20 litre olanı görmüştüm almak istiyordum ancak stok kalmamış :( |
Boyner hopi kombosu (17. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
400/50 dışında boynerde yok mu güzel bi komba 500lük gifti kullanayım artık diyorum 400/150'yi kaçırdık
-
webden aldığım ürünü, bedeni uymayınca mağazadan perşembe günü iade ettim. Bana paracık iade işlemi için telefon numarası yada herhangi bilgi istemedi. sipariş no ile işlem yaptılar. paracıklar da malesef gelmedi. Müşteri hizmetlerini birkaç kez aradım. Birşey yapamıyorlar. İlk aradığımda 24saat bekleyin dediler. Sonraki aramalarda iadeler 2ila 4gün hatta bir haftayı bulabilir dediler. Acaba mağazada paracık iadeleri için ayrı bir işlem mi yapmaları gerekiyordu? ne önerirsiniz? mağazaya tekrar mı gitsem yoksa beklemeye devam mı?
-
paracıklar iade yapılmasına rağmen yüklenmediyse hopiyi arayın, kayıt açsınlar. telafi için yükleme yaparlar. iade gerçekleşmediyse mağaza da sorun var demektir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
forumun efsane soru bankası davetsiz07 (R.I.P.) kardeşimizin son sorusu... şimdilerde kariyerine @07ENGİNEER olarak devam ediyor
-
Neden üyeye sataşıyorsunuz? Neden 3 yıllık konuyu güncelleyip kışkırtma çabasındasınız? Bu davranışınızı tekrar etmeyiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X