Şimdi Ara

TP(TÜRKİYE PETROLLERİ)DEN EURO DİZEL ALMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
175
Cevap
2
Favori
56.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a arkadaşlar.dün itibarıyla mazda 3 dizel aldım.ALLAH sizlere daha iyisini nasip etsin inşallah.sormak istediğim ben daha önce hep lpg li araç kullandım.dizel araçların yakıt konusunda hassas olduğunu buralarda hep okudum.şimdi bulundugum yerde normalde euro dizel 4.10 fakat tp(türk petrol)istasyonunda %7 indirim veriyorlar.oda 3.75 e falan geliyor.bu istasyonun bize bir sıkıntısı olur mu acaba?

Not:(12/02.2016)Aracım şu anda 35bin km de.Bunun tahminî olarak 30 binini TP den aldığım dizel yakıt ile yaptım. Aracımda herhangi bir sıkıntı yok çok şükür.

Not:(27/11/2016) Aracım şu anda 46 binde ve halen yakıtımı tp den alıyorum.Çok şükür hiçbir problem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrullahberat46 -- 27 Kasım 2016; 22:38:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu yorumları görünce şaşırıyorum.
    Türkiye petrolleri ne idüğü belirsiz imiş
    4.75e eurodizel akıl işi değil imiş
    Araca yazık olur imiş

Türkiye petrolleri devletin dağıtım firmasıdır son derece güvenilir bir firmadır
    sattığı yakıtın arkasında sonuna kadar durur

şu anda 3.64den itibaren yakıt güvenle alınabilir. yakıtta kar marjını litre başı 10kuruş sanan insanlar var
    yani onlara göre şehir merkezinde istasyonu olanlar aylık memur maaşı kadar para alıp geçinir
    uzun yoldaki istasyon sahipleri ise istasyonu işletebilmek için üzerine para verir
    tabi bu çok akıl işidir

Türkiye petrollerinden yakıt alırsanız zararı olur
    ama aracınıza değil yabancı ülkelerin ülkemizde tek el haline getirilmiş
    (en çokda beynimize kodlamışlardır kendilerinin yakıtı dışında yakıt alınırsa arabası bozulur sanan
    bir dünya insanda kanıtıdır) petrol devlerinin patronlarının cebine zararınız olur.

Dünyada yabancıları zengin etmek için bu kadar uğraşan bir millet daha yoktur.
    Öyleki yerli firmaları kötülerler ki paramız yabancılara aksın.
    Yapay Zekanın Yanıtı

TP'den Euro Dizel Almak: Kapsamlı Bir Kılavuz

Türkiye'nin önde gelen enerji şirketlerinden biri olan TP (Türkiye Petrolleri), yüksek kaliteli yakıt ürünleriyle bilinmektedir. Bu yakıtlar arasında, özellikle dizel araç sahipleri tarafından tercih edilen Euro Dizel de bulunmaktadır.

TP Ekstra Dizel Nedir?

TP Ekstra Dizel, TP tarafından özel olarak geliştirilmiş, yüksek performanslı bir dizel yakıtıdır. Bu yakıt, motorların verimliliğini artırmaya ve emisyonları azaltmaya yardımcı olan katkı maddeleri içerir.

Türkiye Petrolleri Yakıt Kalitesi

TP, yakıtlarının kalitesine büyük önem vermektedir. Tüm yakıtları, uluslararası standartlara uygun olarak sıkı kalite kontrol testlerinden geçmektedir. TP Euro Dizel de, EN 590 standartlarına uygun olarak üretilmektedir.

TP Motorin Yorumları

TP Euro Dizel, kullanıcılar tarafından genel olarak olumlu yorumlar almıştır. Birçok kullanıcı, yakıtın motorlarının performansında gözle görülür bir iyileşme sağladığını ve yakıt tasarrufuna katkıda bulunduğunu belirtmiştir.

Türkiye Petrolleri Neden Ucuz?

