Şimdi Ara

TP(TÜRKİYE PETROLLERİ)DEN EURO DİZEL ALMAK (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
2
Favori
56.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrullahberat46

Ben bu konuyu ilk önce fikir alma amaçlı açmıştım. O zamanlarda herşey diyen oldu. Yok senin araban 90 model BMC mi yok malum markalardan başka yerden alma v.s v.s
    Ha bu arada iyi diyen de oldu.Aracımı sıfır aldığımdan beri uzun yollarda yakıt bitme durumları hariç hep tp den aldım. Şu anda 20 bin km oldu ki bunun en az 15 binini tp mazotu ile yaptım. Eğer ki bir hile olsa idi şimdiye muhakkak belli olurdu.
    Geçenlerde benim aracın aynısını kullanan bir arkadaşım ki o da uzun süreden beri tp den alıyor 40 bin bakımında yakıt filtresini değişti.Bana söylediği" abi mazot filtresi tertemiz çıktı"dedi.
    Sonucta ben fiyat olarak ta yakıt olarak ta tp den memnunum ve almak isteyene tavsiye ederim.

teşekkürler.kendi aile dostlarımızın çoğu tpao da çalışıyor.nerelerde üretildiği,analiz yapıldığını gördüm.kimse çekinmesi tp den alsın benzinini,mazotunu :)

• adam ne idiğü belirsiz demiş linç edilmiş. Devletin petrolüymüş işte kim bilir içinde ne çakallıklar var. ceosuda eski hafızlıktan imamlıktan falan gelmedir zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigit48

adam ne idiğü belirsiz demiş linç edilmiş. Devletin petrolüymüş işte kim bilir içinde ne çakallıklar var. ceosuda eski hafızlıktan imamlıktan falan gelmedir zaten..

Arkadaşım bende imam hatibim ne oldu?İmamlar ile bir sıkıntın mı oldu?Bir zarar mı gördün?
    Bu öfke ne diye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrullahberat46 -- 9 Kasım 2014; 23:21:50 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • emrullahberat46 kullanıcısına yanıt
    imam hatip mezunu olup üstüne okul okumadan başka eğitim almadan böyle yerlere geldiysen evet senlede sıkıntım var ?
  • evde 3araç var

toplam 150lt civarı aylık yakıt alıyoruz. 3yıldır tp den alıyorum hiçbir sıkıntı yok, arada başka yerdende alıyorum aradaki farkı bi ben sezemiyorum heralde.

En son 3.97 aldım. Suanki litre fiyati 4.24-4,26 bandında heralde
  • katkılı-pahalı yakıtlar da sarsıntı az kmde az oluyor.
  • Güncel fiyat 3.69

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008 Polo tdi var bende ve son 3 depoya kadar 3 Yıldır sadece opetten yakıt alıyordum. Bir Arkadaşımın tavsiyesi ile Türkiye petrollerinden almaya başladım, olumsuz olarak herhangi bir şef yaşamadım ve Ankara'dan bugün itibari ile 3,65₺ den alıyorum litresini. 4000 km sonra Aracın bakımı var mazot filtresinin durumu bence yakıtın kalitesini ortaya çıkarır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkay02

2008 Polo tdi var bende ve son 3 depoya kadar 3 Yıldır sadece opetten yakıt alıyordum. Bir Arkadaşımın tavsiyesi ile Türkiye petrollerinden almaya başladım, olumsuz olarak herhangi bir şef yaşamadım ve Ankara'dan bugün itibari ile 3,65₺ den alıyorum litresini. 4000 km sonra Aracın bakımı var mazot filtresinin durumu bence yakıtın kalitesini ortaya çıkarır...

Shelden 3:80 e aliyorum filtresinin neticesinneticesini bekliyorum

• Bugün dikkatimi çekti fiyatları merak ettim açıkcası.. Depoyu oradan bir kere doldurmak lazım. İnşallah bir zarar gelmez... Opetten alıyordum herzaman yakıt güvencesi olduğu için (Fiat Linea 1.3mjet dizel) güvence bittiğinde deneyeceğim
  • Türk milleti olarak her sektörde biraz katkimiz bile olsa, onu kullanmalıyız.
    Biz napiyoruz vw(örnek) i, almanlari zengin ediyoruz, bi arkadaşın dedigi gibi hep kendimize çomak sokuyoruz aslinda.
    Devletçilik ilkesini benimsemeliyIz D e v l e t ç i l i k çünkü milliyetçi değiliz!

