Şimdi Ara

Boyner hopi kombosu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
11
Favori
32.139
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boyner 500/200 hopi indirimi 31 Aralıkta bitmedi mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 800/300 kampanyası yok diyenler bulamayanlar var. Hopi de kampanyayı görebilirsiniz. 400/150 olarak görünüyor. Her 400 tl ye 150 indirim yapıyor. Yani 800 e 300. 1200 e 450. Böyle devam ediyor. 400 tl nin her katında 150 tl indirim alabiliyorsunuz

• Peki hocam 500 luk gift card almistim bunu kullanip birde bundan nasil tararlanabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • delgado12 D kullanıcısına yanıt

Evet bitti. Bu her 400 e 150 hopi kampanyası

• hotlevel kullanıcısına yanıt

Çok basit hocam. 800 liralık ürün sepetinize ekleyin. Hopi den 400/150 kampanyasını seçin. Sepetiniz 500 liraya düşecek. Sonra gift kart ile ödemeyi yapabilirsiniz.

• Cok teşekkürler son olarak üzerime olmayanlari fiziksel boyner magazasinda degisim yapabilir miyim?

Rica ederim :) Evet değişim yapabiliyorsunuz. Mağazada beden yoksa değişim için çevre illerdeki mağazalardan adresinize ya da mağazaya istediğiniz bedeni getirtiyorlar. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde bu şekilde söylediler. Bende 500/200 de aldığım ürün için değişime gideceğim

• Allah razi olsun valla cevaplariniz isime yarayacak 👍

• 2 gün önce favorilediğim CK ayakkabıları süpürmüşler bile tadım kaçtı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Malesef bitti. 31.12 idi iş bankasi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • flintstones F kullanıcısına yanıt
    Bazen sayaç oluyor ama işte. 18 ini bekleyip göreceğiz

• Sorumu size sorabilirim. Bugün ürün aldım 400/150 ve 250 gift ile. 150 de karttan ödedim. Şayet bu siparişi iptal edersem. Kartıma 150 iade olur. 250 gift i iade ederler mi?

• eyupbozucu E kullanıcısına yanıt
    Gıft iade edlir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Siparişi kargoya teslim edilen var mı ? Önceden Aras ve Yurtiçi kullanıyorlardı simdi Scotty Boyner Express olarak lojistiği kendileri sağlıyor ama kargoya verildi yazan siparişlerde kargo hareketi yok.

• Bugün mağazaya gittim. Değişim için . İstediğim bedenler yoktu. Olanlarda aşırı pahalıydı. Gift karta iade yükleme olmuyo dediler. Ben de tamam deyip kargoya verdim iade için. Bir dahada boynerden birşey almam . Mağazalar aşırı pahalı.

• Mağazada beden değişimi yapılıyor sadece, farklı model-renk değişiminde fiyat farkı oluyor. İadeyi mağazayada yapabilirdiniz, ödediğiniz tutar aynı gift carda 48 saat içerisinde yükleniyor. Geçen hafta gift cardla aldığım ürünü mağazaya iade etmiştim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kacirdik ya tuh. Dun gece her 400 e 150 idi simdi sadece 400 uzerine tek 150 olarak duzeltmisler

• Oz_Webster O kullanıcısına yanıt

Az önce 800 küsür tllik sepeti 500 küsüre aldımBoyner hopi kombosu 

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.