Şimdi Ara

Boynum çok uzun bunun bir çözümü var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
8.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 yaşındayım. Boyum 170. 57-58 kiloyum. Fakat boynum bayağı uzun bu sorunu nasıl çözebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forest1224 -- 13 Temmuz 2018; 13:25:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Boynum Çok Uzun: Nedenleri ve Çözümleri

Boynun Çok Uzun mu?

Boynun uzun ve ince olduğunu düşünüyorsan ve bu durum seni rahatsız ediyorsa, yalnız değilsin. Birçok insan boyunlarının çok uzun olduğunu düşünmektedir.

Nedenleri

Boynun uzun olmasının birkaç nedeni olabilir:

• Genetik: Boyun uzunluğu, büyük ölçüde genetik faktörler tarafından belirlenir. Ailenizde boyunları uzun olan kişiler varsa, senin de boyunun uzun olma ihtimali daha yüksektir.
    • Durma Pozisyonu: Kötü duruş, boyunun daha uzun görünmesine neden olabilir. Omuzların öne doğru yuvarlanıksa ve çenen öne doğru itilmişse, boyun daha uzun ve ince görünebilir.
    • Boyun Kasları: Boyun kaslarının zayıf olması veya aşırı gergin olması, boyunun daha uzun görünmesine katkıda bulunabilir.

Çözümleri

Boynun uzunluğunu değiştirmek mümkün olmasa da, görünümünü iyileştirmek için yapabileceğin birkaç şey var:

• Durma Pozisyonunu Düzelt: Doğru duruş, boyunun daha kısa ve daha kalın görünmesine yardımcı olabilir. Omuzlarını geriye doğru almalı ve çeneni yukarı doğru tutmalısın.
    • Boyun Egzersizleri Yap: Boyun kaslarını güçlendirmek için boyun egzersizleri yapabilirsin. Bu, boyunun daha destekli ve daha az uzun görünmesine yardımcı olabilir.
    • Giysilerini Dikkatli Seç: V yakalı gömlekler ve kazaklar gibi boyunu daha kısa gösteren giysiler seçebilirsin. Yüksek yakalı giysilerden kaçınmalısın.
    • Aksesuarlar Kullan: Boyun atkıları ve kolyeler, boyun uzunluğunu kamufle etmeye yardımcı olabilir.
    • Estetik Tedaviler: Boyun uzunluğundan çok rahatsızsan, botoks enjeksiyonları veya cerrahi gibi estetik tedavileri düşünebilirsin. Ancak bu seçenekleri bir profesyonelle görüşmen önemlidir.

Sonuç

Boynun uzun olmak seni rahatsız ediyorsa, görünümünü iyileştirmek için yapabileceğin birkaç şey var. Durma pozisyonunu düzeltmek, boyun egzersizleri yapmak ve giysilerini dikkatli seçmek, boyunun daha kısa ve kalın görünmesine yardımcı olabilir. Çok rahatsızsan, estetik tedavileri de bir seçenek olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Benim de uzun yapacak bir şey yok kışın zaten boyunu kapatacak şeyler giyiyorum yazın da polo yaka tarzı şeyler giyiyorum v yaka giyme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki kilo alsam belirginliği geçermi?

• Kes kurtul

• kilo alırsan kesinlikle belirginliği geçer. zayıf arkadaşımı herkes boynunu su kabağına benzetiyordu

• no ss no güven

• omuzlarini ve göğüslerini vücut geliştirme yaparak şişir.

tabi kilo alcaksin biraz, sorunun cozulmus olcak.

ayriyetten, sakallarin ciktiginda da boyle.bir sorunun kalmıcak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kafam Kasınıyor kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani sakalım çıkınca kamuflaj gibi bişey mi olacak.

• Abi ne özgüvensiz insanlarsınız ya, biri der çok zayıfım bu yüzden kamuflaj yapıp geziyorum, öbürü der şunu nasıl kapatabilirim, biri de demiyor ki ben neden kendimden bu kadar utanıyorum? ben de zayıfım ve boynum uzun ama bir kere bile takıntı yapmadım.
  • Vücut yapini tahmin edebiliyorum, stock halde cok dandik bir vucudun olsa gerek fakat bir yandan da yuklemeye cok musait olsa gerek. Vucut calis, ozellikle iri trapezler zurafa gorunumunu duzeltecektir.

• Boyum diye okudum küfürleri görmeye gelmiştim gidiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cmea06

Boyum diye okudum küfürleri görmeye gelmiştim gidiyorum
    Boyu çok uzun, görmek istersen

• Bende 1.70 boya neden uzun demiş burdaki cevaplayanlarda neden mal gibi ciddi ye alıyor diyordum.

Meğer boynuymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 13 Temmuz 2018; 22:31:19 >
  • Dentex Dentex kullanıcısına yanıt
    Omuzum çok garip. Bu boynun yanındaki yerler çok yüksek omuzlar ona göre düşük kalıyor. Düşük omuzlu duruyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: forest1224

Nasıl yani sakalım çıkınca kamuflaj gibi bişey mi olacak.
    adem elman, benimki gibi büyükse, boynun cok daha buyuk görünür. sakal bunu ve boynun bi kismini örter, boynun normal.görünür. en azindan bende boyle bi etkisi var.

Boynum çok uzun bunun bir çözümü var mı?

• Kafam Kasınıyor kullanıcısına yanıt
    Benim boynum sizinkine nazaran daha kalın baya hemde. Kol kaslı geniş olur ya boynumda öyle ve uzun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forest1224 -- 13 Temmuz 2018; 23:5:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forest1224

Benim boynum sizinkine nazaran daha kalın baya hemde. Kol kaslı geniş olur ya boynumda öyle ve uzun.
    vucut gelistirme en iyi yol olcak sanirim sizin icin.

benimki gibi bir foto atar misiniz

• Yarısı ameliyatla aldır knk

• Kanka trapez kasını geliştirirken kamufle eder ama şöyle bir şey var omuzlar darsa daha dar göstere bilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.