Şimdi Ara

branş deneme sıklığı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • deneme netlerim 95+ ve konu eksiğim de pek kalmadığı için deneme pratikliği oluşsun diye branşlara geçmeye karar verdim. 2-3 günde bir 1 mat 1 tr 1 fen 1 sos olarak çözsem nasıl olur? ya da mat için 1-2 günde bir çözüp tr fen sos için haftada bir mi çözmeliyim? genel deneme haftada bir çözüyorum bu arada. (12 oluyorum, günlük problem geo paragraf ve 11 tekrarı için sb çözüyorum ayrıca, branşlar için geç mi kaldım ya da erken mi, soracağım birisi olmadığı için buraya yazdım, umarım cevap alırım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4mla -- 14 Temmuz 2021; 16:38:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kafana göre takıl, aşırı boşluk bırakmadığın müddetçe sorun olmaz. Asıl sorun olan şey AYT. Konuları hemen bitirip AYT denemelerine de geçmeye bak. TYT hiç belli olmuyor ama AYT'de biliyorsan vurup geçersin (Bu sene de dahil.)

Diğer konular tamamsa 12 konularına kendin başla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BakiSilva -- 14 Temmuz 2021; 16:45:5 >
  • Haftada 2 tr ve mat ,haftada 1 tyt . Canin sıkıldığında ise fen ve sosyal çöz günü bitirirken mesela.
    Daha temmuz bitmedi erken olabilir ama hedefin yüksek gibi . Dediklerim faydalı olabilir. Ayrica 95+ cok gicik bir aralik sabirli ve ustaca calismalisin. Koca sene o araliktsn kurtulamadim benim gibi olma sakın

• Bu dönemde 95+ çok iyi bir sayı ama hangi denemelerde (yayınevi vs. olarak diyorum) bunu yaptığın da önemli. Mesela ekimde 110+ gördüğüm bir deneme vardı ama basitti. Zirveye oynuyorsan doğal netin ekstrem seviyedeki denemelerde yaptığındır, seneye de TYTnin 21 seviyesi geleceğini düşünüyorum.

• BakiSilva kullanıcısına yanıt
    haklısınız, ayt çok daha önemli. 11 konularım tam ama daha da sağlamlaştırmak istedim 12 konularına kendim geçmektense. eylülde 12 konularına başlayıp nisan gibi bitirip full deneme atsam olur mu? çok teşekkür ederim bu arada cevap verdiğiniz için

• bennasılbüyükadamoluucam B kullanıcısına yanıt
    tavsiyeniz için çok teşekkür ederim ve evet, 95+ gerçekten sinir bozucu :( takıldım orada nedense, bu haftadan itibaren branş ve genel çözdükçe yükselir diye umuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4mla -- 14 Temmuz 2021; 18:36:7 >
  • zirveye oynuyorum ve evet, zor denemelerde yaptığım net aralığını söyledim. kolaylarda ben de 110’u bile gördüm ama pek gerçeği yansıtmıyor, haklısınız. ayrıca ben de sizin gibi seneye de bu yıl gibi geleceğini düşünüyorum, ösym zorluğu gittikçe artıracak gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.