Şimdi Ara

Boyum Daha Uzar Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Merhabalar Ben 99 Doğumluyum 16 Yaşıma Girdim 17'den Gün Aldım Boyum 1.65 Boyumun 1.75 Üzeri Olması İstiyorum Yani 10 Cm Uzasam Yeter Boyumun Uzaması İçin Şuan Kilo Veriyorum Yoğurt,Haşlanmış Yumurta,Peynir,Sebze Ağırlıklı Besleniyorum Ve Tuz,Şeker Kullanmıyorum. Babamın Boyu 1.78 Annemin Boy 1.50 Barfiks Demiri Alıp Barfiks Çekeceğim Basketbol Oynamaya Başladım Ve Buarada Sakallarım Daha Çıkmadı Vücudumda Tüğler Var Ama Koltuk Altı Ve Özel Bölgelerde Kıllanma Başlayalı Yaklaşık 2 Sene Oldu Boyum Uzar Mı ?

• Erkeklerde ergenlik 25 yaşına kadar devam edebiliyor, 25 yaşına kadar boyun artış gösterebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boyum 1.65 1.75 üstüne çıkarmı ?
  • onderonder05 kullanıcısına yanıt
    Normalde erkekte 17 yaşında duruyor boy uzaması şuan 165 sen 175 in üstüne çıkman zor.Ama sen yinede bir doktora sorabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama daha sakallarım felan çıkmadı birde şuan boy uzaması için kalsiyum + sebze barfiks ile basketbol oynuyorum 10 cm'cik uzamazmı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: onderonder05

boyum 1.65 1.75 üstüne çıkarmı ?

Çıkar sen sporunu yap sağlıklı dengeli beslen gerisini zamana bırak.

• çıkmaz bu saatden sonra 10cm hayal
    senin hedefin 5 cm attırmak olsun oda zor iyi beslen zıpla basket yüzme hepsini yap
    kıla tüye bakmıyor 16 da bi erkek 178 ise 20 de 180 oluyor bitiyor uzaması
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    boyum uzar mi?
    2 ay önce açıldı
    Sporla yanak,gıdı vs gider mi ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • inşallah çıkar :( bizim ailede bana benziyen biri vardı lise zamanında onunda boyu kısa kiloluydu sonra birden boy attı kilosuda kayboldu şimdi üniversite 2 ye gidiyor sülalediler seninde öyle olur üniversiteye giderken birden boy atıp kilonu boya verirsin diyorlar not : onun boyu şuan 1.85 yakın birden 10-15 cm boy attı
    Liseyi bitireli 3 sene oldu benim, lise 1de benden hayli kısa bi arkadaşım vardı, ufak tefek geçen gün çocuğu bi gördüm benim boyumu geçmiş sırık dediğimiz tabire dönüşmüş hayretlere düştüm. Yani geçer daha yaşın genç büyüme hormonların tam çalışma zamanlarında merak etme 3 sene sonra beni bul haklıymışsın de :)

• ilgin için teşekkür ederim :)
    Bol bol muz ye günde 3-4 tane muz ye tahin ye gelişir iyice kemikler.Tahini fazla kaçırma kilo yapmasın.

• kilo zaten var dediğin gibi bol bol meyve kalsiyum sebze ile beslencem birde barfiks demirinde asılı kalacağım inşallah boyum 1.75 üstüne çıkar :)
    Süt ve süt ürünleri tüketme kemik falan güçlendirmiyor aksine zayıflatıyor, sen bol bol meyveni ye, yeşil yapraklını ye o boy uzar :)
  • hangi sebzeleri önerirsiniz bu konuda not artık her gün basketbol oynamaya başladım ve esneme hareketleri yapıp omurgamı dik tutmaya çalışıyorum faydası olurmu bunlarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onderonder05 -- 15 Ekim 2015; 18:35:47 >
  • Moral bpzmak istemem ama 17 yaşımdan sonra boyum 4 cm uzadı.Ama brnim annem 170 felan.

Ama sen gerekenleri yap.10 cm bu yaştan sonra zor.Ama hiç değilse 5 cm uzamaya çalış.

Muz demiştim zaten hergün 3 tane falan yiyebilirsin onun dışında koyu yeşil yapraklı dereotu,brokoli tarzında sebzelerden gömebilirsin hiç affetme bunları.Eklemler kapanmadıysa bunlar çok yardımcı olur.Her türlü meyve,sebze uzamaya yardımcı zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.