Önce indirimi uygulayacaksın. İndirimden kalan tutar 750 tl ve üstü olmalı hopi uygulaman için. Sistemi böyle kurmuşlar. Yani senin en az 950 tl civarı alışveriş yapman gerek. Gerçi benim paylaştığım 1000/250 lik kod daha uygundu. %25 indirim yapıyordu. Yarın da belki kod dağıtabilir. Öğle 12 gibi kontrol etmek gerek. |
boyner yüzde 20 indirim (2. sayfa)
-
-
Rica ederim. Hayırlı olsun
-
Öğle saatlerinde yararlandım, teşekkür ederim. 1200 liraya biri adidas olmak üzere iki tane ayakkabı almış bulundum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fiyatlar çok pahalı uyguna geliyor mu emin olamadım
-
Fiyatlar hala çok pahalı. Mavi ürünleri biraz uyguna gelebilir. Diğer markalar çok değişken gerçek fiyatlarının çok ötesinde çoğu.
Boyner çark aktif. Saat 14:00 a kadar geçerli birkaç indirim kodu.
Boyner Kargo bedava
VZHY4EGA9
W5CXLJPRS
WPTAFMYBA
1000 TL Alışverişe 250 TL İndirim (Oran olarak en kazançlısı bu. Hopi 750/100 ile 1000 tl lik alışveriş 650 tl ye gelir. Yani %35 indirim toplamda.)
ZDNGDC7DH
YUKSZ9C8T
750 TL ’ye %15 İndirim
YAVLSMFUE
YL4KVDKSH
Y82WP26W8
YM7KJ39GU
2500 TL Alışverişe 500 TL İndirim
ZTJPLKN3A
ZYJWW36JT
27SGLLUT6
29ZH479SR
2AXNHUSLN
ZXVC38PC8
500 TL Alışverişe 100 TL İndirim
WX2YKZ9B7
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrooke139 -- 3 Aralık 2022; 12:52:1 > -
1250 TL'lik Asics 100 paracıkla birlikte 890a geldi. 1 aylık takiple en uygun fiyat. Teşekkürler konu için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de skechers aldım. 1299dan 948e düşürdüm..teşekkürler..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu kodları boyner mi yayınlıyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 gündür öğle 12 civarı çark çevirme çıkıyor oradan veriyor boyner.
-
Boyner böyle değildi çok iyi fiyatlara guzel urunler alırdık. İndirimleri de siteleri de rezalet. Süper fiyatlar diye ana sayfaya koyuyorlar bi giriyorsun 1 tl bile indirim yok. Kampanya birimlerinde mi yazilimcilılarında mi bilmiyorum ama ciddi sorun var bunlarda.
Bugün çıkmadı galiba çark şimdi baktım ama göremedim
INDIRIM20 Kodu çalışıyor hâlâ, 950 civarı bir alışverişte 100 paracıkla kullanılabilir ödeme de param ile yapılırsa %8 iade gelir 600e falan geliyor.
-
%8 iadeyi fiziki mağazalarda değilmi sadece internetten alınca da veriyormu %8
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İNDİRİM20 Olacak I yazmışım dikkat etmedim
Kampanya şartlarında avantaj onlıne harcamalarda da geçerlidir diye ibare var ben alışveriş yaptım gelmedi ama kayıt açtırdım yani mutlaka gelmesi lazım kampanya şartlarında açık açık yazıyor
İndirim20 bitmis 10 ve 15 çalışıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
her yıl sağlam indirim yapıyor boyner, aralık sonuna kadar alışverişlerinizi erteleyin.
-
Çalışıyor İNDİRİM20
Hocam 1000/250 olandan başka var mı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X