Geçen sene Nat geo tişörtleri satmışlardı ucuza. Evde giyerim diye 3 tane sipariş ettim. 1 hafta geçti, kargoya verilmedi. Sonra bana gelen mesajda sipraişin iptal edildiği, iade yapılacağı yazıyordu. Nedeni ise ürünün insa sağlığına zararlı olmasıymış. Böyle saçma bir sbep görmedim. Eğer dedikleri gibi zaralıysa neden satıyorlar en başta? İlk alışverişimdi Boyner'den, bir daha da almam, kimseyede önermiyorum. |
Boyner rezaleti - montuma el koydu (2. sayfa)
-
-
Boyner deki çalışma sistemi ne yazıkki böyle. Çok lazım olmadıkça bizde artık uzak duruyoruz.
-
Geçmiş olsun kısa sürede çözersin umarım sürekli boyner beymenden alış veriş yapıyorum başıma böyle birşey gelmedi ama gelse tepkim aynı olurdu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Resmen ÇAKALLIK ver thh'ye al misli ile
-
Bunlar benim Skechers larımı da yemişti unlar..
Bu boynerden alış veriş yaparken 5-10 sefer düşünmnizi önüriyorum.
-
Boyner rezil bi yerdir uzak durulması gereken yer
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/microsoft-turkiye-nin-garantiye-gonderdigim-urunu-alikoymasi-ve-sonrasinda-imha-etmesi-rezaleti--150389547
Buradaki bir diğer imha rezaleti ile benzerlik taşıyor sanki. Devlet nerede?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yenisi 600 lira olması bir şey değiştirmiyor isteyin yenisini hatta ben olsam olay çıkartırdım olda yenisi varsa direk alır çıkardım polisi arasınlar isterlerse gösterirdim mont şeyini montumu aldığımı açıklardım bir halt yapamazlar kendi yaptıkları dolandırıcılık zaten gasp etmişler montunu çalışanlardan biri giyiyor mu acaba
montu imha etmişler birde yuh yalana bak
THH ye şikayette bulunun sonuç çıkınca gidin parayla alın sonra fiş ile icraya verin üzerine masrafıyla ödesinler
Rezillik skoru çok yüksek artık montta bile dolandırılıyor millet
-
Hocam trdeki asıl sıkıntı böyle firmalar bunu çok kişiye yapıyor çoğu hiç olmazsa bir şey kurtardım diyip vazgeçiyor , bazıları bilmiyor yasaları haklarını, bazıları biliyor ama çok uzun bürakrasi ile thh ile firma ile uğraşmak istemiyor, düşük kısımı ancak hakkını arayıp alıyor onları da caydırıyorlar
Devlet hakkını arayanlara sahip çıkmıyor sen evrak ile gidiyorsun kanıtın var elinde yüzde yüz haklısın nasıl bukadar uzun sürüyor olay? THH aylar sürüyr sonra firma elimizde kalmadı falan diye yine kakalamaya çalışıyor elinizde varken verseydiniz o zaman getirtin benim ürünüm zaten sizde onu bana verin hem suçlular hemde mağdurmuş gibi davranıyorlar THH ve yasalar buna göz yumuyor üzerine zaten çoğu kişi uğraşmadığı için milletin hakkını yemek çok karlı bu şirketler için hala devlet şirketi koruyor başta vermesi gerekiyordu hakkını ama vermedi o zaman devlet demesi lazım mağazadan istediğini seçsin alsın yada her böyle şeyde amerika gibi bir ceza ödemesi olsun müşteriye o zaman yapmazlar ama zaten bizde kazansan bile THHyi zaten ilk başta alman gereken hakkı veriyor üzerine bir ceza eklemiyor yada uğraştığın hakkın gasp edildiği için sana ek ödeme yapılmıyor karşı tarafa da masrafı da yok zaten THH yerleri 5-10 kişilik bir ekip hızlı da yapamıyorlar her türlü firma karlı çıktığından hakkımız yeniyor bu düzen değiştirilmesi lazım ilkönce
fight clubdaki sahne gibi araba hatalı diyelim kaza yapabiliyor arabayı toplatmak ve tamir ettirmek olası kazaların masrafından daha pahalı ise millet ölsün diyorlar bizdeki de böyle bir şey kendilerini düzeltmiyorlar çünkü böyle rahat para kazanıyorlar
-
Tüketici hakem heyeti diye bir şey var, tüketicilerin haberi yok bundan herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsiburada.com dan Boyner satıcı ile "Leaders Bakım Maskesi" almıştım kendilerinden. 3 tane fiyatı 25 TL. ydi.
15 tane almıştım 5 tane göndermişlerdi. Talep oluşturdum, 1 ay boyunca oyaladılar, kendi web sayfalarında tanesine 25 TL. den satışına devam ettiler.
Daha sonra ellerinde ürün olmadığı gerekçesiyle siparişimi iptal ettiler. Hepsiburada.com sağolsun 250 TL. hediye çeki vermişti.
Aman uzak durun derim.
-
Boyner son dönemde tecrübe ettiğim en kötü e ticaret satışçısı olabilir. 6 tane ürün sipariş ediyorum boynerden biri 2 gün sonra biri 2 hafta sonra geliyor.
-
Duyduğum en rezil işlerden biri. Ne demek imha edildi. İndirimli aldı diye parayı ver kurtul. Belki de markadan yenisini alıp tekrar satacak ya da tam parasını alacak. Hiçbir şey yapamıyorsan montunu geri istiyor onu ver. Müşteri memnuniyetinde dünya üst seviyeleri zorluyor bizse giderek daha kötü bir hal alıyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X