Şimdi Ara

!!BP combo!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bp combo nasılsır nasıl yapılıur bilen varsa
    Ayrıntısıyla anlatacak varsa anlatsın

• adamın üstüne yürüyerek yapıcaksan fll hp pot abanıp adama öncedende malice felan atmış olursan herkezi çok rahat alırsın.

yapman gereken r ve skill vurarak dengeyi bulmak ben her vurduum skillde 300 felan vuruyodum 47 priest vardı 60 asas, 61 archery 61 warior felan kestim arenada. nasıl die sorarsan 300+r vuruyosun 400 felan oluyo

saniyede 1,5 felan dmg vuruyon yani 600 kadar
    3 sn=1800

dayanabilcek adam çok sınırlı arenada vs.
  • combo değil de işine yarayabilecek birşey söyleyeyim özellikle asasinlere karşı
    kendi bulduğum birşey genelde işe yarar asasinin skillerini sektirme sana 60dmg vurmasına şansızsan skilli boşa harcamasına neden olur
    mesela asasin sana geldi vurdu diyelim 1k ona saldırdıktan sonra kayarak uzaklaş pot ve heal yap en güçlü skilli onun gitmiş olacak yani thrust ve pierce ve diğer skiller kalmış olcak adam üzerinde thrust ile gelceği için avantajlı olacaksın dikkatli bir şekilde bakarsan,thrust ı vuracağı anda pot basıp thrust ı da boşa harcayabilirsin ondan sonra sürekli vurarak %75 gücü indirirsin zaten bu süre içinde adam spike için kaçacaktır sen bu süre içinde priestin inceliği dediğimiz restore yapacaksın adam spike ile vurduğunda diyelim restore sana 200hp veriyor pot ile kullandığında 920 hp dolacak yani adam sana 200ya da 100dmg vurmuş gibi olacak daha sonrasında adam spike ı vurdum artık benim diyeceği için sürekli atak peşinde olacak ve sen her pota bastığında yaklaşık 1k heal yapacaksın ve thrust ile rahat 1k dmg yiyen bp görmedim +72 asasinle vs yapmadığı sürece bu şekilde nerdeyse 200 100dmg yiyerek vs yi bitireceksin eğer olmadı town çekebilirsin gayet işe yarar bir taktik bu şekilde cz de ayakta kalabiliyorum
    ama hp nin birazcık yüksek olması lazım benim 3k hp var ve bence ideal olduğunu düşünüyorum
    dediklerimi eğer anladıysan bu şekilde adam alıp onların gücünü test edip buna göre kaçabilirsin de

• sağ tık hp pot
    w + r + skill
    can potunu iyi ayarladığın zaman yatma ihtimalin cok düşük olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BSG -- 18 Ağustos 2007; 11:18:41 >
  • bak r skill vur adamın üstüne üstüne git yani böle duvarın üstüne giderde takılırsın ya öle olcak
    r vur skill vur r1 r2 mesela ataklar 1 ve 2 deyse dediim gibi 47 ezüq çarla bile 3 snde 1800 indirirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Caduceus

combo değil de işine yarayabilecek birşey söyleyeyim özellikle asasinlere karşı
    kendi bulduğum birşey genelde işe yarar asasinin skillerini sektirme sana 60dmg vurmasına şansızsan skilli boşa harcamasına neden olur
    mesela asasin sana geldi vurdu diyelim 1k ona saldırdıktan sonra kayarak uzaklaş pot ve heal yap en güçlü skilli onun gitmiş olacak yani thrust ve pierce ve diğer skiller kalmış olcak adam üzerinde thrust ile gelceği için avantajlı olacaksın dikkatli bir şekilde bakarsan,thrust ı vuracağı anda pot basıp thrust ı da boşa harcayabilirsin ondan sonra sürekli vurarak %75 gücü indirirsin zaten bu süre içinde adam spike için kaçacaktır sen bu süre içinde priestin inceliği dediğimiz restore yapacaksın adam spike ile vurduğunda diyelim restore sana 200hp veriyor pot ile kullandığında 920 hp dolacak yani adam sana 200ya da 100dmg vurmuş gibi olacak daha sonrasında adam spike ı vurdum artık benim diyeceği için sürekli atak peşinde olacak ve sen her pota bastığında yaklaşık 1k heal yapacaksın ve thrust ile rahat 1k dmg yiyen bp görmedim +72 asasinle vs yapmadığı sürece bu şekilde nerdeyse 200 100dmg yiyerek vs yi bitireceksin eğer olmadı town çekebilirsin gayet işe yarar bir taktik bu şekilde cz de ayakta kalabiliyorum
    ama hp nin birazcık yüksek olması lazım benim 3k hp var ve bence ideal olduğunu düşünüyorum
    dediklerimi eğer anladıysan bu şekilde adam alıp onların gücünü test edip buna göre kaçabilirsin de

Benim Taktik.. Yorulmadan anlattıgın için TŞk'Ler.

• bpler genelde kayarak vurur
    bende bp olunca öle vuruyorum daha iyi oluyor uzaktan uzaktan adamlar sana fazla combo yapamıyor

@DieselTRoniC
    imzan süper
  • 74 lwl bp war bende benim combom w+r+skill+s arada 2 kere ust ust r ye bas eğer karsındakı priestse bu onun kendıne heal yapmasını engeller şu cok onemlı priestlerın attack skıllerı cok mana yer pot ile manayı cok ii ayarlaman lazım arada sırada 1920 warsa 1920 960 warsa 960 heal bas kendıne ws de 1920 yada 960 heal basarken kendıne full manaya aban ozaman hem hp dolar hemde manan we sonra tekrar pota abanmaya basla we dediim komboyu uygula biraz arena fln yap calısınca zaten elin alısıo dediim gibi yaparsan senın lwl standartlarında senı yatıran nadir olur tabi itemlernede balı
  • bak ben asasım bana direk gelip girenler item farkı çok büyük olmadığı sürece kaznamadı ama öyle ilk 3skillde heal yapanlar üstteki taktikle girenler ya öldrdü ya zorladı

şunu söyleyeyim bazı asaslar mouse comosu yapar tam karşısında durursan saniyeler içinde skilleri üstüne boşaltır seninde defansın az olduğu için yatarsın
  • ya combo değilde basit bi olay

adama yada hayvanlara filan z-r yapıcaksın tam r le vurcakken silahı kaldırınca skill vurucaksın

bu yüklenmeyen skillerde cok iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: I_love_DH

ya combo değilde basit bi olay

adama yada hayvanlara filan z-r yapıcaksın tam r le vurcakken silahı kaldırınca skill vurucaksın

bu yüklenmeyen skillerde cok iyi olur

priestte en iyisi oluyor
    warriorunki biraz daha zor
  • http://forum.donanimhaber.com/m_12443606/tm.htm

Konulrı açmadan önce araştırma forumumuz daha güzel olacak.(Nerde bu kilit buttonu)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.