşünen insanlar için mutluluk bu değildir. Bir de bizleri yargılayan hem cinslerimiz var.Kardeşim ben bu yaşıma kadar aile terbiyesi ile yetişmişim, haramdan uzak durmuşum, efendi dürüst bir insan olmak için uğraşmışım bırakda benimde tercih etme hakkım olsun. |
[Sadığım, yalan söylemem, boş seylere özenmem, cevremin farkındayım, aptalca da giyinmiyorum. Salak birisi de değilim. Bence çoğuna uyuyorum.
|
Son actigim konuya bakarsan hocam detaylari ögrenebilirsin..
Isvicre'liler tanidigim diger ülkedeki insanlara göre daha farklidir. Elbette tek tek tüm avrupa halkini tanidigimi ima etmiyorum. Yani bir finlandiya'li ile oturup sohbet etmisligim yok ama cek, polonyali, yunan, alman, fransiz (aman uzak dursunlar) vs gibi avrupa halklari hakkinda bilgim var.. Bunun yaninda asyalilarla da baya bir hasir nesir oldum :) O yüzden isvicreliler cok daha farkli, güvenilir geliyorlar. Elbette avrupa'da is ahlaki önemli ama "es" konusunda hepsini tek kefeye koyamazsin.. Bi ara burada japonlarla ilgili konu actim, herkesin kafasinda tabulasmis japonya algisini yikamadim, bana kücük irkci deyip konumu sildiler :) Adam japonlari sadece ordan burdan duyduguyla taniyor, ben gidip gördüm, gezdim, yasadim ve gördüklerimi ysadiklarimi anlattim. O yüzden yasadigim cogu seyi yazarsam cok farkli seylere gebe olur. Sadece türk kizlarina haddinden fazla deger veriliyor, imkani olan varsa avrupa'ya acilabilir.. Bununla ilgili de zaten konu acmistim yardimci olmak babinda |
Kızlar birbirine benzemeye daha yatkın erkeklere kiyasla. İq çan eğrisine bakarsan iki cinsiyette en buyuk farklilik kadinlarin iqsi birbirine daha yakin ve ortalama. Erkeklerin çan eğrisinde ilk ve son kisim yuksek yani dusuk zekalilar da yuksek zekalilar da erkeklerde daha fazla. Buda erkekler arasinda cok farklilik yaratirken (hapishane suclularinin ve bilim adamlarinin cogunun erkeklerden olusmasi gibi) kadinlarda daha ortalama yani coğu birbirine benziyor. Velhasil kelam kızların çogu birbirinin kopyasi. Test edildi onaylandi.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filip Filipoviç -- 1 Eylül 2019; 14:57:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|