Şimdi Ara

BP Türkiye resmen Petrol Ofisi grubuna satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BP Türkiye resmen Petrol Ofisi grubuna satıldı
    Türkiye akaryakıt sektöründe bu hafta en büyük değişimlerden birisi gerçekleşti. Petrol Ofisi grubunun BP Türkiye operasyonlarını satın alması Rekabet Kurumu tarafından da resmi olarak onaylandı.

BP Türkiye artık yok

1912 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteren BP grubu, geçen yıl sürpriz bir kararla operasyonlarını sonlandırma kararı almıştı. Global Vitol holdingi altında faaliyet gösteren Petrol Ofisi grubu da geçen yıl Kasım ayında BP Türkiye operasyonlarını satın almak için harekete geçmişti.

Ayrıca Bkz.bp Türkiye’den gençlere yönelik kapasite geliştirme projesi: Gelişim, Seninle

Türkiye’de 700’den fazla BP akaryakıt istasyonunu satın almak için Petrol Ofisi ve BP Türkiye arasında yapılan hisse alım sözleşmesi bu hafta Rekabet Kurumu tarafından onaylandı. Böylece Petrol Ofisi toplamda 2600’ü aşkın akaryakıt istasyonu ile Türkiye’nin açık ara en büyük akaryakıt firması haline geldi.

• haber fotosu çok alakalı olmuş konuyla
  • Türkiye'den çekilmeleri kendi iç sorunları değil diye duymuştum.
  • BP Türkiye resmen Petrol Ofisi grubuna satıldı

Bp’nin yakıtı motoru daha sessiz çalıştırıyor ve daha uzun yol gidiyormuş gibi hissettiriyordu ayrıca motordaki kiri alıp koruyordu. Petrol ofisine geçince active teknolojisi ne olacak? mersindeki kendi rafinerisinden yakıt üretiyordu diye biliyorum.
  • Türkiyenin dört bir tarafına en çok akaryakıt izmir/aliağ dan çıkar(çoğunlukla) Bp nin rafinerisi olduğunu şuanda sizden öğrendim

• Barni Moloztaş kullanıcısına yanıt
    Hahah harbiden o amfi koltukları ne alaka 😂
  • setcom_2000 kullanıcısına yanıt
    Ben bir sorundan ziyade sanırım başka bir durumdan ötürü çekiliyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Er yada geç elektrikli yaygınlaşacak, henüz zaman olsada, zamanında çıkmışlar gibi geldi bana.
  • shell den sonra 2. alternatifimdi. artık alternatifte kalmadı
  • Deepwater Horizon faciası nedir? Başlığa yazıyorsunuz haberde bilgi vermiyorsunuz. Zaten haber 8-10 satır, bari içine biraz daha bilgi koyun.
  • Bukadar köklü, büyük ve çok uluslu bir firma türkiye den neden çekilme kararı aldı acaba.
  • Kendine özgü bir karakteristiğe sahipti BP. Petrol Ofisi deyince ise kuytu köşedeki bakımsız istasyonlar gözümde canlanıyor. Belli bir standartları olmadı şimdiye kadar.
  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt

Düşük marjlar, vergi tarafındaki hamallıktan bıkma...

Daha ne olsun. Son yıllarda zaten çok fazla bir aksiyonu da yoktu BP'nin.

• astegon kullanıcısına yanıt
    Aynı nedenlerden müşteri çıksa vodafonun da ilk fırsatta ülkeden çıkacaklar arasında olacağını düşünüyorum.
    Bizde akaryakıt ve telekom vergi dairesi işleviyle devlete çalışıyor, boşa hamallık...
  • mystiery_ kullanıcısına yanıt

Benzin mi dizel mi ?

• aniceman kullanıcısına yanıt

Konu ile alakasız ama müşterisi hazırdı vodafone'un. Çok tartıştılar ülkeden çıkmak ile alakalı. Hala da masada diye biliyorum. Çünkü vodafone'un da kar marjı pound olarak çok düşük.

• Barni Moloztaş kullanıcısına yanıt

ding dong....

6. salonumuzda filmimiz başlamak üzeredir...

ding dong....

BP Türkiye resmen Petrol Ofisi grubuna satıldı 

• Yıllardır bu adamı editör diye tuttular ya, pes... Kılıçtarın donanımhaber şubesi.
  • Haberi açıp fotoğrafı görünce yanlış mı tıkladım acaba dedim
    Pes vallahi!
  • Ne alaka?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.