Şimdi Ara

BÖYLE REZALET GÖRÜLMEDİ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ALİ demir reyiz i geri istiyoruz ya . adam rekor ddedi 3-4 günde 2 milyon kağıdı okudu. Bunlar 1 hafta olucak hala bi lys yı okuyamadilar .

Artık sağlıklı düşünemiyorum ya . acaba kimbilir kime torpil ayarlaniyo diye düşünmeden duramiyorum. Böyle bi yönetim şekli olabilirmi ya . milyonlarca genci telefona pc ye bagladilar herkes aciklanmasini bekliyor. ÖSYM başkanı istifa etmeli yanı bu düpedüz BASARİSİZLİKTİR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesin izmirli35 -- 27 Haziran 2015; 2:34:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dur knk daha benimkini de düzeltecekler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltali ilah

Dur knk daha benimkini de düzeltecekler.

Seninki düzeltilebilecek gibi değildir

• Bu kadar bekledikten sonra bide hata yaparlarsa oh mis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarge17 -- 27 Haziran 2015; 3:03:41 >
  • Kardeşim size bi tarih mi verdilerde sürekli burda bekliyorsunuz.Burdakilere inanıp duruyorsunuz sanki ösym tarih vermiş gibi sonra burda bekliyoruz.Bu nasıl bi saçmalık sanki bir an önce açıklanınca birşey olucak tercih zamanı belli, üniversite kayıt zamanı belli, ne zaman başlıyor o da belli.Erken açıklanınca birşey olmuyor veya ilk bakan olunca ekstra puanda gelmiyor usulca bekleyin adamlar düzeltme yapıyor demek ki.
  • Çık git konumdan ya gereksiz insan. Zorlami okutuyoz sana kaf*sız

• kesin izmirli35 K kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal,cemaatinkiler geri atılıyordur. Kendilerinden saydıklarını ise öne arıyorlardır. Ali demir dönemindede çok farklı şeyler olduğunu düşünmüyorum. Çok kafa yorma mak gerek,burası Türkiye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • imaginary friend kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi siyasi falan çekmek istemiyorum yoksa benimde görüşlerim var.Ama benimde öğrendim karekodlarda sorun varmış zaten sınava girdiğim sınıfta 6-7 kişide bu sorun vardı hocalar sonra biz hallederiz dedi başka yerden getirdi bencede bundan yani sağlıklı bi şekilde sonucum geldiği sürece benim için sorun değil herkes kendini biliyor sorular orda hesaplar yakın birşey gelir çoğu kişide az çok biliyor bi mucize bekliyorlarda burada duruyorlarsa bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinsanity96

Hocam şimdi siyasi falan çekmek istemiyorum yoksa benimde görüşlerim var.Ama benimde öğrendim karekodlarda sorun varmış zaten sınava girdiğim sınıfta 6-7 kişide bu sorun vardı hocalar sonra biz hallederiz dedi başka yerden getirdi bencede bundan yani sağlıklı bi şekilde sonucum geldiği sürece benim için sorun değil herkes kendini biliyor sorular orda hesaplar yakın birşey gelir çoğu kişide az çok biliyor bi mucize bekliyorlarda burada duruyorlarsa bilemem.

birisi meeeeeee mi dedi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.