TP, ham petrolün bir kısmını kendi tesislerinde rafine etmektedir. Bu sayede, ithal yakıtlara bağımlılığı azalmakta ve yakıt maliyetleri daha rekabetçi hale gelmektedir. Bu durum, TP Euro Dizel fiyatlarının piyasa ortalamasının altında olmasını sağlamaktadır.

TP Ekstra Dizel Yorumları

TP Ekstra Dizel, yüksek performansı ve uygun fiyatı nedeniyle kullanıcılar tarafından tavsiye edilmektedir. Özellikle yüksek performanslı dizel araçlar için ideal bir yakıt seçeneğidir.

Bir sonraki sefer dizel aracınıza yakıt almanız gerektiğinde, TP Euro Dizel'i mutlaka deneyin. Yüksek kalitesi, uygun fiyatı ve kullanıcı memnuniyetiyle sizi hayal kırıklığına uğratmayacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • aslan besliyorsan yemini vereksin diye bi söz var

• Shell ile besleyin arabayı en temizi. O kadar para vermişsiniz arabaya en azından mazot ile ilgili bir sorun olursa arkasında dururlar. Shell Vpower öneririm.

• Bence bir sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertdo2

Sıfır arabaya yazık etmeyin 90 model bmc değil ki bu ne idüğü belirsiz yakıt alacaksınız. 3.75 kim eurodizel verir bu zamanda akıl işi değil
    Shell veya opet den alın. 4.16 TL olması lazım. Arada 41 kuruş fark var, kim bilir ne karıştırıyorlar içine.

Bu petrol devletin değil mi yahu nasıl neidüğü belirsiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

quote:

Sıfır arabaya yazık etmeyin 90 model bmc değil ki bu ne idüğü belirsiz yakıt alacaksınız. 3.75 kim eurodizel verir bu zamanda akıl işi değil
    Shell veya opet den alın. 4.16 TL olması lazım. Arada 41 kuruş fark var, kim bilir ne karıştırıyorlar içine.

Petrol devletin ben bundan önce lpg yı hep ordan aldım.onda da %5 indirim vardı.hiçbir sorun yaşamadım.ama tabii dizel olayı başka ondan sordum zaten kullanan memnun olan yada problem yaşayan var mı diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrullahberat46

quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

quote:

Petrol devletin ben bundan önce lpg yı hep ordan aldım.onda da %5 indirim vardı.hiçbir sorun yaşamadım.ama tabii dizel olayı başka ondan sordum zaten kullanan memnun olan yada problem yaşayan var mı diye.

Sorun olacağını zannetmiyorum ben en azından duymadık öyle bir şey

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ABD'den araba getirmek
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gidin '' Shell + GTL '' Alın fark hissedin araçta . Yazık etmeye gerek yok araca .
  • TP yeni yeni istasyonlaşmaya başladığından tanıtım amaçlı indirimdedirler. Korkmayın. Sadece üst sıralarda olmak istiyorlar.Böylece petrol fiyatlarında belirleyici şirketler arasında yer alacaklar.
  • Arkadasim aliyor oradan mazotu ve memnun. Tp bilinen bir akaryakit sirketi. Bence tereddut etmeye gerek yok. Ama sirket sahibi ve ya calisanlari cakalsa nam yapmis istasyonlardada sikinti cikabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: akchine

Arkadasim aliyor oradan mazotu ve memnun. Tp bilinen bir akaryakit sirketi. Bence tereddut etmeye gerek yok. Ama sirket sahibi ve ya calisanlari cakalsa nam yapmis istasyonlardada sikinti cikabilir.

