< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
boyner yüzde 20 indirim (11. sayfa)
-
-
Siparişi verdik 2 haftadır ses seda yok. İptal edecekler herhalde...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Etiketini attığım bir kazak var. İade alınır mı?
Bekleyin uzun süre de de olsa mağazalardan tedarik edip gönderirler ..çok ekstern bulunmayan bir ürün olursa belki iptal olur ..boyner febri iptal yapmaz ..
Etiketini attiysaniz kazağı kullanmamış olmanız çok önemli ...
-
Boyner den tam 1500 lik alışveriş yapacağım maximum kartla 200 tl puan kampanyası için. Lakin aklıma bir şey takıldı Maximum da giyime 1500 e 100 indirim var boyner bu giyime sayılıyor mu. 100 tl düşerse 200 tl puan kampanyası iptal olur o yüzden sepeti 1600 yapmak mı lazım?
Boyner kargo konusunda en geç gönderen sitedir. 15. gün gönderdiği olmuştu. En çok boyneri tercih ederim sağlam kombo bir tek burada var. axess+hobi+%20 2000lik sepet 1300e geldi. Ürününüzü iptal etmedikçe sıkıntı yok ama iptal üründe banka kampanyaları umarım iptal olmaz. %20 lik tek seferlikmiş bu kötü oldu.
-
Garantiye alın 1600 e tamamlayın. Bende alacaktım sonra bu sorun aklıma geldi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Boyner indirimi ve hopiyi aynı anda kullandırmıyor hocam sen nasıl kombo yaptın?
-
Genelde kod + hopi ödemede hata verirdi ama sıkıntı çıkmadı. Önce hopi indirimini ekledim sonrada kodu ekledim.
-
hocam mobilden mi yapıyorsun bunu? webde hopi indirimini ekleyince kod kısmı kitleniyor
-
hopiyi mobilden uyguladım diğer kodu webten. Dün yapmıştım. Yarın başka hesapla tekrar deneyeceğim olursa yine sipariş vereceğim de yeni hesap açmaya üşendim.
-
Yılbaşı hopisini ilk denemede mi verdi 50 tl boyner şeklinde. Bende ilk denemede morhipo verdi daha da denettirmiyor. Başka kategori seç diyor. Burada da ofsayt yani.
Hatta bu sefer o kategori bile çıkmıyor yok olmuş
Edit: ekleme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrooke139 -- 29 Aralık 2022; 0:55:6 >
-
%20'den aynı hesapta iki kez yararlandım. Tabi ilki iade olduktan sonra olmuştu. Yine de sorun olursa yeni bir hesap açabilirsiniz.
-
Arkadaşlar neler aldınız acaba? Ben ayakkabı dışında pek işe yarar bir şey bulamadım. Genelde fiyatlar aşırı abartı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hep farklı siteler için saçma sapan şeyler verdiği için birkaç denemeden sonra hiç denemedim. Hesapta 100 lira boyner morhipo hep olduğu için hiç dikkat etmedim.
-
Aynı hesapta %20 indirim kuponu 2. kullanıma izin vermiyor. 15 10 luk kodlar çalışıyor.
-
2 günümü harcadım sepet yapmak için. yazlık ve jeans aldım onların çoğuda daha önceden sepete eklediklerimdi. İndirim kodları olmasa zaten bu fiyatlardan bir şeyler alınmaz.
-
Hopi 100 tl den fazla vermiyor. Her gün yeni bir sürpriz seç oyunundan bavul şeklini seçince 150 tl ekstra hopi verdi outdoor kategorisinde geçerli diye fakat o 150 yüklenmedi. Sonra detaylarına baktım 21 aralik son tarih yazıyor. Madem süresi geçti neden boşuna oyunda çıkıyor milleti oyalıyorlar boşuna. Is bankası kullanacaklar 200 tl puan 50 tl de yeni yıl puanı veriyor. 25 tl de spor puanı verebilir. Ayrıca 100 tl de indirim olabilir giyim alışverişi sayıldığı için muhtemelen oda düşecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_5866 -- 29 Aralık 2022; 2:40:19 >
Siz muhtemelen hopi paracık kullandınız. Hopi kampanyasını kullanınca (katlı kullanım vs.) o zaman koda sayıyor kendi kod kısmına otomatik kod girip kod kullanımını engelliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X