Şimdi Ara

boyut önemlidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • boyut önemlidir
    sunucu zamanı 20.09.2013

camiamız giderek küçülüyor ve bu hiç de gülünecek bir şey değil. bu nedenle, ucunda başarılar ve ödül puanları olan tam ve düzgün bir davetiye sistemini hayata geçirdik. lütfen üye artırma programımıza dahil olun ve popmundo'ya yeni vatandaşlar katmamız için bize yardım edin.

mutlu sonlara hâlâ inanıyoruz!

gittikçe popmundo dünyası daralıyor. açıkca yardım çağrısında bulunuyorlar. oyunu merak edip başlamak isteyen arkadaşlara elimden geldiğince her türlü yardımı yapmaya çalışırım.

bu da benim davet linkim POPMUNDO

iyi oyunlar.

• Spactre kullanıcısına yanıt
    Beter olsunlar...

3-4 sene önce bol bol oyuncuları vardı ozamanda burunları çok havadaydı kimseyi dinlemiyorlardı...Ama hesap döndü artık milleti nasıl oyuna bağlayacaklarını şaşırdılar...

Ve bu zamanda online oyunlar bu kadar artmışken popmundo gibi ilk başlayanın çok çok zor alışacağı bir tarz giderek dahada üye kaybedecek ve sonunda kapanacak hep beraber göreceğiz...

Eski sistem av gelse ben tekrar vip alırım şahsen...
  • vonaleee kullanıcısına yanıt
    Betadan sonra iyice oyuncular azaldı zaten. Eski av sistemi ne güzeldi mekanı tarar zombi arardın :/ Şimdi kendisi buluyor sen bakıyorsun ne anladım bu işten. Sakatat da düşmüyor avın bi heyecanı kalmadı.
  • Lilith Immaculate kullanıcısına yanıt
     boyut önemlidir

Bu caps bizlere gelsin o halde :/
    Blam! Keşke tekrar böyle olsa da kardeş sen David Game misin? Asddlkjflkdf öyleysen tanışıkız biraz.
    evet oyum ben :) sen?
    Baktım ama benim dediğim David vip imiş, isim benzerliğidir belki. Vali olmuş muydun sen?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    bende vipim zaten :) evet sofyada valiydim 2-3 dönem önce

Character/1593800
    Florence ile evliydin di mi?
  • ID: 3041462 ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: vonaleee

bende vipim zaten :) evet sofyada valiydim 2-3 dönem önce

Character/1593800
    1636034

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spactre -- 15 Ekim 2014; 11:53:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.