< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
boyner yüzde 20 indirim (3. sayfa)
-
-
Salomon bi ayakkap beğendim. Fiyat 3399
İndirim20 mi deneyeyim 2500e 500 mü falan derken piyasadaki en ucuz fiyata anca indi..
Naapmalı. Ne etmeli... 2700 verip ayakkap alınır mı..
Dostlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla bende su salomonu gozume kestirdim ama cok buyuk indirim olmasi lazim almam icin
www.boyner.com.trSalomon Outdoor Ayakkabısıhttps://www.boyner.com.tr/salomon-siyah-erkek-outdoor-ayakkabisi-trailster-2-gtx-p-1302755
Az önce boynerdeydim.. Sizin bu modeli görmemişim.. Buna da bakardım..indirimle 2K civarına gelir..
Lakin ayakta görmek ilazım.. Kaç numero olacak.. Ayakta nası duracak..
Çark aktif zaten hocam. 23:00 a kadar geçerliymiş. 1000/250 gelene dek deneyin çerezleri temizleyerek. Hatta dur bir tane yakaladım.
1000 TL Alışverişe 250 TL İndirim
ZGGEDTA78
2500 TL Alışverişe 500 TL İndirim
ZXHTXJ64R
-
2500e 500 şifresini deneyip ayrıca indirim20 denenebiliyor mu ki.. Yoksa indirim kodu tek midir, tek mi girilir?
2059 tl ye patlattim dar kalipmis 43 numarasini, param %8 veriyomus bi suru belge istedi onay bekleniyor diye kalinca dayanamayip aldim, tesekkurler haber icin
Hayırlı olsun.. Aslında çok para ama ocakta ashari ücrete, memura, ona buna maaşa zam yapınca, boyner duracak mı, adidası salomonu duracak mı? Onlar da yapıştırır 3bin 4binleri..amma insan bu parayı da verince giymeye kıyamaz be ha.. Yine eski sandaleti giyer..
O diil de bu param yüzde 8 olayı ne ki.. Banka vs?
Tesekkurler, daha iyisi sizin olsun insallah, 3 4 yildir ayakkabi akmiyodum bunu da 3 4 yil kullanirim sanirim dediginiz gibi ne alirsak kardayiz param konusunu daha onceki mesajlardaki arkadaslar gordum kredi kartinizdan oraya odeme yapip ordaki yeni kart bilgileriyke boynere odeyip %8 aliyosunuz sanirim geri, simdi bakiyorum hala onaylanmamis hesabim 1250 liraya kadar hesap yukseltme istemiyor, benim islemim daha yuksek oldugu icin yukseltmek zorunda kaldim, bu arada ilk defa salomon aliyorum, timberland columbia kullanip columbialari hic iyi bulmamistim timberlandlerde idare ederdi salomon ins daha iyi cikar
Akşam aktif olmuş hocam. Bende gir çık yapa yapa kullandım teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tek kod girilebiliyor sadece.
-
Hocam 2500/500 ü kullandım teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün bir ayakkabı almıştım skecherstan bu başlıkta indirim kodu kullanarak aynı ayakkabıyı 360 tl daha ucuza aldım. Yarın gidip iade edeceğim. Kod paylaşan bütün arkadaşlara teşekkürler.
-
Bu cark denilen seyden indirim kodlarini nasil aliyosunuz beyler?
1000/250 çek varsa iletişime geçerse sevinirim.
-
Hayırlı olsun hocam
-
Konuyu açana teşekkür ederim İNDİRİM20 ile 560 tl uyguna geldi.
-
Teşekkürler konu sahibine İNDİRİM20 kodundan faydalandım
-
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkürler 410 tl indirimli aldım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X