Bildirim
Boyun bölgemde lekeler oluştu ssli
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Mantar onlar . Antifungal ilaç yazıcak doktor. Cildiyeye görünün acilen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubilaymen78 -- 4 Temmuz 2018; 23:58:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki teşekkür ederim. En yakın zamanda gideceğim doktora. Basit bir şey gibi duruyordu geçer demiştim. Umarım daha da yayılan bir şey değildir.
ne çıktı hocam -
Hocam o sıralar spor salonuna kaydolduğum için doktora falan gitmrdim ama şuan lekeler çok azaldı bir işlem de uygulamadım
Acaba o sıralar stres kaynaklı olmuş olabilir mi çünkü o sıralar üniversite sınavından yeni çıkmıştım
Hocam benimde kolumda buna benzer lekeler olustu bende bu sene üniversite sınavına hazırlandım benimkiler bunun gibi fakat biraz kızarıktı sadece kızarıklığı geçti -
Bir süre daha durucam tam olarak geçmeyecek gibi olursa gideceğim doktoraquote:
Orijinalden alıntı: xlnxeksixartıc
Hocam benimde kolumda buna benzer lekeler olustu bende bu sene üniversite sınavına hazırlandım benimkiler bunun gibi fakat biraz kızarıktı sadece kızarıklığı geçti
Sonuçları da buraya yazarım
tamamdır hocam bekliyorum geçmis olsun -
Teşekkğr ederim size dequote:
Orijinalden alıntı: xlnxeksixartıc
tamamdır hocam bekliyorum geçmis olsun
Aynısından bendede var,aynı seninki gibi boynumda aynı lekeler,Nasıl geçti kardeşim yardımcı olabilirmisin ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X