< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
boyner yüzde 20 indirim (10. sayfa)
-
-
kullandım teşekkürler.
-
Sepete hafta sonu attığım ürünler baktım hayırlı olsun Boyner donanım haberi fatketmiş 😀 Fiyatları yukarı çekmiş 1400 olan ürünleri 2000 liraya çıkarmış hep anlamı kalmadı artık 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
%20 indirim nasıl oluyor ?
-
Her aksam web sitesinde cark cikiyor. Cevirdikce kzanilir. On bellegi silip tekrar tekrar cevirebilirsiniz.
%15 ve 2500 500 indirim kodlari deneyin isterseniz
H5H2YYA7G
ETNP4VJBB
AGXLUHDUX
EZSCM2PTJ
Teşekkürler...
-
1000 tlye 250 indirim kodu verecek arkadaş varmı acaba
GoldMAster Home ProLucky Scooter 29.000,00 TL yerine 9.900,00 TL Sürprizi Seç Kampanyasından geldi kullanmak isteyen arkadaşa devredebilirim.
-
Selamlar arkadaslar,
Abime hediye bir ayakkabi almistim biraz kalibi darmis degistirmek istiyoruz, boyner magazalarindan degisim yapilabiliyor mu acaba bilgisi olan var mi?
Boyner mağazasında değişim yapabilirsin faturan ile birlikte git ..bazı ürünler internet mağazasına özel oluyor onlarda tek seçenek iade ..ama iadeden önce forumdan isteyen arkadaş var ise aldığın fiyattan sunarsan (çoğu ürünlerde numara kalmadı çünkü)en azından indirimler boşa gitmemiş olur 👍
Arkadaşlar 1000/250 indirim lazım çarkı bulamadım elinde olan var mı
Bulamazsın çünkü şu anda çark yok. Normalde boyner web ana sayfada çıkıyor. Çerezleri temizleyerek sürekli olarak görebilirsin.
-
1000 liralık ürün alacaksam 500tl hediye çeki + hopi+indirim20 kodu birleşir mi kalanı da kart ile ödenecek. Bir de yüzde 20 indirim kodu hediye çekini düştüken sonraki miktar üzerinden mi hesaplanır ? Bilgi verebilecek var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Internette stok olan mağazaya gittiğimde o ürünün hiçbir numarası mağazada yoktu. Stoğu az olan ürünlerde mağazadan değiştirme seçeneğine çok güvenmeyin benim gibi eliniz boş dönebilirsiniz. Stok doğru yazmayabilirmiş! Kargoyla iade yaptık mecbur.
Benim kendi fikrime göre %20+hopi kullandıktan sonra ödemen gereken tutar ne ise hediye çekini o aşamada kullanırsın. Yani indirimli tutardan düşer. Sonuçta bir kısmını nakit ödeme yapıyormuşsun gibi birşey bu.
-
Teşekkürler cevabınız için ben de öyle düşünmüştüm aslında ama boynerin ne yapacağı belli olmuyor bazen. Neyse vazgeçtim zaten o fikirden 1500e tamamlayıp axess ile alıcam 200 chip de oradan geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostLover9 -- 27 Aralık 2022; 21:21:34 >
Geçenki siparişimde İNDİRİM20 kodunu kullanmıştım, yeni siparişimde tekrar bu kodu kullandırmıyor. Tek seferlik bir kod muydu bu? Kombo ihtiyacım var, nasıl yapabilirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X