Şimdi Ara

Boyum kısa bakın bi :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bbakkus00

quote:

Orijinalden alıntı: Umut Reis

quote:

Orijinalden alıntı: GorThaurS

17 daha yaşın boyun uzar merak etme şimdilik ayakkabılar için gizli topuk denen birşey var 2-5 cm arası kazandırır o sana + çorap 1 cm 2 katlı giyersen 2 cm vücutta çalışırşan uzun görünürsün boyun 1.65 ise topukla 1.70 çorap ile 1.72 olur kasta yaparsan harika olur

Corap 1 cm degil 1 mm uzatmaz yapma allah askina

beslenmene uykuna ve sporuna dikkat et uzarsin.

akşam 23'30 gibi uyuyorum sabah 6'30 da kalkıyorum kahvaltıyı eksiksiz her sabah yapıyorum öğlen okulda tost köfte vs vs yiyorum adam akıllı yiyecek bişey yok akşam hayvanı yemek yiyorum annem ne yaparsa böyle geçiyo

Sporda yap en azindan yuru esneme hareketleri yap gercekten uzadigini hissettiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

17 daha yaşın boyun uzar merak etme şimdilik ayakkabılar için gizli topuk denen birşey var 2-5 cm arası kazandırır o sana + çorap 1 cm 2 katlı giyersen 2 cm vücutta çalışırşan uzun görünürsün boyun 1.65 ise topukla 1.70 çorap ile 1.72 olur kasta yaparsan harika olur

akşam 23'30 gibi uyuyorum sabah 6'30 da kalkıyorum kahvaltıyı eksiksiz her sabah yapıyorum öğlen okulda tost köfte vs vs yiyorum adam akıllı yiyecek bişey yok akşam hayvanı yemek yiyorum annem ne yaparsa böyle geçiyo

Sporda yap en azindan yuru esneme hareketleri yap gercekten uzadigini hissettiriyor.

1 saat kadar bisiklet sürüyorum boş vakit buldukça cuma ve c.tesi arkadaşlara eşlik etmek için halısahaya gidiyorum hsliylr birazda orda koşturuyom

• Takam kafana

• quote:

quote:

quote:

Ne bulursan yiyerek öyle boy uzamaz aksine göbeklenilir yada kalçalar kilo alır boy yerinde sayar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne psikopatsınız arkadaş ya bende 21-22 yaşındayım boyum taş çatlasın 1.65 dir.Ne diye özgüvensiz olacakmışım ki? Herkes uzun olacak diye birşey mı var? Sağlıklı olduğuna şükret biraz.En büyük derdin bu olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: UsainBolt

Ne psikopatsınız arkadaş ya bende 21-22 yaşındayım boyum taş çatlasın 1.65 dir.Ne diye özgüvensiz olacakmışım ki? Herkes uzun olacak diye birşey mı var? Sağlıklı olduğuna şükret biraz.En büyük derdin bu olsun

hocam çok sağolun süper moral verdiniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nick Girin

quote:

Ne psikopatsınız arkadaş ya bende 21-22 yaşındayım boyum taş çatlasın 1.65 dir.Ne diye özgüvensiz olacakmışım ki? Herkes uzun olacak diye birşey mı var? Sağlıklı olduğuna şükret biraz.En büyük derdin bu olsun

hocam çok sağolun süper moral verdiniz :)

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: bbakkus00

quote:

Orijinalden alinti: UsainBolt

Ne psikopatsiniz arkadas ya bende 21-22 yasindayim boyum tas çatlasin 1.65 dir.Ne diye özgüvensiz olacakmisim ki? Herkes uzun olacak diye birsey mi var? Saglikli olduguna sükret biraz.En büyük derdin bu olsun

hocam çok sagolun süper moral verdiniz :)

Ha ?öyle ya yüzün gülsün azcyk.Takma bu kadar kafaya çokta elinde olan bir ?ey de?il boy uzunlu?u.Kyzlary da kafana takma herkes 1.80 olacak diye bir ?ey yok kendi boyuna huyuna uygun birini bulursun olur biter kysa olup çok güzel olan kyzlarda var ki zaten kyzlarynda boy ortalamasy dü?ük kasma yani seni seven seni oldu?u gibi kabullensin

• quote:

quote:

Orijinalden alinti: bbakkus00

quote:

Orijinalden alinti: UsainBolt

Ne psikopatsiniz arkadas ya bende 21-22 yasindayim boyum tas çatlasin 1.65 dir.Ne diye özgüvensiz olacakmisim ki? Herkes uzun olacak diye birsey mi var? Saglikli olduguna sükret biraz.En büyük derdin bu olsun

hocam çok sagolun süper moral verdiniz :)

Ha ?öyle ya yüzün gülsün azcyk.Takma bu kadar kafaya çokta elinde olan bir ?ey de?il boy uzunlu?u.Kyzlary da kafana takma herkes 1.80 olacak diye bir ?ey yok kendi boyuna huyuna uygun birini bulursun olur biter kysa olup çok güzel olan kyzlarda var ki zaten kyzlarynda boy ortalamasy dü?ük kasma yani seni seven seni oldu?u gibi kabullensin

beni seven benle aynı boydaydı zaten orda sorun yoktu da gitti oda

• Keçi boynuzu pekmezi ye boyun uzar
  • hangi bölüme gidip öğrendin ben ortopediye gittim röntgen çektim ordan radyolojiye gönderdi ora da okumadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

hangi bölüme gidip öğrendin ben ortopediye gittim röntgen çektim ordan radyolojiye gönderdi ora da okumadı

fizik tedaviye gittim röntgen çektirtti sonra sonucu aynı fizik tedaviye gösterdim 4 cm atarsın dedi
  • quote:

17 yaşımdayım 1.65 boyum var annem ve babam benden kısa kendimi çok ezik hissediyorum milletin içindr kısa olduğumdan nasıl uzayabilirim neler yapabilirim :(

ohaaaa ben 16 yaşındayımboyum 1.65 kardeş basket oyna bir yerlere asıl düzenli yemek ye voleybol oyna
  • 14 - 15 yaşları arasında boyun kaçtı ben 182 'den arıyıp soruyum belki cevaplarlar
  • Uzamican

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blood_angell

quote:

17 yaşımdayım 1.65 boyum var annem ve babam benden kısa kendimi çok ezik hissediyorum milletin içindr kısa olduğumdan nasıl uzayabilirim neler yapabilirim :(

ohaaaa ben 16 yaşındayımboyum 1.65 kardeş basket oyna bir yerlere asıl düzenli yemek ye voleybol oyna

kardeş siz milleti üzmek için mi burdasınız ben burda yardım almak için yazıyom moralimi bozdun

• quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

14 - 15 yaşları arasında boyun kaçtı ben 182 'den arıyıp soruyum belki cevaplarlar

178dim galiba
  • 17 yaşındasın kabullenmeye bak fazla uzamaz

• önemli olan o boy değil ...
  • pardon 16 değiil 14 olacak ama kardeş genetik olabilir normal bişey dayıların uzun boylumu dediğim gibi basket oyna voleybol oyna düzenli yemek ye boyun uzayabilir
  • Senden daha kısa insanları düşün belki sana faydası olur.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.