Petrol daha yeni açıldı sayılır.bir cemaat e ait diye biliyorum.petrolde şimdiye kadar her çeşit araba gördüm.çalışanları ve yetkilileri çok iyi gördüm ben.her zaman kalabalık oluyor.Çoğu zaman bir eleman elinde çay tepsisi arabalara çay dağıtıyor.yani ıstasyon olarak pek öyle hile yapacak bir yer gibi gelmiyor bana.tabi kimsenin içini bilemem

• Türkiye petrollerine ne idüğü belirsiz yakıt demişler ya bu forum gerçekten çığrından çıktı.. arkadaşların önerdiği gibi shell gtl alın, sözde ekonomi yapıyoruz dersiniz, hesaplayınça benzinden bir farkı olmayaçağını anlayaçaksınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemen_ertas -- 18 Mayıs 2013; 14:31:45 >
  • Bu yorumları görünce şaşırıyorum.
    Araca yazık olur imiş

Türkiye petrolleri devletin dağıtım firmasıdır son derece güvenilir bir firmadır

şu anda 3.64den itibaren yakıt güvenle alınabilir. yakıtta kar marjını litre başı 10kuruş sanan insanlar var
    yani onlara göre şehir merkezinde istasyonu olanlar aylık memur maaşı kadar para alıp geçinir
    uzun yoldaki istasyon sahipleri ise istasyonu işletebilmek için üzerine para verir
    tabi bu çok akıl işidir

(en çokda beynimize kodlamışlardır kendilerinin yakıtı dışında yakıt alınırsa arabası bozulur sanan
    bir dünya insanda kanıtıdır) petrol devlerinin patronlarının cebine zararınız olur.

• quote:

TP'nin ne idugu belirsiz degil.

Turk sermayeli diye mi isinize gelmiyor ?

• hocam şimdi siz bu kadar övüyorsunuz firmayı konuyu açan arkadaş dediğiniz gibi alsa mazotunu ve sıkıntı yaşasa sonra da sen önerdin bende tereddüt etmeden yakıtımı aldım ve aracımda sorunlar oluştu dese ne yapacaksın
  • Şahsen uzun yolda olsun Ankara şehir merkezinde (AOÇ içindeki) bulunan TürkPetrol olsun bir çok istasyonundan yakıt aldım. Açıkcası bir eksi yönünü yahut bir zararını yaşamadım!

Ben olsam o istasyondan alırdım, neden dersen; muhtemelen yeni açıldı veya tanıtım amaçlı indirim yaptı ki maksat ayak alıştırmak.

Şuan ankara içinde Damla Petrol'den %6 indirimli yakıt almaya gidiyorum, daha önceleri de aldım uzun yola da çıktım şükür sorun olmadı.

Peki neden böyle bir yol izliyorum derseniz: >Bağlantıda< ki Konuya girip okuyunca bu konuda fikir edinebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ongun_44

Bu yorumları görünce şaşırıyorum.
    Araca yazık olur imiş

tabi bu çok akıl işidir

altına imzamı atarım, ağzınıza sağlık hocam...

• quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

hocam şimdi siz bu kadar övüyorsunuz firmayı konuyu açan arkadaş dediğiniz gibi alsa mazotunu ve sıkıntı yaşasa sonra da sen önerdin bende tereddüt etmeden yakıtımı aldım ve aracımda sorunlar oluştu dese ne yapacaksın

Hocam daha öncede birçok konuda yazdım her firmada 1/10000 hatalı yakıt verilir.
    Bu olağan bir durum. Ona benip yapacağım bişey yok. Ancak firma olarak TP Devlete ait yerli bir
    kuruluştur. TP ye güvenim tam.
    Sizin dediğiniz gibi düşünsem her tavsiyeden önce her markayı kötülemem gerekirdi.
    Ayrıca ben sadece TPyi değil diğer yerli dağıtım firmalarını överim. Hepsi işini layıkıyla yapan
    güvendiğim firmalardır. Yabancı rakiplerinden hiçbir eksikleri yok beni gözümde fazlaları var.

• TP TPAO'nun iştiraki yani devlet şirketi. Şirket bazlı bir yamuk olması mümkün değil ama istasyonlar şirkete mi ait, şahıslara mı bilmiyorum.
  • Mazot aldığım 3 firma var. Opet-Kadoil-Turkuaz hangisinden denk geliyorsa ordan alıyorum. Kadoil ve Turkuaz'ın bir zararını görmedim. Yani söylemek istediğim ille de Shell ille de Bp veya Opet'ten almak gerekmiyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.