Konuyu açan arkadaşa teşekkürler, yüzde 20 indirimden faydalandım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrainJack -- 12 Aralık 2022; 0:27:49 > |
Bildirim
Konuyu açan arkadaşa teşekkürler, yüzde 20 indirimden faydalandım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrainJack -- 12 Aralık 2022; 0:27:49 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Konu sahibine teşekkürler. Hopiyle birleşti, yararlandık. |
Hocam hangi ürün acaba ? |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bu ayakkabıyı aldım çocuğa < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkür ederim, %20 indirimi kullandım yaklaşık 1000₺ indirim oldu. |
Bu nasıl Kelebek.Eski bir boyner çalışanı olarak soyluyorum Boyner bitmişmiş. |
Tavsiyem alacağınız ürün son ürünse almayın, çok şikayet var zaten ben de 11 gün önce adidas ayakkabı aldım düne kadar bekledi dün defalarca aramama istinaden arayıp stokta yok diye iptal ettiler stokta olmadığını anlamaları 11 gün sürdü. Direkt iptal bizim onayımız olmadan yasal değil muadil ürün vermeli onun için de %30 indirim kodu vereceğiz dediler şimdi de onun peşinde koşuyoruz anlayacağınız tam bir rezalet < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kocareis0685 -- 13 Aralık 2022; 14:54:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi araznich -- 13 Aralık 2022; 23:2:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hangi kodla indirim oldu ? Şu an bende düşmüyor da < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |