Şimdi Ara

Boyner Kalıcı olmayan parfüm şikayetleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Boyner Parfüm ve Test Şikayetleri - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/boyner/parfum/test

(arcon kozmetik)
    Herkes bu konudan şikayetçi olmuş . Boynerden aldığım parfümün raf sorumlusu bayanların denettiği tester parfümlerle alakası yok . 595 tl para verdim 100 ml dior sauvage için . Parfüm teste gitti . Çevremdeki herkes parfümün denettirdikleri parfümle alakası yok demeseydi incelemeye göndermeyecektim . Genelde herkes bu sorundan muzdarip şikayetvar'da .Ürünler insanların elinde patlıyor incelemeye gitsede red alıyorlar . bu neden olur? Orjinal parfümün neden kalıcılığı olmaz ? TÜrkiyede mi üretiliyor sanki ?

• Öncelikle selam, boyner, sevil, sophoro gibi benzer parfüm satan yerlere belli sayıda tester şişer gelir ve üretim yılları kapalı ambalajlı ürünlerden daha eski olabiliyor ki bu çok yaşanıyor. Bu ne gibi bir sorun yaşatır peki diye düşünüyor olabilirsin. Parfümler aşağı her yıl baştan elden geçiyor ve ya formüllerde ufak oynamalar, kullanılan özlerden değişikler veya yoğunlukları değişebiliyor. Buda batch koduna Parfümlerde farklılıklar olabileceği anlamına gelmektedir. Parfümler sahte falan değil insanlar beklentileri çok fazla oluyor genelde yada bahsettiğim durumlar yaşanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen 2019 formüle değişmiş çok belli

• Aynen 2019 formüle değişmiş çok belli

• Cn homme aldım geçen boynerden maşallah 8 saaten uzun sürüyor bence orijinaldir üretim tarihi ne zaman

• 5-6 şişe Versace Eros bitirdim , ilk başlarda Boyner'den alıyordum ama kalıcılık gerçekten çok kötüydü . Daha sonra yurtdışından dönerken duty freelerden almaya başladım ( Türkiye'de ki duty freeler değil ) arada bariz fark var . Buraya gelen parfümler bayat gibi
  • parfümü internet üzerinden mi aldınız yoksa mağazadan mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yurtdisindan almak en iyiside dutyfree falan bilmiyorum bi tanidiga getirteceksin

• Tester’lar her zaman daha yoğundur. Müşteri “aa ne güzel kalıcı, yoğun parfüm” desin ve satın alsın diye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.