Şimdi Ara

Boyum Uzunmu Yorumlarınızı Bekliyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14 yaşındayım boy 1.80 cm sizce çokmu uzun

• Normalin biraz üstünde kardeşim, ama çok uzunsa bile bundan neden şikayet edeceksin ki mis gibi 14 yaşında 1.80 boyun var işte...Bu yaşında o kadar boyun varsa bir daha boyun hiç uzamayadabilir ama 2.00 da olabilirsin. Dert etme boyunun yaşına göre uzun olması kötü bir şey degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __JokeR__

Normalin biraz üstünde kardeşim, ama çok uzunsa bile bundan neden şikayet edeceksin ki mis gibi 14 yaşında 1.80 boyun var işte...Bu yaşında o kadar boyun varsa bir daha boyun hiç uzamayadabilir ama 2.00 da olabilirsin. Dert etme boyunun yaşına göre uzun olması kötü bir şey degil.
    teşekkür ederim başka yorumlarda bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zapzap6156

teşekkür ederim başka yorumlarda bekliyorum

Alıntıları Göster
    Herkes boyum kısa dert ederken şimdi de boyum uzun diye dert edenlerde oluyor.
    Annen ve Babanın boyunu tahminen yazarsan,bişiler söyleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßy Spécops.

Herkes boyum kısa dert ederken şimdi de boyum uzun diye dert edenlerde oluyor.
    Annen ve Babanın boyunu tahminen yazarsan,bişiler söyleyebilirim.

Alıntıları Göster
    babamın 1.78 annemin 1.68 ama amcam 1.84
  • quote:

Alıntıları Göster
    artık uzarmı uzarsa ne kdr uzar cvp plss
  • quote:

artık uzarmı uzarsa ne kdr uzar cvp plss

Alıntıları Göster
    Teorik olarak uzaması lazım. Kilon kaç?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tipim nasıl arkadaşlar sizce?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -JigSaw-

Teorik olarak uzaması lazım. Kilon kaç?

Alıntıları Göster
    uzun 2m olursun bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9090XWB

uzun 2m olursun bence

Alıntıları Göster
    Boyun uzun, Birazda kilo varsa. Kimse sataşamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: V1

Boyun uzun, Birazda kilo varsa. Kimse sataşamaz

Alıntıları Göster
    boyun uzun ama abartı değil aynı boydayız 185 olursun belki 2-3 cm daha fazla
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: zapzap6156

Şimdi annenin ve babanın boyunu topla ve 13 ekle.Ardından 2'ye böl.Genetik hesaplamaya göre böyle.
    Ama basketbol,yüzmek gibi sporlarla uğraşıyorsan 5-10 cm daha fazla olman mümkün.
  • quote:

quote:

Şimdi annenin ve babanın boyunu topla ve 13 ekle.Ardından 2'ye böl.Genetik hesaplamaya göre böyle.
    Ama basketbol,yüzmek gibi sporlarla uğraşıyorsan 5-10 cm daha fazla olman mümkün.

Alıntıları Göster
    şimdiki boyum çıktı cvp pls acilll!!!!!!!!!!!
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ßy Spécops.

quote:

Bu yöntemin doğruluk payı büyük olabilir ama tabiki 1-2 hata olabilir bu da pek bir önem taşımıyor. Benim babamın boyu 1.80 annemin 1.75 bu durumda 1.84 olması gerekiyor. Benim boyum 1.85 yani hemen hemen doğru. Bu arada yaşım 15 :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Jumanji

quote:

Orjinalden alıntı: ßy Spécops.

quote:

Bu yöntemin doğruluk payı büyük olabilir ama tabiki 1-2 hata olabilir bu da pek bir önem taşımıyor. Benim babamın boyu 1.80 annemin 1.75 bu durumda 1.84 olması gerekiyor. Benim boyum 1.85 yani hemen hemen doğru. Bu arada yaşım 15 :)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende 15 yaşındayım boyum 1.58 ama kendimi çok küçük hissediyorum ama arkadaşlarım senin boyun normal diyorlarama ben 1.62 nin üzerine çıkmak istiyorum please yardım edinde kardeşinizi uzatı yavv:D

• quote:

Orijinalden alıntı: Resitalim

arkadaşlar bende 15 yaşındayım boyum 1.58 ama kendimi çok küçük hissediyorum ama arkadaşlarım senin boyun normal diyorlarama ben 1.62 nin üzerine çıkmak istiyorum please yardım edinde kardeşinizi uzatı yavv:D

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: resital2008

erkeksen daha uzarsın epey merak etme ama bayansan çok uzayacağını sanmam 5-6 cm gibi bir oran olabilir bayansan erkeksen 15 cm de oluriki durumdada Türkiye boy ortalamasına geliyorsun daha ne istyorsun ki

• quote:

Orijinalden alıntı: sefa3027

quote:

Orjinalden alıntı: resital2008

erkeksen daha uzarsın epey merak etme ama bayansan çok uzayacağını sanmam 5-6 cm gibi bir oran olabilir bayansan erkeksen 15 cm de oluriki durumdada Türkiye boy ortalamasına geliyorsun daha ne istyorsun ki

Alıntıları Göster
    Ne güzel işte Sevin bence
    Not:boy 1.75

• quote:

Orijinalden alıntı: Time_Force

Ne güzel işte Sevin bence
    Not:boy 1.75

Alıntıları Göster
    14 yaşında arkadaşım var 194 cm..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Çavuş

14 yaşında arkadaşım var 194 cm..

Alıntıları Göster
    ayıp ettin yav erkeğiz heralde..ama bu boy meselesini kafama çok taqmayamı başladım acaba yav.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resitalim -- 21 Aralık 2008; 1:10:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resitalim

ayıp ettin yav erkeğiz heralde..ama bu boy meselesini kafama çok taqmayamı başladım acaba yav.?

Alıntıları Göster
    yok ya baktım az mesajın var genelde bayanlar bir seferlik giriyorda foruma o yüzden merak etme en az 175 olursun buda ortalama boyun üstünde

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

10 cm sapma payı da var.
    Hesaplayınca benim de şimdiki boyum çıktı? yaş 14, boyum 1,74
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.