Şimdi Ara

boyner yüzde 20 indirim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
23
Favori
64.061
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim, son anda farkettim ilaç gibi geldi

• İndirim20 ye koşul sağlanamadı diyip duruyor ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar indirimlerin çoğu çalışıyor telefondan deneyin pcden çalışmıyor kodlar paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak Yell -- 14 Aralık 2022; 14:45:5 >
  • 1000 e 250 kodu olan varsa özelden yollarsa sevinirim

• benim almak istediğim üründe adidas ürünü indirim20 yazdım direk çalıştı. sepetteki ürünlerle alakalıdır çalışmıyorsa. pc den denedim bu arada.

• hopi den bişeyler yapıp indirim20 ile kombo yapılmıyor mu daha fazla indirim yapamıyor muyuz yani. kullanmadım daha önce boyneri bilmiyorum. hopi yi de hiç anlamıyorum zaten.

• Olmuyor İNDİRİM20 olmuyor

• İNDİRİM20 kodunu kullanınca aktifleştiğinde 400 TL VE ÜZERİ %20 İNDİRİM GEÇERLİ diye yazı çıkıyor. gördüğüm kadarıyla hopi puan vs aktif etmek kullanmak istediğinde İNDİRİM20 pasif oluyor.

• Arkadaşlar hopide 100 paracık var ayrıca yılbaşı hediyesi oyunu var oradan da 50 geliyor ama bunların geçerli olabilmesi için yüzde 20 indirimden sonraki ödenecek tutar 750 üstü olmalı, ödemeyi de param kartla yapın %10 iade var canına okuyun bunların

• Koca reis öyle bir canına okuma ihtimali yok ,piyasadan azıcık iucuz alma ihtimali var yüzde 30 indirim olabilir bu :).. ama yiğidi öldürelim hakkini yemeyelim ,boyneri tek geçerim eğer elinde ürün varsa 100 liralık ürünü 10 liraya al gönderir ..göndermedi ise mutlaka elinde yoktur .bu konuda hakikatten takdire şayan bir firma ...

• Kocareis0685 K kullanıcısına yanıt

Yılbaşı oyunu olayı nedir ?=

• Tekrar deniyorum farklı ürünler deniyorum sepeti 3000 yapıyorum İNDİRİM20 kullandırtmıyor demek bu kupon miladını doldurdu

• Biraz önce İNDİRİM20 kullandım boynerde. Skechers bot aldım çocuğa 711₺deb 569₺ye geldi teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • boyner yüzde 20 indirim

• Bir hesapta birer kere İndirim20 indirim15 ve indirim10 u kullanabiliyorsunuz. Farklı bir numaradan farklı bir üyelik acmaniz halinde birer kere daha kullanabilirsiniz, ya da ne kadar çok numara o kadar çok kod kullanabilme

• Keremkasikci1907 kullanıcısına yanıt

Hopiye girince sağ alt köşede ikon çıkıyor oradan giyim ayakkabıyı seçince Boyner 50 paracık veriyor iki hesapta Boyner verdi diğerinde Morhipo verdi evdeki numaralardan deneyin

• bayguru B kullanıcısına yanıt

Ben mavi ürünlerinde ve ayakkabıda kullandım bu ürünleri hemen hemen piyasa fiyatına satıyor, bahsettiğim indirimleri birleştirince %40 indirime denk geliyor bu da gayet güzel bence, tabi şu an ürünümü iptal ettiler kullandığım paracık iade oldu yeni paracıklarla birleşiyor bir de %30 kodu gönderirlerse %60a gelecek indirim

• boyner yüzde 20 indirim

Eyvallah beyler çok iyi oldu iki mavi pantolonu 665.98 e aldım boyner yüzde 20 indirim 

• Bilgisayardan kombo yapamadım uygulama indirdim indirim20 koduna ek hopi 100 para indirimi kullandım uygulamadan deneyin yani hopinin de uygulaması olsun ben öyle kullandım

• Kocareis0685 K kullanıcısına yanıt

Oraya tıklayınca karikatürler çıkıyor. İçinde giyim ayakkabı bir arada birşey yok. Gömlek kıravat tıkladım kığılı indirimi verdi. Giysi gibi birşeye tıkladım çocuk ürünüymüş fos çıktı. Hangi şekilmiş bulamadım. Neyse zaten fiyatlar tekrar tavan olmuş para bizde kaldı.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.