• 5-6 depodur kullanıyordum..Hoşuma gitmedi.Performans olarak zayıf.Km de diğerlerinden bir farkı yok.Şu an lukoil ecto kullanıyorum.Performans olarak bariz daha iyi ama ben yine de total denemeyi düşünüyorum uzun süreli.
  • kadoil ve tp denedim guzel cıktı yakıtları. AB standartlarında sanırım yzkıtlar. Bu arada mazda dizel motorun focuslardaki aynı motor bilgin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: x15

5-6 depodur kullanıyordum..Hoşuma gitmedi.Performans olarak zayıf.Km de diğerlerinden bir farkı yok.Şu an lukoil ecto kullanıyorum.Performans olarak bariz daha iyi ama ben yine de total denemeyi düşünüyorum uzun süreli.

akpet ruslara satılmış lucoil olmuş . Daha önce Akpet cok sıkıtı yaşatmıştı bikaç aracı bozmuştu. O yuzden Lokoile girmeye herzaman korkmuşumdur. Ama dediğinize göre yakıt kalitsini artırmış olabilir Ruslar. Bi denemek lazım
  • Motor sesi artıyor buradan alinca her alışımda böyle oldu.

• depoyu danlayana kadar doldurdum cok da memnunum aracin km ve performansindan deneyin arkadaslar devletimizi
    almana binip amerikandan yakiti aliyoz hep zarar hep zarar

• quote:

Orijinalden alıntı: udmexpert

quote:

Orijinalden alıntı: x15

5-6 depodur kullanıyordum..Hoşuma gitmedi.Performans olarak zayıf.Km de diğerlerinden bir farkı yok.Şu an lukoil ecto kullanıyorum.Performans olarak bariz daha iyi ama ben yine de total denemeyi düşünüyorum uzun süreli.

akpet ruslara satılmış lucoil olmuş . Daha önce Akpet cok sıkıtı yaşatmıştı bikaç aracı bozmuştu. O yuzden Lokoile girmeye herzaman korkmuşumdur. Ama dediğinize göre yakıt kalitsini artırmış olabilir Ruslar. Bi denemek lazım

Uzun süre tp kullanımı sonrası ecto motora çok iyi geldi.Shell nitro ve excellium da performans olarak iyiler.Fakat lukoili taraftar kartla yüzde 4 indirimli alabiliyorsunuz.

• Aracım 24 bin km ye dayandı Halen Türkiye petrollerinden alıyorum ve çok memnunum.

• Ankara sasmazdaki tp.den yakit aliyorum.
    aracim dizel fiesta 2005 model 160bin km.de.
    daha onceleri shell ve opetten alirdim
    ve aracim 100 km.de 5.2 litre civarinda yakardi. TPden aldiktan sonra yakit tuketimim 4.7 litreye düştü 100 km.de.
    nasil oldu ben de anlamis degilim.
    Ayda yaklasik 1200 km yol yapiyorum herhangi bur sorun yasamadim simdiye kadar.
    Dizel focusu olan bi arkadas enjektorler ses yapmaya basladi dedi ama bilemiyorum bu yakittanmi yoksa baska seyden mi.
    Bi kac ay sonra arac bakimi gelince anlariz.

• Şu an itibarıyla aracım 25 bin km yi geçmiş durumda ve hala TP(TÜRKİYE PETROLLERİ)den alıyorum ve maşallah aracım canavar gibi çok şükür hiçbir sıkıntı yok.Konunun ilk sayfasında oradan yakıt mı alınır, senin aracın 90 model BMC mi diyen arkadaşlara selâm olsun.
    Güncel yakıt tüketimi 5.3 ortalama.(karışık yol)

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.