Şimdi Ara

TP(TÜRKİYE PETROLLERİ)DEN EURO DİZEL ALMAK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
2
Favori
56.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi türkiye petrollerinden yakıtı alıyorum.ben daha önce dizel araç kullanmadım.onun için yakıtta çekiş te menzilde artma eksilme var diyemem.o yorumları ancak dizel kullanima alıştığım zaman yapabilirim.ancak benim dikkatimi çeken birşey oldu.araç ilk çalıştığında sürekli değil ama arada bir titreme hissediyorum.bu dizel de normal birşey mi dir.yoksa başka bir sebebi olabilir mi?araç mazda 3 daha önce800 km de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

quote:

Orijinalden alıntı: mertdo2

Sıfır arabaya yazık etmeyin 90 model bmc değil ki bu ne idüğü belirsiz yakıt alacaksınız. 3.75 kim eurodizel verir bu zamanda akıl işi değil
    Shell veya opet den alın. 4.16 TL olması lazım. Arada 41 kuruş fark var, kim bilir ne karıştırıyorlar içine.

Bu petrol devletin değil mi yahu nasıl neidüğü belirsiz ?

kendi ülkesini küçük gördüğündendir bilmemesi

• quote:

Orijinalden alıntı: emrullahberat46

Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi türkiye petrollerinden yakıtı alıyorum.ben daha önce dizel araç kullanmadım.onun için yakıtta çekiş te menzilde artma eksilme var diyemem.o yorumları ancak dizel kullanima alıştığım zaman yapabilirim.ancak benim dikkatimi çeken birşey oldu.araç ilk çalıştığında sürekli değil ama arada bir titreme hissediyorum.bu dizel de normal birşey mi dir.yoksa başka bir sebebi olabilir mi?araç mazda 3 daha önce800 km de.

İlk çalışırken biraz titriyor hocam.
    En azından bizim 307yle amcamın partnerinde ilk çalışırken hafif titriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

S.a arkadaşlar.dün itibarıyla mazda 3 dizel aldım.ALLAH sizlere daha iyisini nasip etsin inşallah.sormak istediğim ben daha önce hep lpg li araç kullandım.dizel araçların yakıt konusunda hassas olduğunu buralarda hep okudum.şimdi bulundugum yerde normalde euro dizel 4.10 fakat tp(türk petrol)istasyonunda %7 indirim veriyorlar.oda 3.75 e falan geliyor.bu istasyonun bize bir sıkıntısı otur mü acaba teşekkürler.

bizim mahalleye açıldığından beri yaklaşık 2 yıldır ben dahil tüm komşuların tp den alıyorlar sorun yaşayan görmedim
  • Ne idüğü belirsiz diyen olmuş cemaat diyen olmuş...
    Önce bir bilgi sahibi olun da sonra fikir beyan edin...
    2 yıldır yakıtı Ankara Eskişehir yolundaki TP'den alıyorum bir sıkıntı yaşamadım...

• Abi markadan çok istasyonun sahibine dikkat edin. 5 aylık Fiorino'muzu yedi şeref yoksunu adamlar. Marka mı? PO.
    Not: Dikkat edin, Fiat pompa'yı garantiden değiştirmiyor. Niye Opet'ten almadın diyor.
  • yahu nedir bu yabancı marka alma çılgınlığı
    mesela shell gtl hiçde fazla performans görmedim
    po dan total dan opetten de aldığım mazotun hiçbir farklılığını yaşamadım zaten rafineriden çıkan akaryakıtın kalitesi aynı
    yani bu insanın kafasında biter
    insan kafadan inanmışsa ne olursa olsun o hep doğru bildiği şeye inanır
  • Surekli ayni yerden alirsanizbve alislarinizda fis alirsaniz herhangi bir sikintida baslarina eksiyebilirsinizz. Zamaninda bizim aracin benzin pompasi ariza vermisti. Po kucukyali e5 teki bayi degistirmisti .

• Aracım şu an 4bin km oldu.Tp kullanmaya devam ediyorum.aldığım yakıtın fişlerini saklıyorum.araçta çekiş ve diğer seylerde herhangi bir sorun yok.arabaya iyice alıştığım zaman diğer markaları da deneyip buradan paylaşacağım.

• Ben genellikle Shell ve BP'den alıyorum yıllardır hiç sorun yaşamadım ama istasyona göre aldığın yakıtın kalitesi değişiyor.
  • Ha ha yine ağzı olan konuşmuş.

