Şimdi Ara

Bozulan 2008 D Smart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2008 yılında arçelik marka bir d smart alıcı aldım, garanti süresi bittikten yaklaşık 2 ay sonra cihazım yandı, servise götürdüm anakart ve giriş ünitesi yanmış dediler ve yapmaya değmez pahalıya patlar dendi, müşteri hizmetlerini defalarca aradım, yeni bir cihaz alsam kartımı kullanamazmıyım diye, imkansız dediler. Bir yolu yokmudur arkadaşlar, ben hakkım olan kanalları izlemek istiyorum, kartımı başka bir cihaz üzerine kayıt yapptıramazmıyım acaba?

• kanalları ömür boyu diyerek pazarladılar ya, o ömür boyu cihazın ömür boyuydu işte. insan ömür boyu değil. ortalama 5 yıl içinde ilk satılan dsmartların bozulacağını öngördüler ve ona göre sattılar.
  • değiştir kampanyasına en düşükten girin:)
  • değiştirsende yanlızca 2008 üretimli cihazlarda 23 kanal bedavaydı. yeni cihaz geldiği için açık kanallar kapanacaktır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mac2cryme
    değiştirsende yanlızca 2008 üretimli cihazlarda 23 kanal bedavaydı. yeni cihaz geldiği için açık kanallar kapanacaktır :)

?
  • ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mac2cryme
    ?

Açık kanallar kapanmaz
  • Zaten elimdeki kartı başka bir cihazla kullanamayacağımı söylediler, yeni cihaz aldığımda da kanallar kapalı olacaktır, bende bunu istemiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilaver AYDIN
    Zaten elimdeki kartı başka bir cihazla kullanamayacağımı söylediler, yeni cihaz aldığımda da kanallar kapalı olacaktır, bende bunu istemiyorum..

23 liraya hd degistir yaparsan hakların gitmez hd alıcıdan olur. Tabi degisirseler.
  • Ürünümü servise verdim ve anakartını değiştirttim verdiğim para 250tl, ürünün sıfırı 252tl. İşte Arçelik rezaleti, sonra da neymiş yerli malıymış, varsın yerli olmasın ama müşterisini de enayi yerine koymasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilaver AYDIN

Ürünümü servise verdim ve anakartını değiştirttim verdiğim para 250tl, ürünün sıfırı 252tl. İşte Arçelik rezaleti, sonra da neymiş yerli malıymış, varsın yerli olmasın ama müşterisini de enayi yerine koymasın...

Kardeş ben sana dedim. değiştir kampanyasına girse idin o cihazla :) 23 lira verirdin cihaz senin olurdu 2 sene sonra hemde hakların korunurdu:)
  • İyi de arkadaşım değiştirdiğim taktirde açık olan kanalların kapanacağı söylendi d smart müşteri hizmetlerinden
  • yok be hocam kapanmaz asla. Ben onlardan daha çok şey biliyorum.
  • Ben aylık bir ücret ödememk için tamir yoluna gittim zaten, oda biraz gürültülü oldu ya neyse:) İlgin için teşekkürler...
  • Arçelik yaptığım şikayeti dikkate aldı, özellikle samsun bölge müdürlüğü sağoşsunlar çok ilgilendiler ve verdiğim ücretin 180tl si tarafıma iade edildi..
  • Hayırlı olsun.
  • Gerçekten ilginç bir durum aldıkları masrafı daha sonra tekrardan iade etmeleri çok güzel bir şey her ne kadar çok sevmesemde takdir ettim arçeliği
  • bildiğim kadarıyla kartını next 2000 cis super plus gibi smart kart girişli cihazlarda kartını direkt olarak kullanabiliyormuşsun öyle okumuştum bi forumda kart yanma olayı yok diyorlardı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.