Forumda bulamadım ya açılmamış ya çok eskilerde kalmış işine yarayan olabilir. EKİM ETKİSİ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96DE7F07E -- 8 Ekim 2020; 23:58:6 > |
Boyner 300/100 İndirim

-
-
Hocam 300/100 olarak düzeltir misiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ah z kuşağı ah
100/300 demek 300 de 100 demektir.
-
Tüm üründe geçmeyen kodu ne yapalım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam biliyorum ama forumda kodlama böyle olmuyor diye biliyorum mesela Çek satışta 100/40 diye yazılıyor 40/100 değil :)
quote:
Orijinalden alıntı: Jayus
Tüm üründe geçmeyen kodu ne yapalım.çeyizine sakla muhaha
-
quote:
Orijinalden alıntı: İnterestHocam biliyorum ama forumda kodlama böyle olmuyor diye biliyorum mesela Çek satışta 100/40 diye yazılıyor 40/100 değil :)
valla siz yazdıktan sonra baktım dediğin gibiymiş ne yapalım ayak uydurlaım haklısın sağol
-
Espri anlayışına hayran kaldım.
Thx
quote:
Orijinalden alıntı: Jayus
Tüm üründe geçmeyen kodu ne yapalım.Mesela arkadaşa ver çeyizine saklasın
-
Boynerde 300 e 100 indirim verdiği bir paltonun indirimli fiyatı morhipo ile aynı rakama geliyordu , alacağınız ürünleri kontrol edin mutlaka
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Boyner konusunda yazıldı, alacak ürün yok, haddinden fazla pahalı herşey...
-
Boyner çok kazık
Uzun zamandır ekstre indirimi yok sanki. Ekstre ve kupon kombolanmadıkça bir kaç ürün dışında uygun bir şey olmuyor.
-
fiyatları 100 arttırmışlar indirim yazmışlar
-
boynerin %30la 300e100ü bitmez
sürekli yapıyorlar ama fiyatlar oynuyor arada uygun bi sey denk geliyor kovalamak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peaceb -- 9 Ekim 2020; 3:59:55 > -
Tamam sağol bilgilendirdiğin için çok faydan dokundu ama burda bir üslup var. Bu forumda böyle konuşman doğru değil. Youtube videosuna yorum atmıyorsun neticede.
En Beğenilen Yanıtlar

Espri anlayışına hayran kaldım.
|
ah z kuşağı ah 100/300 demek 300 de 100 demektir. |
Tüm üründe geçmeyen kodu ne yapalım.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X