Şimdi Ara

boyner yüzde 20 indirim (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
23
Favori
64.067
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @abrooke139 mesajların cevaplanmiyor dostum ,sonra kimse benle muhatap olmuyor ,neden deme :)

50tl olayı bitti 2 gün önce ben kazıdım geldi 1 dk sonra geri almış .dünde komple kalktı ..

Amazon da Boyner de aynı gitti bu defa ilk gün fırsatlar yakalandı sonrasında oranlar hep düştü ..artık fırsat yakalamak çok zor ama ihtiyaç olana ve numara tutana yine var yok değil . Ama hopiler kuponlar daha düşük ..hızlı silah çeken kazandı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çark olayı bitti mi arkadaşlar ?

• İndirim20+ 100 paracık kullanıyorum bu hatayi veriyor ödeme kısmında sebebi nedir, paracık 750/100 şeklinde 750 üstü bakiyede uygulayıp sonra indirim20 kuponu uyguluyorum saçma değilmi kullandirtmamasi

• boyner yüzde 20 indirim

• Prometheus-25 kullanıcısına yanıt
    %20 indirimli fiyat 750 tl ve üzeri olmalı yani minumum 940 tl'lik sepet oluşturmanız lazım 100 paracığı kullanabilmek için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 skechers 1 Nike bana
    1 skechers 1 Nike 1 lumberjack bot oğluma
    2 skechers hanıma şeklinde alışverişi bitirdim (boyner +morhipo)

Bir tane skechers hariç hepsi 650-700 tl arasına alındı banka puan kampanyalariyla beraber.

• konu sahibine teşekkürler bir ayakkabı aldım ekstra indirim oldu, emeklerinize sağlık

• Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Hepsi için ayrı ayrı Hopi mi açtınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt

Morhipoda %20 indirim kodu var mı?

• trapezounta_ kullanıcısına yanıt
    Eşimin, benim ve oğlumun vardı. Boyner ayrı morhipo ayrı hopiler vardı. Birde çarkla birleşti
    Maksimum e ticaret 75 kampanyası var.

• abrooke139 kullanıcısına yanıt
    Kod yok hopi indirimiyle aldım. Skecherslarda kampanya vardı tamda aradığım modellerde.

• bayguru B kullanıcısına yanıt

Kendi cevabımı kendim buluyorum sorun değil. İyiki vermemiş extra 50 tl. Fuzuli masraf. Sırf başka birşey olsun daha yeni olsun diye masrafa girecektim. Ben de artık ne yapıyorum baktım bana indirim falan vermiyor almıyorum. amazonda da aynısını yaptım. Yeni üyelere 400/80, 350/70 veriyor diye almayı düşündüğüm şeyi almadım. Şu izlenecek birkaç dizi falan olmasa 8 tl lik prime aboneliğini bile kapattırırdım o derece. Adamlar prime abonelerini unuttu resmen. Hopi desen ayrı saçma. Herkese boyner hopisi vermiş 50 tl ben tıklıyorum morhipo veriyor. Ardından da bir daha seçtirmiyor aynı şeyi. Herkes 50 tl daha ucuza alacak be niye fazla vereyim. Seni ne zaman bloklamışım niye bloklamışım hatırlamıyorum ama vardır sebebi. Neyse bloğu kaldırdım yeni yıla dargın girmeyelim boyner yüzde 20 indirim 

• Çark bittimi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • abrooke139 kullanıcısına yanıt

Valla bende bir sebep yok hatırlamıyorum bile seninle daha önce yazmıştık mı diye ama blok senin bloğun hayatta nasıl mutlu isen o şekilde davranman da senin seçimin ,birde böyle dene bakalım yeni yılda beğenmez isen yine bloklarsın benim için problem yok ..mutlu seneler ..ヾ⁠(⁠˙⁠❥⁠˙⁠)⁠ノ

Size de mutlu sağlıklı seneler boyner yüzde 20 indirim 

• Olur da beden küçük gelirse direkt internet üzerinden değişim oluyor mu ?
    Sitede mağazadan değiştirebilirsiniz yazıyor ama internet üzerinden değişim ile ilgili bir şey bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostLover9 -- 1 Ocak 2023; 21:41:41 >
  • LostLover9 kullanıcısına yanıt

İnternet uzerinden değişim yok sadece iade var ..mağazada aynı Ürün varsa değişim olur ama mağazada olma olasılığı düşük ,önceden müşteri temsilcisi ile görüşüp değişim için sizin yakınınızda ki boynerde stoğu varmı diye kontrol ettirebilirsiniz ..

Anladım teşekkürler bilgi verdiğiniz için.

• konu için ve bilgi veren diğer arkadaşlar için teşekkürler.

çoklu ürün alımı için yeterli miktar indirimsiz 950 TL lik harcama tamamlamak için biraz zorlandım.

ihtiyaç olarak alım yapanlar için güzel bir imkan. tüketim amaçlı harcamaya dikkat etmek cebimiz için bu ortamda gerekli.

• indirim kodları çalışmıyor mu? varmı indirim kodu olan

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.