Şimdi Ara

Bozuk hard disk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Harddiskim bozuk değiştirilmesi gerekiyor harici diske ya da başka bir bilgisayara nasıl aktarırım bi yolu var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pc açılmıyormu. eğer açılıyorsa tak aktar
    açılmıyor ise hdd başka pc takıp akratırımı yap çok zor değil ,iki tane bağlantı yapılması gerekli. sata ve güç kablosu
  • Bilgisayar açılmıyor başka bilgisayara takınca bozuk hard disk çalışır mı? Başka bilgisayara takınca sadece o iki şeyi mi yapmamız gerek dosyalar gözükür mü

• eğer bad sektör gibi bir sorunsa hdd çalışır sadece hdddeki tüm verileri kopyalamassın . eğer söküp takmasını bilmiyorsan akşam akşam risk almayak bilen birisine yaptır.
  • Almak istediğim sadece fotoğraflarımdı.😅 Başka yol yok mu söküp takmak yerine

• kendi yaşadığım hdd sorununda ,dvd den çalışan win 7 işletim sistemi ile pcyi açıp hdd nin içindekileri taşınabilir diske kopyalamıştım
  • dvd den çalışan win 7 işletim sistemi baya bir yavaş çalışıyor hatırlıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd disk sorunu?
    13 yıl önce açıldı
    Hard disk 1 Fault !
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler deneyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: e.kılıç

Teşekkürler deneyeceğim
    sonradan aklıma geldi usb belleğe yazılanları vardı usbden çalışan win7 nin
  • 1444 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim de farklı bir problemim var harici hard diski pc ye takınca gırç gırç diye sesler geliyor ve pc de gözükmüyor sizce ne olmuşmuş olabilir ve verileri kurtarma yolu nedir ? cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
  • Bahsettiğiniz ses periyodik olarak tekrarlanan tık..tık..tık gibiyse kafa atması tabir edilen hasar oluşmuş olabilir. Bu durumda disk tamir edilemez ve veri kurtarma için o diskin sıfır fiyatı + diskin boyutuna göre 300-500$ ve üzeri rakamlar talep edilebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.