Şimdi Ara

TP(TÜRKİYE PETROLLERİ)DEN EURO DİZEL ALMAK (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
175
Cevap
2
Favori
56.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorun olacağını düşünmüyorum. İyi bir firmadır. Çok sık ve son teknoloji sistemlerle denetim yapan bir firmadır aynı zamanda gözlerimle gördüm, bayii sahibi kötü niyetli olsa bile imkanı yok. Yakıt konusuna bu kadar takılmayın, aynı rafineriden çıkan yakıt firmadan firmaya değişik katkılarla satılıyor. Araçlar rafineriden çıkan eurodizel'e göre üretilmiş. Yani katkı şart değil, yakıtında hile yapılmadığı sürece her istasyondan alınan yakıt araca uygundur.
  • Türkiye petrollerinin fiyatları nasıl arkadaşlar bazıları düşük bazıları yüksek mi, dün elmadağ yolunda TP'de 3.37 gördüm Eurodizel fiyatını, indim sordum direk rafineri çıkışı eurodizel dediler. Herhangi birşey var mıdır bu fiyata bilemedim. Oradan alan var mı aranızda?
  • nisan ayından fluence aracımı aldığımdan beri bir iki istisna hairç sadece tp extra dizel kullanıyorum çok memnunum

1,2 kere mecburi kullanmak zorunda kaldığım diğer bilinen markalardan daha fazla km yapıyorum ve tp kart ile daha ucuza alıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işte hile hurda bayilerde dönüyor. Firma bayisine hileli yakıt satmaz ama kontrol mekanizmasını geliştirir.

Ben mesela BP'den alıyorum ama mümkünse hep aynı yerden. Başka bir ilçede BP'den almam.

Yoksa bu gözler büyük markalarda kaçakçılık yapanları da gördü.
  • Şu an itibarıyla aracım 30 bin km yı geçmiş durumda. Hâlâ yakıtımı TÜRKİYE PETROLLERİ'nden alıyorum. Ve çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TP hakkında bu konuyu gördüğüm için buraya yazmak uygun olur diye düşündüm. Birkaç değişik yer denedikten sonra hem ucuz hem de aynı mikyar gaz ve aynı şartlarla daha çok km yaptığı için tp den lpg almaya başladım. Şimdilik bir sıkıntı yok. Opet den aldığım gaz da iyiydi ama o fiyat farkına bence değmiyor. Fiyat önemli olmasa zaten lpg kullanmaz benzine devam ederdik.
    Sormak istediğim TP den lpg alan varsa sizlerin görüşü nedir?
  • Onceki arac icin benzin, mevcut arac icin dizel surekli TP aliyorum. Mecbur kalmadikca baska firmaya gitmiyorum, surekli derken kaide verdim.
    Yakit anlaminda bir sorun yasamadim daha.

2013 te ilk sayfada birine alinti yapmisim. Hala cevap vermemis. Hort sayesinde onu da gordum.

• Arkadaşlar aracım şu anda 35 bine yaklaşmış durumda Gaziantep ten tayin sebebiyle başka yere gitmem gerekti. Geldiğim yerde de aynı şekilde TP den almaya devam ediyorum.

• Tp kart olayı devam ediyormu. İndirim %kaç

• O kart olayı Gaziantep te iken vardı. Şimdi Ben Bitlis teyim.Buradaki tp istasyonu karta gerek olmadan kendi kartı ile indirim veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrullahberat46

Arkadaşlar aracım şu anda 35 bine yaklaşmış durumda Gaziantep ten tayin sebebiyle başka yere gitmem gerekti. Geldiğim yerde de aynı şekilde TP den almaya devam ediyorum.

Maşallah her 5bin km de bir mesaj yazıyorsunuz, ama bence ilk mesaja editleyin daha mantıklı olur, herkes görür.

• LostAssassin kullanıcısına yanıt
    4 yıldır istisnalar hariç eve yakın olduğu için tpden lpg alıyorum bir sıkıntı yaşamadım.Bizim buradaki tp İpragaz satıyor

• Birkaç defa TP den almıştım benzin ve LPG, ikisinde de bir sıkıntı yaşamadım. Devlet şirketi olduğundan dolayı bir nebze de olsun arkasında durmalıyız. Ayrıca en sevdiğim yönlerinden biri ne zaman yakıt almaya gitsem çay ikramı olması. Müşteri memnuniyetini yüksek görüyorum.

• Doğu ve G.Doğu Anadolu'da merkezden uzakta yaşayanlar için TP istasyonu görmek mutluluk sebebi bence. En azından benim için öyleydi.

• Şimdi TP den alırsak devletin yediği künefenin üzerine biz de dondurma koymuş oluyoruz sanırım :)

Yerli malına çok önem veren bir insanım lakin iş petrole gelince devletin daha da fazla kazanması gücüme gitmiyor değil

• İndirim kartlarının basımları uzun süredir yapılmıyor.Ne zaman gitsem kart yok diyorlardı.Müşteri hizmetleri ile konuştum,şubat ayından itibaren yeni kartlar kullanılmaya başlanabilir dedi.O da kesin değil.Bende merakla bekliyorum gelmesini.

Az önce müşteri hizmetlerini aradım.Her zamanki gibi şaşırtmadılar beni.Açmıyorlar telefonu kolay kolay.
  • İkamet ettiğim yerde yakınlarda TP yok ama uzun yolda mutlaka TP den alırım şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım.İndirim kartım vardı ama istasyonların hiç birinde çalışmadı ama sağolsun pompacı arkadaşlar kendi kartlarından indirim yaptılar hatta onların kartında indirim oranı % 6 en azından benim rast geldiklerim öyleydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufradirisi01 -- 12 Şubat 2016; 23:57:56 >
  • Bugun benzin aldim 3.88 den
    Mazotda aldim bir sorun yasamadim

• 2 yıl kadar eski aracımda tpden eurodizel aldım.ne çekiş ne tüketim ne de başka olumsuz birşey yaşadım. Opetten alan arkadaşım aradaki fiyat farkını (kart da vardı bende) görünce ordan alayım dedi. Aldıktan 10 dakika sonra seyir esnasında mazot filtresini değişin uyarısı aldı. Abi çok pişman oldum iyi değil TP mazotu diye işkembe i kübradan atmaya başladı. Dedim ben 30kdır kullanıyorum TP mazotu hiçbir şey olmadı sen götür bi sanayiye arabayı. Neyse bu götürdü meğer Allahın kamili önceki bakımda yakıt filtresini değiştirtmemiş. Araç da farklı yakıt görünce uyanmış. O gün bugündür herif TPye yanaşmıyor hala mazottan sanıyor durumu. Böyle adamlara denk gelirseniz tabiki TP kötü derler. Dinlemeyin onları kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım.

• Çekişte bir olumsuzluk olmaz ama 2 kişiden duydum. Birisi mazotu 3.6dan diğer petrolden aldığımda 450 km gidiyor depo 3.2 den tpden aldığımda 400 km gidiyor dedi. Bu her gün aynı güzergahta yol yapan biri.
    Diğeri de Konya Samsun istikametinde gidip gelen bi arkadaş. Tp ile 700 diğeri ile 800km civarı gidebiliyorum diyor. Yani ekonomiklik açısından birbirlerinden farkı yok pek. Ucuz da olsa pahalı da olsa. ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasantalha -- 16 Mart 2016; 9:00:30 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.