< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Boyner hopi kombosu (14. sayfa)
-
-
Evet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mağazada deneyip alıyım diye dün alışveriş yapmadım. Şansa kampanyayı sonlandırmışlar. Öyle korkunç bir indirimde yoktu aslında. 1-2 ay önceki fiyatlara iniyordu ayakkabılar falan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben gift kartla almamıştım. Kargoya verme sebebimde iadeni daha hızlı olur dediler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8156ACF80 -- 4 Ocak 2022; 15:31:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kargo ile iade daha hızlı mı oluyormuş ? Mağazadan iade daha hızlı olmaz mı ? Benim gift karta geç yatsa da olur hopi kampanya iadesi hangi türlü daha hızlı olur acaba
kargo iade resmen rezillik hocam
8/9 gün sürüyor iade onaylanması onu geçtim, gift karta iadesi 3/4 gün sürüyor geçen ay başıma geldi..
sürekli şikayetler oluşturduğum halde bu kadar sürdü oluşmasa 20 günü bulurdu sanırım şikayet vardan bakabilirsiniz boyner şikayetlerine
-
Ben kullandığım hopi paracıklarımın hızlı bir şekilde geri yatmasını istiyorum. O zaman mağazadan iade mi yapmalıyım
Mağaza hemen iade almıyormuş incelenmeye gönderiyorlarmış giyilmiş mi vs diye. Öyle dedi görevli
Ben geçen cuma verdim iade kargoya bugun yatmış ücreti
3 hafta önce mağazaya gömlek ve kazak iade ettim anında iade olmuştu. Hemen iade çeki verdiler 370 tl. Ama şimdi iade çeki olmadan iade etmek istiyorum. İncelemeye göndermezler diye düşünüyorum. Yarın gidip iade edicem bakalım şansıma
-
Sorunlu bir mağazaya denk gelmişsiniz ne yazıkki. Ne demek etiketi üzerinde ürün için inceleme ? Etiketi üzerindeyse herhangi bir kusuruda yoksa direkt iade almaları lazım. İnternetten aldığım ürünleri hep mağazadan iade ettim hızlı olması için, sorunda yaşamadım.
-
arkadaşlar bu montun kapşonu çıkıyor anlayan var mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende var birleşik şapka çıkmıyor
Süreli paracıklarda iade olunca geri yatmıyor diye biliyorum.2 kere iade durumum olmuştu.2sinde de geri gelmedi paracıklar.Arayıp sorduğumda hediye paracıkların süreli olduğunu süreleri geçtiği için yüklenmediği söylenmişti.
-
Evet sanırım mağaza sorunlu. Bende hiç sıkıntı yaşamadım bugüne kadar
-
Daha önce mağazada denemiştim kapşonu çıkmıyor. Ayrıca ben bu montu almanızı önermem. Kaz tüyü montlar gibi çok şişme değil ve hafif. Ama kaz tüyü değil maalesef
-
Bana da 24 saatliğine geri yükleniyor demişlerdi. Daha önce morhipodan süreli hediye paracık ile aldığım ürünü iade ettiğimde de 24 saatliğine o hediye paracığı kullanma fırsatı vermişlerdi
-
Büyük geldi ise Boyner magazalarında (varsa böyle bir imkanınız) numara/beden değişikliği yapabilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet biraz bilgisizler galiba. Üstelemedim zaten alacağım şey bunlarda iki kat pahalı. Benim için bir anlamı olmayacakatı bende üstelemedim fazla
Yapabildin mi bunu hocam bana cok lazimdi ama isbanka guvenemedim maximum posu olmali diyor 150tl gelmeyebilir diye
Suan 400/150 var ama birlestiremedim bir turlu neden gift alımı haric mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X