Şimdi Ara

TP(TÜRKİYE PETROLLERİ)DEN EURO DİZEL ALMAK (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
2
Favori
56.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

TP'de indirim sağlayan kart nasıl temin ediliyor? Açıkçası ben de yararlanmak isterim.

Tp indirim kartları istasyonlarda bulunur.normalde ticari araçlara ve anlaşma yapılan yerlere verilir ama genelde herkese veriyorlar.
    Bana da sendika aracılığıyla verdiler.%8 indirim alıyorum şu an en son eurodizeli 4.01 den dün aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: playerpro

ne idüğü belirsiz, cemaatin bilmem ne diye yorumlar yapılmış :))))

http://www.tpao.gov.tr/

http://www.tppd.com.tr/Sayfalar/Istasyonlar.aspx

http://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrkiye_Petrolleri_Anonim_Ortakl%C4%B1%C4%9F%C4%B1

Evet bizde çoğu zaman yabancı yapıyorsa iyidir yerli ise kötüdür düşüncesi var.
    Cemaat konusuna gelince bende bir mesajımda burada benim aldığım istasyonun bir cemaate ait olduğunu yazmıştım ama kesinlikle kötülemek için değil aksine ben bu durumdan memnun oluyorum.

• Geçenlerde burada kepçesi olan bir arkadaş Tp den aldığı mazot sonrası kepçenin pompasının arıza yaptığını söyledi.bende istasyona gidip söyleseydin numune alır kendilerinin yakıtından ise masrafını karşılarlardı dedim.arkadaş üstüne başka mazot koydum belki düzelir diye onun için gidip söylemedim dedi.
    Bende ise km 9000i geçti çok şükür hiçbir sıkıntı yok hatta arada bir iki defa başka yerden aldığımda arabadaki titreşimin arttığını hissettim.
    Fiyat yine indirimli 4.01 ortalama yakıt 5.5civarı

• Dün itibarıyla aracımın 10 bin bakımını yaptırdım.
    Ustadan mazot filtresine bakmasını rica ettim fakat usta filtrenin kapalı olduğunu bakma imkanı olmadığını söyledi.
    Arabanın çalışmasında herhangi bir problem olmadığnı söyledi.aynı zamanda birkaç gün önce uğradığım bayideki arkadaşta(servisten gelme) motorun çok güzel çalıştığını bir sıkıntı olmadığını söyledi.hatta benden sonra aynı araçtan alan birinin bir defa kötü yakıt aldığını ve araçta 3 tane lambanın birden yandığını söyledi.yani şu anda araçta hiçbir sıkıntı yok ve Tp ye devam.

Fiyat:normalde 4.36 indirimli(%8)4.01 eurodizel

• ongun_44 kullanıcısına yanıt
    Bende sizin gibi düşünüyorum 1 aydır Tp'den almaya başladım. Daha önce PO'dan alıyordum sanki daha iyi performans verdi bu yeni istasyon. Bence iş firma ile birlikte akaryakıt istasyonuna bağlı kesinlikle.

Rafineri çıkışları aynı sadece katkıları farklı petrol firmalarının bp ve shell'den zaten hiç almıyorum eskiden beri. Yabancıya gitmesin para herkes böyle düşünse kalkınır bu millet ama teknoloji üretmemiz şartıyla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrullahberat46

quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

TP'de indirim sağlayan kart nasıl temin ediliyor? Açıkçası ben de yararlanmak isterim.

Tp indirim kartları istasyonlarda bulunur.normalde ticari araçlara ve anlaşma yapılan yerlere verilir ama genelde herkese veriyorlar.
    Bana da sendika aracılığıyla verdiler.%8 indirim alıyorum şu an en son eurodizeli 4.01 den dün aldım.

Hangi sendika acaba

• Benimki divasen ama benim aldığım yerdeki istasyon kartı herkese veriyor.
    O indirim kartı ara ara geliyor ve isteyen herkese dağıtıyorlar.
    Bu arada benim araba 11000 i geçti ve aynen tp ile devam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar benin km 15000 e dayandı ve aynen TP ile devam.güncel fiyat:4.29

• İzmir içinde TP yok galiba. sitesinde görünmüyor
  • TP İndirim kartı veriyor mu hala ve yüzde kaç.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: x15

TP İndirim kartı veriyor mu hala ve yüzde kaç.?

Buradaki(g.antep)istasyon yakın bir zamanda tadilat yapıldı.Tadilattan sonra kart işi kaldırıldı ve herkese aynı ve uygun fiyattan verilmeye başlandı.
    Son aldığım güncel fiyat 4.29

• Türkiye Petrolleri (TP) sırf devletin diye ordan hayatta yakıt almam. Devlet zaten satılan her yakıttan dünyalar kadar para kazanıyor. Bari pompacılık karı eksik kalsın
    Aslında normal şartlarda sırf devletin diye ordan yakıt almak gerek ama aklıma vergiler geldikçe TP istasyonlarından uzak duruyorum. Benim ki de öyle saçma bir tepki bu durumunda farkındayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventsd

İzmir içinde TP yok galiba. sitesinde görünmüyor

Benim telefon da yüklü olan TP android uygulamasına göre İzmir de Torbalı,Aliağa ve Bergama da olmak üzere 3 tane istasyon görünüyor.
    TP(TÜRKİYE PETROLLERİ)DEN EURO DİZEL ALMAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrullahberat46 -- 7 Temmuz 2014; 1:25:29 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Siteden güncel fiyatlara baktım shell'den pahalı + yaygın istasyon ağı yok fiyat uygun olacakki tercih edilecek.

• 7 kardeşin öyküsü belgeselini izlemeyenler izlesinler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrullahberat46

quote:

Orijinalden alıntı: x15

TP İndirim kartı veriyor mu hala ve yüzde kaç.?

Buradaki(g.antep)istasyon yakın bir zamanda tadilat yapıldı.Tadilattan sonra kart işi kaldırıldı ve herkese aynı ve uygun fiyattan verilmeye başlandı.
    Son aldığım güncel fiyat 4.29

İnternet sitesinde farklı fiyat yazıyor.Demek ki bayiler inisiyatif kullanıyor..Br de tp karta yüzde 3 indirim oluyor diyor.Bazı arkadaşlar yüzde 8 indirimden bahsediyor.
  • İnternet sitesinde normal fiyatlar yazıyor.Bayiler indirimli oluyor.%8 indirimi ben yazmıştım ve gerçekten öyle idi.Ben istasyon müdürüne sordum bu indirim sizden mi devletten mi diye?
    O zaman bana %3 ü devletten 5 i bizden demişti.

• Istasyonlarida dwvletmi işletiyor acaba.

• 10 numara yağ koy kardeşim bir depoyla 5000 km gidersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

quote:

Orijinalden alıntı: mertdo2

Sıfır arabaya yazık etmeyin 90 model bmc değil ki bu ne idüğü belirsiz yakıt alacaksınız. 3.75 kim eurodizel verir bu zamanda akıl işi değil
    Shell veya opet den alın. 4.16 TL olması lazım. Arada 41 kuruş fark var, kim bilir ne karıştırıyorlar içine.

Bu petrol devletin değil mi yahu nasıl neidüğü belirsiz ?

2 ay once dizel 30 kurus daha ucuzmus bay halimize bindirin bakalim...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.