Şimdi Ara

TP(TÜRKİYE PETROLLERİ)DEN EURO DİZEL ALMAK (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
2
Favori
56.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

Istasyonlarida dwvletmi işletiyor acaba.

Hayır normal bayilik sistemiyle çalışıyor.
    Sadece dağıtım firması devlete ait.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vwden aldığımız arabalara temsilcimiz shell bp gibi yerlerden euro diesel alın demişti. fuel save veya turbo gibi ıvır zıvırlara gerek yok. fuel save ile ucuz yakıt alıyım derken aracınıza zarar verebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ongun_44

quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

Istasyonlarida dwvletmi işletiyor acaba.

Hayır normal bayilik sistemiyle çalışıyor.
    Sadece dağıtım firması devlete ait.

o zaman güven olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MK*

vwden aldığımız arabalara temsilcimiz shell bp gibi yerlerden euro diesel alın demişti. fuel save veya turbo gibi ıvır zıvırlara gerek yok. fuel save ile ucuz yakıt alıyım derken aracınıza zarar verebilirsiniz.

Zaten sadece Eurodiesel satışı var. Şu an yasal olarak satılan her yakıtı alabilirsiniz.

• TP için kimisi cemaat demiş kimi devlet demiş, sanki çok farkları var da...
    İlk dizel aracım Megane II'yi aldığım 2005'ten bu yana OPET kullanıyorum. 9 sene oldu bir hatalarını görmedim, hem %100 yerli firma hem yeşil sermaye değil hem sorunsuz. Yemişim TP'yi...
  • Evet aracımla 20 bin kilometreyi tamamladım.
    Bunun en az 15000 ini Türkiye petrollerinden aldığım mazot ile yaptım.
    Yakıtından,performansından herşeyinden memnunum.
    Güncel fiyat:4.09

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıl kadar shell kullandım ama 1 yıldır tp den alıyorum.Gayet memnunum.2 yıl boyunca mazota fazldan para vermişim.
  • şuan
    3,99 mazotu
    4,05 euro su.
    (ankara eseboğa havaalanı yolu)

• Bizde maalesef yerli ise kötüdür yabancı ise iyidir mantığı var.

• Üstad ben de bayağı düşündüm. Aynı yerden çıkıyor zaten mazot. Gidip almadım, yakın arkadaşım gitti Fluence dizeline aldı. İki araba önlü arkalı giderken (arkada ben vardım), arkadaş gazladı, gazladığı gibi egzosttan dumanı verdi.. Bu normal değil. Başka yakıtta aynı araç bunu yapmadı. Zaten tereddüt yaşıyordum, bunu görünce Opet-Shell'e devam dedim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben onu ara sıra deniyorum. Siyah duman atıyor mu diye ama bende kesinlikle öyle birşey yok.Araba 20 bin kilometrede.

• TCI motor için uzun yolda TP, şehiriçindeki TP istasyonları ters olduğu için Termo kullanıyoruz. Eurodizel aldığımız yakıtla ilgili herhangi bir sorun yok.
  • ani gazda karadumanı atmayan dizel motor bilmiyorum.
    burda açıldı tp başkasına uğramam artık.
    direk rafineri çıkışı neyse o.

karıda petrol arama işine gidiyor.
  • Mazot-Eurodizel gibi ayrımlar yapanlar ülkemizde satılan dizel akaryakıt ürünlerini iyice araştırsınlar.

