Şimdi Ara

brad pitt,tom cruise vb.adamlar nasıl saçlarını muhafaza etmişler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bu brad pit,tom cruise,leonardo di caprio gibi adamlar nasıl saçlarını muhafaza ediyorlar anlamıyorum.brad 50 yaşında 20 yaşındaki bi gençtentten daha sık ve sağlıklı saçları var.tom cruise un saçları üstelik çok ince telli olmasına rağmen muhafaza etmiş.leonardo di caprio nun son filmi dirilişteki saçlarını görmüşsünüzdür.40 yaşında adamın saçları öyle olur mu diyorum.şurda brad pitt'in bi linkini atıyorum ordan da bradin saçına bi bakarsınız isterseniz:
    https://www.youtube.com/watch?v=H4oJaGflW5w&list=LL_55lJkaEjMlPt5oq_C9nSA&index=35
    ayrıca alpaçino dediğimiz adamın saçları 75 yaşında, 20-25 yaşındaki çoğu gençten daha fazla
    onları geçtim bizim kıvançın saçları da şekilden şekile giriyor ama adamın saçları hala 10 numara üstelik burak özçivit gibi sağlıklı ve gür saçları olmamasına rağmen
    bu adamların neler yaptığı hakkında bilgisi olan falan varsa bi paylaşabilir mi bizimle.yani doktor kontrolünde saçlar olunca bu kadar uzun süre saçları muhafaza etmek mümkün mü acaba.
    şimdiden teşekkürler herkese.alpaçinonun son halinin fotoğrafını bi atayım ddim diğerlerini bilirsiniz zaten brad pitt,tom cruise vb.adamlar nasıl saçlarını muhafaza etmişler?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Brad Pitt ve Tom Cruise Gibi Erkeklerin Saçlarını Koruma Sırları

Brad Pitt ve Tom Cruise gibi ünlü aktörler, yaşlarına rağmen gür ve sağlıklı saçlarını korumayı başardılar. İşte onların kullandığı bilinen bazı sırları:

Protez Saç veya Saç Ekimi

Bazı söylentiler, Brad Pitt'in saç dökülmesini gizlemek için protez saç kullandığını iddia etti. Bununla birlikte, bu iddialar resmi olarak doğrulanmadı. Tom Cruise'un ise saç ekimi yaptırdığı biliniyor. Saç ekimi, mevcut saç köklerinin seyrek bölgelere nakledilmesini içeren cerrahi bir işlemdir.

Sağlıklı Beslenme ve Yaşam Tarzı

Sağlıklı beslenme ve yaşam tarzı, genel sağlığın yanı sıra saç sağlığını da destekler. Yeterli protein, vitamin ve mineral içeren besinler saçın güçlenmesine ve büyümesine yardımcı olur. Sağlıklı bir yaşam tarzı, stresi azaltmaya, uyku kalitesini iyileştirmeye ve saç dökülmesini önlemeye yardımcı olur.

Saç Bakım Ürünleri

Erkekler, saçlarına uygun şampuanlar, saç kremleri ve saç şekillendiriciler kullanarak saç sağlığını iyileştirebilirler. Saç tipine uygun ürünler kullanmak, saçı beslemeye, nemlendirmeye ve hasarlara karşı korumaya yardımcı olur.

Düzenli Saç Kesimi ve Bakımı

Düzenli saç kesimi, saçın sağlıklı uzamasına ve kırık uçların giderilmesine yardımcı olur. Profesyonel bir kuaföre gitmek, saç sağlığı için gerekli bakımı ve tavsiyeleri almanı sağlar.

Saç Boyama

Brad Pitt ve Tom Cruise gibi bazı erkekler saçlarını boyarlar. Saç boyası, beyaz saçları kapatabilir ve saça daha genç bir görünüm verebilir. Bununla birlikte, saç boyasının saçı zayıflatabileceğini ve düzenli bakım gerektirdiğini unutmamak önemlidir.

Sonuç

Brad Pitt ve Tom Cruise gibi erkeklerin gür saçlarını korumak için kullandığı sırlar, sağlıklı beslenme, yaşam tarzı, saç bakım ürünleri, düzenli saç kesimi, bakım ve saç boyamasını içerir. Bu ipuçlarını takip ederek ve saç tipinize uygun ürünleri kullanarak siz de saç sağlığınızı iyileştirebilir ve daha gür, sağlıklı saçlara sahip olabilirsiniz.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• Brad Pitt protez saç: Söylentilere göre Brad Pitt geçmişte saç dökülmesini gizlemek için protez saç kullanmış olabilir.
    • Brad Pitt saçı protez mi: Brad Pitt'in saçının protez olup olmadığı resmi olarak doğrulanmadı.
    • Brad Pitt saç: Brad Pitt'in saçları, yıllar içindeki sağlıklı görünümüyle tanınır.
    • Brad Pitt saç bakımı: Brad Pitt'in saç bakım rutininin sağlıklı beslenme, düzenli saç kesimi ve saç bakım ürünlerini içerdiği düşünülüyor.
    • Brad Pitt saç ektirdi mi: Tom Cruise'un saç ekimi yaptırdığı biliniyor ancak Brad Pitt'in saç ektirip ektirmediği bilinmiyor.
    • Tom Cruise saç: Tom Cruise, sağlıklı ve gür saçlarıyla tanınır.
    • Brad Pitt saçları boya mı: Brad Pitt'in zaman zaman saçlarını boyadığı görülüyor.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Para

