< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Boyner hopi kombosu
-
-
-
Gayet güzel paylaşım olmuş hocam. Emeğine sağlık. Mutlaka faydalanan çıkacaktır.
-
Maalesef bu kez inat etti 3 gündür çeviriyorum gelmiyor 100 boyner
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yanlış anlamadım değil mi 500 liralık gift kartı ilk alırken 200 liralık hopi boyner çeki kullanıp çeki 300e alacağız sonra aldığımız çek ile sepeti 700 yapacağız gift kartı kullanacağız sonra da 200 diğer hesap boyneri kullanacağız 700-200-200 300 liraya mal olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başka deneyen var mı gift kart ile hopi birleşiyor mu bir sıkıntı çıkıyor mu ?
-
Birleşiyor hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Giftcard en son odeme kismi ha para ha kredi karti ha giftcard fark etmiyor
Anlamadım tam olarak yardımcı olacak var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Giftcard kodu telfnoyamı geliyor
Diğer komboyu yapamasakta 500 liralık gift kartı 300e almak iyi. Boynerde her zaman böyle kampanyalar oluyor.
Gift kartı alırken 800 alsak 200 hopi indirimiyle (800-200=600) kalan tutarı maximum kartla ödesek 600/150'de ordan gelir.
800 TL'nin maliyeti 450'ye düşer.(ayrıca maximum kartla gift kar alırken taksit olmuyor ama bu aya özel hesap özeti erteleme kampanyası var)
-
Gift kart alinca ne kadar surede geliyor sms olarak? Bugun gelmezse iş yaş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
15 dk civarında geldi
-
Hopiyle gift kart aldım sonra o gift kartla+200 hopiyle bir gift kart daha aldım bakalım gelecek mi
Gelir
Bu da iyi alternatif ama 1000'lik gift card var bildiğim
Bence de gelir niye gelmesin ki
Edit: geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuBa2 -- 31 Aralık 2021; 17:24:30 >
Sıkıntı çıkmıyor hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
O değil de herkes doğum gününü 01.01. Girmiş herkesin doğum günü kutlu olsun botlar sizi
|
Yanlış anlamadım değil mi 500 liralık gift kartı ilk alırken 200 liralık hopi boyner çeki kullanıp çeki 300e alacağız sonra aldığımız çek ile sepeti 700 yapacağız gift kartı kullanacağız sonra da 200 diğer hesap boyneri kullanacağız 700-200-200 300 liraya mal olacak |
Maalesef bu kez inat etti 3 gündür çeviriyorum gelmiyor 100 boyner
|
Allah sabır versin müşteri temsilcilerine, kurum çalışanlarına, özellikle halkla ilişkiler gibi direkt insanlar ile muhatap olmak zorunda olan çalışanlara
|
kanki çarkı çeviren ğskğdarı geçti sen bidahaki kampanyayı bekle bitti hacım o ya
|
Benzer içerikler
- kazanan akbanklı
- tcl 65c755 yorum
- tod süper dolu paket
- qnb maaş kampanyası
- 5 mbps internet hızı nasıl
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X