Birisi normal birisi eurodizel diye bir durum yok.
  • TP devletin şirketi bi sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum daha önce TP den mazot alıpta şikayetci olan duymadım görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ongun_44

Bu yorumları görünce şaşırıyorum.
    Türkiye petrolleri ne idüğü belirsiz imiş
    4.75e eurodizel akıl işi değil imiş
    Araca yazık olur imiş

Türkiye petrolleri devletin dağıtım firmasıdır son derece güvenilir bir firmadır
    sattığı yakıtın arkasında sonuna kadar durur

şu anda 3.64den itibaren yakıt güvenle alınabilir. yakıtta kar marjını litre başı 10kuruş sanan insanlar var
    yani onlara göre şehir merkezinde istasyonu olanlar aylık memur maaşı kadar para alıp geçinir
    uzun yoldaki istasyon sahipleri ise istasyonu işletebilmek için üzerine para verir
    tabi bu çok akıl işidir

Türkiye petrollerinden yakıt alırsanız zararı olur
    ama aracınıza değil yabancı ülkelerin ülkemizde tek el haline getirilmiş
    (en çokda beynimize kodlamışlardır kendilerinin yakıtı dışında yakıt alınırsa arabası bozulur sanan
    bir dünya insanda kanıtıdır) petrol devlerinin patronlarının cebine zararınız olur.

Dünyada yabancıları zengin etmek için bu kadar uğraşan bir millet daha yoktur.
    Öyleki yerli firmaları kötülerler ki paramız yabancılara aksın.

helal olsun hocam.

yalnız türkiyede yabancı şirketlerin tek el olması tamamen türkiyenin suçu bnm yaşadığım yere en yakın 20-25 km uzaklkkta diebiliorum sen bu kadar yabancı şirketleri heryere açtırıp tek el olmasını sağlıosan senn suçun.

biraz merkezlerde çoğalsa yada geçtim 1 tane bari olsa reklamını yapsa insanların güvenni kazansa güzel olucak bnce

• Dizel değil ama benzinli araç kullanıyorum. 95 oktan alırken indirim nedeniyle çok uzun nir süre TP'den yakıt aldım, hiçbir sıkıntı yaşamadım. 97 oktana geçtiğimden beri almıyorum, en son benim yakıt aldığım istasyon 97 satmıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

şuan
    3,99 mazotu
    4,05 euro su.
    (ankara eseboğa havaalanı yolu)

Biri katkılı diğeri normal eurodizel.
  • Akaryakıtlar aynı rafinerilerde alınmakta, mesela izmit tüpraş, mesela İzmir aliağa gibi,
    firmalar sadece bu aldıkları yakıtlara ufak tefek katkı maddeleri koyarak isim değiştirmekteler, Vplus, Vpower gibi,
    hangisini kullanırsan kullan (kaçak yakıtlar haric) aracına herhangi bir zararı olmaz. Ucuz olan kötüdür diye bir anlam yanlıştır, belki ucuz ile mesela diyorum, 1000 km gidersen, diğer katkısı değişik olan, az daha pahalı olan ile 1050 km gidebilirsin.
    Burada dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta var.!
    Akaryakıt istasyonun güvenilir olacak, kaçak mazot kullanmadığından emin olunacak.
    Ufak bir nokta daha var,
    Her ne kadar yakıtlarımız temiz olsada,araca az yakıt koyup devamlı olarak kırmızı ışık yanık kullanmak, buda depo dibinde kalan artıkların filtreleri çabuk tıkaması veya depo içerinde bulunan yakıt pompasına zarar vermesi.
  • Ben bu konuyu ilk önce fikir alma amaçlı açmıştım. O zamanlarda herşey diyen oldu. Yok senin araban 90 model BMC mi yok malum markalardan başka yerden alma v.s v.s
    Ha bu arada iyi diyen de oldu.Aracımı sıfır aldığımdan beri uzun yollarda yakıt bitme durumları hariç hep tp den aldım. Şu anda 20 bin km oldu ki bunun en az 15 binini tp mazotu ile yaptım. Eğer ki bir hile olsa idi şimdiye muhakkak belli olurdu.
    Geçenlerde benim aracın aynısını kullanan bir arkadaşım ki o da uzun süreden beri tp den alıyor 40 bin bakımında yakıt filtresini değişti.Bana söylediği" abi mazot filtresi tertemiz çıktı"dedi.
    Sonucta ben fiyat olarak ta yakıt olarak ta tp den memnunum ve almak isteyene tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.