Bildirim
bozuk dvd yazıcı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Garantisi varsa garantiye, faturası varsa aldığın yere, hiçbiri yoksa teknik servis yada çöpçüye vereceksin. Başka ne gibi bişey planlıyosun. -
Bozuk olduğuna nasıl karar verdiniz?
Bence firmware update(yazılım güncelleme) deneyin..Aygıtın model numarasını netten aratırsanız güncel bir firmware bulabilirsiniz.. -
Ben bozuk bir cd yazıcıya firmware upgrade yapmıştım düzelmişti.
Garanti yoksa firmwware upgrade tavsiye ederim. -
quote:
Orjinalden alıntı: quest007
arkadaslar asus marka dvd yazıcımdurduk yere bozuldu.bilgisayar tanıyo anca cd veya dvd okumuyo. basına soyle bir olay gelen var mı? varsa cozumunu bulabildi mi acaba?
Bence Güncellemeyi Deneyin Olmazsa Verirsiniz Garantiye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaaxxx -- 18 Eylül 2007; 19:45:41 > -
inşallah saglamdır ama olur ya
eger gerçekten bozulmuşsa işime yaramaz atıyom ben bunu kullanmam bi işimede yaramaz falan dersen pm den görüşelim adresimi falan wereyim bana gönder bozuk dvd lazım banada...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X