Hatta TP'den almayın PO'dan alın diyenler olmuş.

Bilmiyorlar ki zamanında PO'yu kuran da TPAO'dur

İstasyon sahibi bir çakallık yapmadığı sürece TPAO'nun dandik yakıt satma ihtimali yoktur.

Yakıta güvenebilirsiniz. Ben genelde Shell kullanırım, bir iki defa TP'den mazot aldım, denk geldikçe de almaya devam ediyorum. Özellikle arabanın menzili bariz şekilde arttı. Yakınımda istasyon olsa sürekli TP'den alırım. Elin gavuru kazanacağına ülkenin şirketi kazansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 24 Temmuz 2013; 9:16:54 >
  • Bende DPF li evo vardı, bazen ucuz grup ama güvenilir bilinen yerlerden alıyordum mazotu inanırmısınız DPF lambası hemen ardından 1000 km civarı lamba yakıyor temizliğe başlıyordu. Bilenler bilir evo larda ki dpf çok hassas zırt pırt lamba yakar özellikle şehiriçinde ki ucuz grup mazotta temizlik periyodu 3000-4000 den 1000-1500 km civarına düşüyordu, Kısaca: Yeni nesil Dpf li motorlarda ucuz mazottan ziyade katkılı mazot öneririm yoksa enjektörler olmasa bile dpf de sıkıntı yaşanabilir, dpf in sık sık devreye girmesi demek mazotun dandikliğini gösteririr ileride enjektörlerde sıkıntı yaşanabilir Örn: renault dci motor enjektörleri bu konuda çok hassas,
    Not: Her aracın dpf periyodu yada dpf temzilik aralığı punto evo gibi hassas değil bu motora (1.3 mjet) nasıl bir dpf koydularsa maşallah gibi dedektör gibi sanki yakıtı tanıyıp ona göre muamele yapıyor gibi (kullanmayan bilmez)

• tp petrolden 2 kere yakıt almışlığım var ikisindede menun kalmadım arabanın çekişi ve gittiği km bakımından....shell tavsiyemdir. . .
  • Hocam sıkıntı olacağını düşünmüyorum, bu arada Kadoil konusu açmıştın o ne alemde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder46

Hocam sıkıntı olacağını düşünmüyorum, bu arada Kadoil konusu açmıştın o ne alemde?

O konuda pek fazla cevap gelmedi.o istasyon da açılmak üzere.olmazsa bir bakarım.yalnız o açıldığı zaman tahminim iyi indirim verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: uçanBalık

tp petrolden 2 kere yakıt almışlığım var ikisindede menun kalmadım arabanın çekişi ve gittiği km bakımından....shell tavsiyemdir. . .

Görüşünüze saygı duyarım ama nedense genellikle shell kullananlar memnun kalmadım ne idüğü belirsiz gibi ifadeler kullanmış oda dikkatimi çekti.

• türkpetrol ucuza geliyor da bariz performans düşük o da menzili azaltıyor . en iyisi shell gtl .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uçanBalık

tp petrolden 2 kere yakıt almışlığım var ikisindede menun kalmadım arabanın çekişi ve gittiği km bakımından....shell tavsiyemdir. . .

Görüşünüze saygı duyarım ama nedense genellikle shell kullananlar memnun kalmadım ne idüğü belirsiz gibi ifadeler kullanmış oda dikkatimi çekti.

hocam eğer yakıtı gereğiden ucuza veriyorlarsa orada bi bit yeniği vardır,alışınca 4 küsür tl ye,artık garip geliyo . . .
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertdo2

Sıfır arabaya yazık etmeyin 90 model bmc değil ki bu ne idüğü belirsiz yakıt alacaksınız. 3.75 kim eurodizel verir bu zamanda akıl işi değil
    Shell veya opet den alın. 4.16 TL olması lazım. Arada 41 kuruş fark var, kim bilir ne karıştırıyorlar içine.

Bu petrol devletin değil mi yahu nasıl neidüğü belirsiz ?

Petrol devletin ben bundan önce lpg yı hep ordan aldım.onda da %5 indirim vardı.hiçbir sorun yaşamadım.ama tabii dizel olayı başka ondan sordum zaten kullanan memnun olan yada problem yaşayan var mı diye.

Sorun olacağını zannetmiyorum ben en azından duymadık öyle bir şey

Bunlar reklamlarda çıkıyordu.

• Dizel araç için en temiz yakıt Bonjour olan Totallerdedir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.