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genetik

• quote:

Orijinalden alıntı: Bbalmkb14

arkadaşlar ben bu brad pit,tom cruise,leonardo di caprio gibi adamlar nasıl saçlarını muhafaza ediyorlar anlamıyorum.brad 50 yaşında 20 yaşındaki bi gençtentten daha sık ve sağlıklı saçları var.tom cruise un saçları üstelik çok ince telli olmasına rağmen muhafaza etmiş.leonardo di caprio nun son filmi dirilişteki saçlarını görmüşsünüzdür.40 yaşında adamın saçları öyle olur mu diyorum.şurda brad pitt'in bi linkini atıyorum ordan da bradin saçına bi bakarsınız isterseniz:
    https://www.youtube.com/watch?v=H4oJaGflW5w&list=LL_55lJkaEjMlPt5oq_C9nSA&index=35
    ayrıca alpaçino dediğimiz adamın saçları 75 yaşında, 20-25 yaşındaki çoğu gençten daha fazla
    onları geçtim bizim kıvançın saçları da şekilden şekile giriyor ama adamın saçları hala 10 numara üstelik burak özçivit gibi sağlıklı ve gür saçları olmamasına rağmen
    bu adamların neler yaptığı hakkında bilgisi olan falan varsa bi paylaşabilir mi bizimle.yani doktor kontrolünde saçlar olunca bu kadar uzun süre saçları muhafaza etmek mümkün mü acaba.
    şimdiden teşekkürler herkese.alpaçinonun son halinin fotoğrafını bi atayım ddim diğerlerini bilirsiniz zaten brad pitt,tom cruise vb.adamlar nasıl saçlarını muhafaza etmişler?

Onlar bizim Türkler gibi reklamlara aldanıp market ürünleri kullanmıyorlar.

• biz bimden şampuan alıp yıkanıyoruz adamlar saç kremidir saç bakımıdır alayını yaptırıyor tabi beslenme ve genektikte büyük faktör.
  • aynen yaptırıyolar da işte neler yaptırıyolar.
  • yalnız parayı geçtim brad pitt denilen herif genetik olarak en en en en en şanslılardan biri. her şeyiyle hayata 1-0 önde başlamış herif :D
    diğerleri ise cevabım ; yine genetik :D bu işler genetik bazı insanların saçı 18 olmadan bile dökülebilir.
  • Fireindahole F kullanıcısına yanıt
    sana kesinlikle katılmıyorum genetik falan değil olanı vardır genetik olarak ama kesinlikle hepsi genetik faktörlerden ötürü saçlarını korumamış nasıl bi bakım uyguluyolar onu merak ediyorum
  • Bbalmkb14 B kullanıcısına yanıt
    jason statham aklıma ilk gelenler oldu. adam kelken acayip karizmayım. bırakayım dökülsün demedi heralde. tamamen genetik. aynı basketbolun boy uzatmadığı , futbolun boy uzamasına engel olmadığı gibi.
  • Fireindahole F kullanıcısına yanıt
    genetik faktörler etkili olabilir bazılarında hiç bir şey yapamazsın o dökülmeye karşı ektirmekten başka ama bazılarında ona karşı önlem alabilirsin çeşitli bakımlarla vb.şeylerle.zaten bunu nasıl yaptıklarını soruyorum bu adamların hiçbirinin maşallah kenarları tepeleri bile açılmamış.bunu nasıl sağladılar bilmiyorum.tamamen genetiğe bağlanmamalı yani adamlar salmışlar ne olursa olsun bunlara mı denk gelmiş dökülmemesi.kesin saçları için özel bi şeyller yapıyorlardır.ayrıca basketbol oynamak boy uzatır.tabi genlerin de etkisiyle bu boy belli yere kadar uzar.genetik olarak bir insan 1.70-1.84 arası uzayabilir.basketbol yüzme vb. şeylerle bu boy norlamlde 1.74 te kalacağına 1.80 olabiliyor.hatta 1-84 de olabilir ama o genetik eşiği geçemez ya da ne yaparsa yapsın 1.70 in altına düşemez.
  • Abi bizde adam lys lgs de sac beyazlatip dokuyor sigara icsen dokuluyor alkol dokuluyor parabent iceren sampuan dokuyor jole dax vb seyler dokuyor stres yogun baski dokuyor askerde takilan kep dokuyor deniz suyu dokuyor dokuyor da dokuyor deniliyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

Abi bizde adam lys lgs de sac beyazlatip dokuyor sigara icsen dokuluyor alkol dokuluyor parabent iceren sampuan dokuyor jole dax vb seyler dokuyor stres yogun baski dokuyor askerde takilan kep dokuyor deniz suyu dokuyor dokuyor da dokuyor deniliyor :)

ülkesel faktörler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.