Şimdi Ara

Bozulan Kingston 4gb USB FLash

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bi anda benim 4 gb lik kinsgton bellek bozuldu
    yani takınca ışık yanıyor ses geliyor
    hatta ilk takılan pc de yüklüyor driver i fakat sonra
    "windows could not recognize the hardware" gibi birşey diyor
    yani tanıyamıyor belleği
    doğal olarak ne disk management te
    nede bilgisayarım da gözükmüyor
    içindeki verilere MUTLAKA ulaşmam lazım

veri kurtarıcı yerler vs yapabilir mi ? Nasıl yapılır ? İçini alıp başka bi belleğe taksak okur mu nasıl olur ?

• el cevap :=)
  • başka bigisayarda denedinizmi
  • Veri kurtarma merkezleri var ancak onlar yüksek meblağlar isterler. Normal ev kullanıcılarının kullandığı programlarda bilgisayar görmediği sürece işe yaramaz..

İçini çıkarıp başka bir flash belleğe monte etmek nasıl olur bilmiyorum. Hiç tecrübe etmedim. 2.5" diskler için falan bu mümkün ancak flash diskler için mümkün olup omadığını bilmiyorum..
  • evet denedim başak pc de ama çalışmadı tabiki

deejay
    ne kadar isterler acaba?

100-150 verririm yani :D ama ne kadar fazla isterler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilencekic -- 14 Kasım 2008; 0:27:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilencekic

evet denedim başak pc de ama çalışmadı tabiki

deejay
    ne kadar isterler acaba?

100-150 verririm yani :D ama ne kadar fazla isterler

Hocam 1000-2000 ytllerden ağızlarını açıyorlar diye biliyorum. (gerçi bu veri kurtarma merkezleri şirketler için bu hizmeti veriyorlar)

Ancak verileriniz önemli ki 100-150ytl veriyorsunuz. O nedenle bu tip merkezlerle iletişime geçmenizi tavsiye ederim. Belki daha düşük bir meblağ talep edebilirler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

Veri kurtarma merkezleri var ancak onlar yüksek meblağlar isterler. Normal ev kullanıcılarının kullandığı programlarda bilgisayar görmediği sürece işe yaramaz..

İçini çıkarıp başka bir flash belleğe monte etmek nasıl olur bilmiyorum. Hiç tecrübe etmedim. 2.5" diskler için falan bu mümkün ancak flash diskler için mümkün olup omadığını bilmiyorum..

flash için mümkün değil çünkü içinde 2 çip var ve herşey bu 2 çipe bağlı

Bozulan Kingston 4gb USB FLash

2. Bellek Depolama ünitesi Yorumlayıcısı
    4. Flash bellek çipi

bellek çipi aynı modelden başka bir flash takıldığında veriler kurtarılabilir fakat. Veri kurtarma merkezlerinin alacağı fiyatın aynısı olur

bilencekic

hocam daha önce hiç güvenli bir şekilde sonlandırmadan veya veri aktarım anında bilgisayarından çıkardıysan voltaj dalgalanmasından dolayı zarar görmüş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 14 Kasım 2008; 0:53:36 >

• Benim 2 GB Kingston'da aynı nedenden çöpe gitti :) Hem de içinde çok önemli datalarla birlikte uçmuştu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.