Bildirim
Böyle Sıcak Fırsatçı Arkadaş Var Mı Forumda ? :)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
adam pro mezarcı -
O da bir şey mi, adam kendi içmiş en azından. Bizim mezarcılar da bunu yapar, ama kendi içmez forumda yarı fiyatına satar.quote:
Orijinalden alıntı: smartlavyer
adam pro mezarcı -
Var tabi, kart başına 10 TL puan verilen bir kampanyada 1000 tane MigrosClub kartı alan şahsı unuttunuz herhalde. Veya Hopi 25 TL altlimitsiz puan verirken sömürünün dibine vuran isimsiz vampirleri? Bu adamın yaptığı nedir ki?quote:
Orijinalden alıntı: _CarpeDiem_
O da bir şey mi, adam kendi içmiş en azından. Bizim mezarcılar da bunu yapar, ama kendi içmez forumda yarı fiyatına satar.
Alıntıları Göster
-
başka bir haberde her gün aldığı uçak biletini erteleyerek havalimanında bedava yemek yiyen adam vardı. bu duruma karşı hiçbir resmi durdurma uygulaması yapamıyorlardır falan... kahveye göre yemek daha pahalı mesela :)quote:
Orijinalden alıntı: Marjinal01
Var tabi, kart başına 10 TL puan verilen bir kampanyada 1000 tane MigrosClub kartı alan şahsı unuttunuz herhalde. Veya Hopi 25 TL altlimitsiz puan verirken sömürünün dibine vuran isimsiz vampirleri? Bu adamın yaptığı nedir ki?
Alıntıları Göster -
bir ara bu konu yokmuydu bizimkilerde yapıyorduquote:
Orijinalden alıntı: wolkien
başka bir haberde her gün aldığı uçak biletini erteleyerek havalimanında bedava yemek yiyen adam vardı. bu duruma karşı hiçbir resmi durdurma uygulaması yapamıyorlardır falan... kahveye göre yemek daha pahalı mesela :)
Alıntıları Göster -
bu forum bedava dişçi açılışı var diye sağlam dişini çektiren üyeyi tanıyorquote:
Orijinalden alıntı: maydoganlar1156
bir ara bu konu yokmuydu bizimkilerde yapıyordu
Alıntıları Göster -
Kedisi olmadığı halde mama alan gördüm bu ne kiquote:
Orijinalden alıntı: ali_6195
bu forum bedava dişçi açılışı var diye sağlam dişini çektiren üyeyi tanıyor
Alıntıları Göster -
Nasıl bi forummuşuz arkadaş renk renk adam var -
quote:
Var tabi, kart başına 10 TL puan verilen bir kampanyada 1000 tane MigrosClub kartı alan şahsı unuttunuz herhalde. Veya Hopi 25 TL altlimitsiz puan verirken sömürünün dibine vuran isimsiz vampirleri? Bu adamın yaptığı nedir ki?
vampir derken ?? kapitalist sömürü vampir olmuyor da, 3 5 kartla puan toplayan biz mi vampir oluyoruz ?? migros'un veya boynerin yıllık kar marjlarını biliyor musun bunları söylerken ??
ayrıca, forumda konusu da vardı, yurtdışındaki elemanın birine karşı taraf ödemeli marketten kasa kasa içecek göndermişti , dükkan yöneticisi yerinde olsam ben de hergün doğum günü hediyesi niyetine karşı ödemeli kahve paketi gönderirdim
-
3-5 mi ? Gerçekten mi? -
quote:
3-5 mi ? Gerçekten mi?
3-5 bin olsun, ne farkeder boyner'in ettiği karın yanında hiçbir şey -
denemek lazımquote:
Orijinalden alıntı: mahmut716quote:
3-5 mi ? Gerçekten mi?
3-5 bin olsun, ne farkeder boyner'in ettiği karın yanında hiçbir şey
Alıntıları Göster
-
Ya Mahmut kardeşim (isimle hitap ediyorum, uzun zamandır bu forumda olan aşina insanlar olduğumuzu düşünerek) ne yaparsan yap, helali hoş olsun bişey demedik ki vampir dedik sadece :), adamların kanını emiyorsun işte yanlış mı? Niye emiyorsun yanlış yapıyorsun diyen yok, çünkü abartı miktarda giriyor olsan da benim için kırmızı çizgi işi ticarete dökmektir, bildiğim kadarıyla bunu yapmıyorsun. Bu çizgiyi geçmediğin sürece olay tamamen vijdani boyutta kalır ve bunun hesabını sen kendi içinde verirsin. Ama geçtin mi işte o zaman iş ahlaksızlığa girer, başka bir boyuta geçer. Sonuç bu forumda herkes bir açık bulduğunda az veya çok değerlendiriyor, bu bir gerçek. Sermaye sahipleri, Kapitalizm ve gelir eşitsizliği konusunda hemfikirim seninle (bunu telafi etme yolları konusunda olmayabilir ama :) ). Ama sen de cidden sömürüyorsun be kardeşim adamları :) . -
Bari haftada bir git. Cılkını çıkarmış :) -
quote:
Ya Mahmut kardeşim (isimle hitap ediyorum, uzun zamandır bu forumda olan aşina insanlar olduğumuzu düşünerek) ne yaparsan yap, helali hoş olsun bişey demedik ki vampir dedik sadece :), adamların kanını emiyorsun işte yanlış mı? Niye emiyorsun yanlış yapıyorsun diyen yok, çünkü abartı miktarda giriyor olsan da benim için kırmızı çizgi işi ticarete dökmektir, bildiğim kadarıyla bunu yapmıyorsun. Bu çizgiyi geçmediğin sürece olay tamamen vijdani boyutta kalır ve bunun hesabını sen kendi içinde verirsin. Ama geçtin mi işte o zaman iş ahlaksızlığa girer, başka bir boyuta geçer. Sonuç bu forumda herkes bir açık bulduğunda az veya çok değerlendiriyor, bu bir gerçek. Sermaye sahipleri, Kapitalizm ve gelir eşitsizliği konusunda hemfikirim seninle (bunu telafi etme yolları konusunda olmayabilir ama :) ). Ama sen de cidden sömürüyorsun be kardeşim adamları :) .
ben yapmıyorumki bunları , ama savunuyorum, destekliyorum, gerekirse eğitimini de veriyorum
cem yılmaz'ın reklamındaki gibi, yiyiciyiz biz sadece
-
quote:
Orijinalden alıntı: Prof. Dr. MEZARCI
Bari haftada bir git. Cılkını çıkarmış :)
işte profesör farkı -
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut716quote:
Orijinalden alıntı: Prof. Dr. MEZARCI
Bari haftada bir git. Cılkını çıkarmış :)
işte profesör farkı
Alıntıları Göster
-
Bu forumda bedava dondurma yemenin taktiğini bulam adam çıktı. Bunlar ne Allah aşkına?
Benzer içerikler
- çek kazan referans kodu
- epttavm ürünleri orjinal mi
- ucuz kot pantolon nereden alınır
- cardfinans trendyol 500 tl para puan nasıl kullanılır
- yurt dışından gelen para hesaba geçmedi
- hepsiburada global nedir
- amazon müşteri hizmetleri
- telefon iade edilir mi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X