Bildirim
Böyle Nasıl Sizce Ne alayım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
5 ay para biriktir o sistemi sat 1600-1700 TL ye sıfır sistem kur -
:( o kadar mı vahim çünkü eski işlemcim ve anakartım yandı bu sistemi alalı da sadece 1-2 ay civarı oldu bakıcaz artık -
ekran kartı yükseltilebilir ama yeni sistem toplamakta fayda var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yorumun için teşekkür ederim ama ilk olarak teneke kasa dan kurtulmak istiyorum :) Corsair 300R gibi bir kasa alıcam güç kaynağı hoşuma gidiyor. Daha sonra da hyper t4 yada hyper 212 evo alıcağım. Son olarak ta bi fx 6300 alırım güzel bence -
quote:
Orijinalden alıntı: TheExpandable
Yorumun için teşekkür ederim ama ilk olarak teneke kasa dan kurtulmak istiyorum :) Corsair 300R gibi bir kasa alıcam güç kaynağı hoşuma gidiyor. Daha sonra da hyper t4 yada hyper 212 evo alıcağım. Son olarak ta bi fx 6300 alırım güzel bence
ZALMAN Z3 ÖNERİRİM
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kapkara Kartal
quote:
Yorumun için teşekkür ederim ama ilk olarak teneke kasa dan kurtulmak istiyorum :) Corsair 300R gibi bir kasa alıcam güç kaynağı hoşuma gidiyor. Daha sonra da hyper t4 yada hyper 212 evo alıcağım. Son olarak ta bi fx 6300 alırım güzel bence
ZALMAN Z3 ÖNERİRİM
Ben de Z5PLUS a bakıyordum hoşuma gitti bayağı teşekkür ederim kardeşim iyi forumlar -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Kapkara Kartal
quote:
ZALMAN Z3 ÖNERİRİM
Ben de Z5PLUS a bakıyordum hoşuma gitti bayağı teşekkür ederim kardeşim iyi forumlar
Z11 PLUS TA BİR HARİKA TABİ ZEVK MESELESİ İYİ FORUMLAR
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X