< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Boyner hopi kombosu (13. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar 800/300 kampanyası yok diyenler bulamayanlar var. Hopi de kampanyayı görebilirsiniz. 400/150 olarak görünüyor. Her 400 tl ye 150 indirim yapıyor. Yani 800 e 300. 1200 e 450. Böyle devam ediyor. 400 tl nin her katında 150 tl indirim alabiliyorsunuz
-
Peki hocam 500 luk gift card almistim bunu kullanip birde bundan nasil tararlanabilirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet bitti. Bu her 400 e 150 hopi kampanyası
-
Çok basit hocam. 800 liralık ürün sepetinize ekleyin. Hopi den 400/150 kampanyasını seçin. Sepetiniz 500 liraya düşecek. Sonra gift kart ile ödemeyi yapabilirsiniz.
-
Cok teşekkürler son olarak üzerime olmayanlari fiziksel boyner magazasinda degisim yapabilir miyim?
Rica ederim :) Evet değişim yapabiliyorsunuz. Mağazada beden yoksa değişim için çevre illerdeki mağazalardan adresinize ya da mağazaya istediğiniz bedeni getirtiyorlar. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde bu şekilde söylediler. Bende 500/200 de aldığım ürün için değişime gideceğim
-
Allah razi olsun valla cevaplariniz isime yarayacak 👍
2 gün önce favorilediğim CK ayakkabıları süpürmüşler bile tadım kaçtı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Malesef bitti. 31.12 idi iş bankasi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bazen sayaç oluyor ama işte. 18 ini bekleyip göreceğiz
Sorumu size sorabilirim. Bugün ürün aldım 400/150 ve 250 gift ile. 150 de karttan ödedim. Şayet bu siparişi iptal edersem. Kartıma 150 iade olur. 250 gift i iade ederler mi?
Gıft iade edlir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Siparişi kargoya teslim edilen var mı ? Önceden Aras ve Yurtiçi kullanıyorlardı simdi Scotty Boyner Express olarak lojistiği kendileri sağlıyor ama kargoya verildi yazan siparişlerde kargo hareketi yok.
Bugün mağazaya gittim. Değişim için . İstediğim bedenler yoktu. Olanlarda aşırı pahalıydı. Gift karta iade yükleme olmuyo dediler. Ben de tamam deyip kargoya verdim iade için. Bir dahada boynerden birşey almam . Mağazalar aşırı pahalı.
Mağazada beden değişimi yapılıyor sadece, farklı model-renk değişiminde fiyat farkı oluyor. İadeyi mağazayada yapabilirdiniz, ödediğiniz tutar aynı gift carda 48 saat içerisinde yükleniyor. Geçen hafta gift cardla aldığım ürünü mağazaya iade etmiştim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kacirdik ya tuh. Dun gece her 400 e 150 idi simdi sadece 400 uzerine tek 150 olarak duzeltmisler
Az önce 800 küsür tllik sepeti 500 küsüre aldım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X