Şimdi Ara

boyuma gore bacak boyum nasil ? Nasil uzatabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meruaba herkese ... 15 yasindayim , boyum 166 , 55 kiloyum ve bacak boyum ise 88cm.Bacaklarim cok kisa geliyor bana ve annem filanda bacaklarin kisa kaldi senin filan diyor. Sizce de bacaklarim boyuma gore kisami ? Barfix agirlikli(cantali) sinav ve agirlikli squad yapiyorum, cantanin agirligi ise 15 20 kg arasinda degisiyor. İp atlamak istiyorum fakat zayiflarim diye korkuyorum cunku kilo almakta biraz zorluk cekiyorum. Sizce nasil bacaklarimin boyunu uzatabilirim ? Tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragneel.99 -- 25 Ekim 2014; 14:12:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• UP LUTFEN UP !!!!!

• Squad ve Deatlif hareketleri testosteron hormonu salgılatıyormus bunları dene veya . Leg day'ı boş geçme.

• StoryBro kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler. Peki ip atlamak zayiflatirmi ? ip atlamak da istiyorumda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragneel.99 -- 26 Ekim 2014; 12:22:06 >
  • Dragneel.99 kullanıcısına yanıt
    Kalori - yağ yakma metodu arasına giriyor ip atlamak bir nevi kardio misali bacak gelişmesi ip ile bana saçma geldi.
  • StoryBro kullanıcısına yanıt
    İp atlamayi ziplayarak yaptigimiz icin calf kaslari guclendirir ve esnettigi icin buyumeye yardimci olur diye biliyorum ben?

• ip atlama kardiyo + baldır + omuz + bilek kaslarını çalıştırır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    boyum uzar mi?
    2 ay önce açıldı
    bu jinekomastiyi napacagim ben
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bölgesle uzama.tek bi organda var sanıyordum :) bacak ve sırt çalışarak genel manada büyüe bilirsin.zaten bacak ve sırt birbirine muhtaçtır.ayrıca yaşın daha 15 ergen olan sensin düşünemeyen başkası.gel bi 20 yaşına ozmaan kısa kalmış de
  • Yerden yani topuğunun arka tabanından göbek deliğinin başladığı yere kadar olan kısmı ölç dış bacak ölçüsü böyle alınıyor olması lazım.

Bacak uzamasıda boy gibi genetik kısa olan bir insanın bacakları ve kolları kısadır haliyle tabi boyu kısa olup bacağı kolu uzun olanda var neyse buda boy gibi genetiktir genetiğinde kısa bacaklar olduğu için uzuyacağını sanmam.
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Ben bacak boyumun ölçüsünü bel kemiğinin altından almıştım. babamın ve dedemin üst bacak kısmı kısa fakat babam 180 , dedem 155 :D babam 16 yaşında 180'miş fakat ben 15 yaşındayım ve boyum 166. İleride 180 olur muyum yoksa dedem gibi kısa kalırımıyım ? Teşekkürler...
  • İç ve dış ölçü var iç bacak ölçüsü topuğundan kalça kıvrımına kadar olan kısım yani yerden 2 bacağın birleştiği nokta.
    Dış topuktan beline kadar yani yerden göbek deliğine kadar ya da göbek deliğinin bittiği kısıma kadar.

Dış ölçü daha önemli bence bacaklarının uzun olduğunu gösteren bu neyse nasıl ölçü alman gerektiğini yazdım bunlar mezure ile alınmalı tabi.

Erkek fiziksel özelliklerini baba ve onun soyundan alıyor Dede çok kısa baban aksine uzun boylu bunu tıp genetiğinin başka bir ataya çekmesine bağlıyor senin en yakın atan baban oluyor ona çekmen lazım eğer sende başka genetiğe çekersen kısa veya uzun olabilirsin bence babana çekmiş olabilirsin Dede'ni geçmişsin ama baban daha ufak yaşta o boya ulaşması bayağı iyi olmuş henüz ergenlik sürecin dolmamış halen daha uzayabilirsin kimisi babadan kat kat uzun oluyor kimisi kat kat kısa olabiliyor yani.

• Dragneel.99 kullanıcısına yanıt
    Benimde dedem 185 falan babam 168-170 arası bir boyda.
  • Şimdi ölçtüm dış bacak ölçümü ve 99 çıktı. Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için İnşallah babama benzerim... :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragneel.99 -- 28 Ekim 2014; 15:51:15 >
  • Squad deadlift veya direkt olarak omura ve bacaga binen hareketler kemiklerini sertlestirecegi icin uzamayi unut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JavierKrophs J kullanıcısına yanıt
    Squadı genelde vücut ağılığıyla yapıyorum. Ağırlık olarak zaten max.15-20kg'luk çanta kullanıyorum halter değil . çantayla bile zaten 25-30 tekrar yapıyorum. O kadar ağır gelmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.