Şimdi Ara

Boyner hopi kombosu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
11
Favori
32.141
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşa hediye alacaktım bugün gelseydi iyiydi. Yoksa sıkıntı yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alınan gift kartlar sabah 10 da gelecek beyler merak etmeyin şu an dükkan kapandi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Morhipo gıft kartlar Boyner gibi mi kullanılıyor

• Morhipo'dan sakın gift kart almayın. 1000 liralık gift kart aldım deneyeyim dedim önce kısa süreli sorun yaşıyoruz dedi sepet adımında sonra geçersiz dedi. Başka hesaptan denedim yine aynı üyelik girmeden denedim yine aynı. ABV bunların gece gece. Zehir ettiler yılbaşını!

• 2 dk vardı gift bile vermedi :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değil de herkes doğum gününü 01.01. Girmiş herkesin doğum günü kutlu olsun botlar sizi

• 500/200 HOPİ vardı ama 12’den birkaç dakika öncesinde kullanmama rağmen hesabınızda yeterli miktarda paracık bulunmamaktadır hatası verdiği için kullanamadım hâlâ da aynı hatayı veriyor :( böyle bir sorun yaşayan oldu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puredistance P kullanıcısına yanıt
    23.59 olunca siliniyor bildiğim kadarıyla o dk dan önce mi yaptınız sonra mı

Evet gece 23:30 civarında da aynı hatayı aldım gift kartı kullanılmış saydı bu yüzden.

• 500 artı 2 100 lik olarak aldığım dün gift kartlar da geldi şimdi :D 276 tl ye 700 gift kart çok iyi oldu gerçekten
    Sadece 500lüğünn maili gelmedi ama kod olarak mesaj geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastjeday -- 1 Ocak 2022; 10:3:59 >
  • Saat 10:00 itibariyle gift ler gelmeye başladı.

• Kendi hesabınızda ki 200 hopi indiriminden sonra başka hesaba ihtiyacınız yok. Giftler kalsın sizde, son kullanım tarihi yok zaten. Muhtemelen boyner için yine 100 er 200er hopi verecek. O hopi ve gift ile kombo yaparsınız. Bu arada ben 3x100 ve 2x250 gift aldım. 200 hopi düştü. 150 de maxi puan verecek. Toplamda 800 gift i 450 ye getirdim. Fakat şöyle bir sorunum var. Her gift 1 alışveriş için mi? Bir alışverişte birden fazla gift kullanamadım 🤷‍♂️🤔

• eyupbozucu E kullanıcısına yanıt

Mağazada çoklu kullanım oluyor internette sadece 1 tane

• hakandemirsoy kullanıcısına yanıt
    Aynen

• 👍Bunu öğrendiğim iyi oldu. Ona göre alışveriş yapacağız artık.

• Hopide çark bitti mi ? Aktif devam eden hangi kampanya var yardımcı olabilir misiniz ?

• Dün aldığım giftler sabah geldi diğer hesapta silinmemiş 100 hopiyi birleştirip 600 liralık yeni gift kart aldım haber verenlere teşekkürler

• Boyner ve Morhipo sayesinde marka alışverişlerim çok uyguna geliyor. Uzun zamandır fiziki mağazalardan nadiren alışverişim oluyor sayelerinde. Sağolsunlar Gift karlarımızı da stokladık.

Bu durumda m. H. Arayip kayit acmaniz lazim. 2 kere basima geldi. Ilkinde 2. Gun ayni kod aktif hale geldi. Digerinde ise neredeyse hergun araya araya tam 4 hafta sonra aktif hale geldi

• eyupbozucu E kullanıcısına yanıt

Maxipuan kampanya sartlari neydi acaba? Bende 500 luk gift card i 200 indirimle 300 e aldim isbankasi karyimla

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.