Şimdi Ara

Braun 790cc Tıraş Makinesi İnceleme (Resimli) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
742
Cevap
39
Favori
89.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    alkol uçucudur bu yüzden az dayanıyor
    fakat çıkartıp kapağı kapatmak saçma sapan bir iş
    çünkü temizleme özelliği üşengeçler için yapılmış
    kalkıp her defasında çıkartıp kapak kapatmak saçmalık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Link234

2 kutu solüyon sipariş etmiştim Hepsiburada'da indirim varken, dün akşam geldiler. Toplam 4 yedek oldu. Tuvalet kağıdı stoklayan babanneler gibi oldum :)

Eğer solüsyon 2 ay içinde bitmezse ben de sizin gibi 2 ayda bir değiştiririm ama hergün kullanımda 1 ay ömrü olduğu yazıyor. Gerçi sizin tecrübeniz kitapçıktan daha önemli. Ben de pimpiriklik yapaparak son 2 tıraştır içini temizleyip öyle makineye koydum fakat esasında solüsyonun içine düşen kıllar dezenfekte olduğu için zaten hijyen açısından bir sorun çıkarmaz diye düşünüyorum. İki haftalık kulanıcı olarak aklıma takılan bir iki soruyu siz tecrübelilere sormak isterim;

1-) Solüsyonun içindeki alkol 2 ay dayanıyor mu ? Hatta 1 ay bile dayanır mı emin olamadım. Bazı arkadaşlar her temizlemeden sonra solüyonu çıkarıp, kapağını kapiyorlarmış ama bana çok zor gergün tak çıkar

2-) 2 hafta yurtdışı seyatine gittim diyelim. Temizleme makinesini yanımda taşımayacağım için, ne tavsiye edersiniz ? Su altında yıkamak bana kafi gelmiyor, hem hijyen hem de yağlama açısından. Diyorumki, solüsyonu yanıma alıp plastik bir kaba biraz dökeyim ve içinde tıraş makinesini çalıştırayım. Sonra da saç kurutma makinesi ile kurutayım hergün. Ne dersiniz?

3-) E-bay'de elek satan Güney Koreli satıcılar ne kadar güvenilir sizce? Gerçekten orjinal mi satıyorlar? Sonuçta yarı fiyatına geliyor ?

Hergün kapak takmaya üşenen adam nasıl olurda solüsyon ve saç kurutmayla uğraşcak :)
    Bu makinayı ilk Çıktığı Günler'de Alıp kullanan birisiyim. Temizleme sıvısı makina da takılı dursun. Zaten bir ay sonra içi dışı kıl dolacak :) bitmesine fırsat olmadan tiksinip otomatik olarak değiştirceksin ;) çok fazla özenme musluğun altına tut çalıştır. Sonra temizleme makinasına gönder gitsin. Yurt dışına temizleme sıvısı falan taşıma. Musluğun altına tut çalıştır suyun altından çekip bir kaç dakika daha çalıştır durdur cihazı. Üstten havlu gibi birşeyle fazla suyunu sil. Dönünce makinaya tak. Ben iki temizleme sıvısı kullanıyorum. Bir tanesine başlık kısmını suya tutup çalıştırıp sonra kıllı mıllı atıyorum ön temizlik. sonra diğer solüsyonla temizliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selamlar,
    ben de geçen hafta aldım bu makineyi. benim de çoğunlukta olduğu gibi boyun bölgesindeki kıllarla ilgili problemim var. yüzüm tamamen sinekkaydı oluyor fakat boyun bölgesini ne kadar uğraşırsam uğraşayım siyah siyah uçları kalıyor. çözüm bulan olursa paylaşsın lütfen.
    bir diğer ve en önemli problemimde kullanmaya başladığımdan beri yüzümde sivilce gibi kabarıklıklar meydana gelmeye başladı. sivilce kadar küçük değil iri iri kızarıklıklar. bunun sebebi nedir? yüzüm kuru olarak traş oluyor.
  • Bloody Mary B kullanıcısına yanıt
    Boyunda sinek kaydı bende de olmuyor malesef. Yatık çıkan kıllardan sanırım. Bir arkadaş pudra sürüp öyle traş ediyorum boyun bölgesini yazmıştı ama denemedim hiç. Kızarıklık cildin makineye alışma süreci ile alakalı olabilir.
  • hb_07 H kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Kapak takıp çıkarmaya normal şartlarda üşenirim ama seyahat gibi zaruri ve süreli durumlarda uğraşırım diye düşünüyorum. Saç kurutma makinesi abartı olablilir :) ama bildiğim kadarıyla bıçakların körelmesinde en büyük düşman nem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloody Mary

selamlar,
    ben de geçen hafta aldım bu makineyi. benim de çoğunlukta olduğu gibi boyun bölgesindeki kıllarla ilgili problemim var. yüzüm tamamen sinekkaydı oluyor fakat boyun bölgesini ne kadar uğraşırsam uğraşayım siyah siyah uçları kalıyor. çözüm bulan olursa paylaşsın lütfen.
    bir diğer ve en önemli problemimde kullanmaya başladığımdan beri yüzümde sivilce gibi kabarıklıklar meydana gelmeye başladı. sivilce kadar küçük değil iri iri kızarıklıklar. bunun sebebi nedir? yüzüm kuru olarak traş oluyor.

Makinayı daha yeni almışsın. Bazı kişilerde bir ay bazı kişilerde üç ay sürebilir alışma Süreci. Zamanla makinayla traş Olmayı da öğreneceksin :) tek tavsiyem jilet vs kullanmayın Kuaför de traş olmayın ve bir iki günde traş olun. Haftalık sakal bırakıp makinayla uğraşmayın. Cildinde hassaslık var her traş sonrası temizleme makinasında temizleyin.

• benim aletin lock tuşu bozuldu. sabitlemiyor başlığı artık.

bunu tamir etmenin çaresi var mıdır sizce?

teşekkürler
  • kanoute K kullanıcısına yanıt
    Tek çare yeni başlık almak...

• .B. kullanıcısına yanıt
    Forumda ki ben dahil bu ürünü kullanan arkadaşlar sürekli alkolün içinde tutmuyoruz. Ayda 1 kez bıçakları suda yıkadıktan sonra orijinal ''alkollü'' sıvı ile yıkıyoruz, sıvı kullanım süresi artıyor bu şekilde maliyette azalıyor.
    Sakallarınız çok aşırı gür değilse 5 yıl kadar gider diyor yetkili servis bıçakları için ki ben 2 yılı doldurdum çoktan.
  • Slayer_ kullanıcısına yanıt
    Anladım, ben sürekli sıvı içinde duruyor sanıyordum.
    Hala kararsızım, zaten genel olarak kararsız biriyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hb_07

başlık dediğiniz komple üst taraf mı? nereden alabilirim o parçayı ve fiyat nedir bilginiz var mı?

eğer şu altakiyse kastettiğiniz ondan aldım düzelmedi.

Braun 790cc Tıraş Makinesi İnceleme (Resimli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 21 Nisan 2015; 22:07:24 >
  • Merhaba arkadaşlar.Bende kaliteli ve güzel bir braun traş makinesı almayı düşünüyorum.Öyle traş makinesına 450 verecek durumum yok açıkçası :) Ama almışken en iyisi olsun diyorum.Taksitle almayı düşünüyorum.Teknosada baktımda bundan daha pahalı bir braun ürünü göremedim.Ve bunu düşünüyorum.Şimdi ben aldığım cihazı en az 5 sene kullanayım diyorum.Sonuç itibariyle az para değil.Islak traşta olmak istiyorum.hepsi bi arada olsun almışken.Sanırım bu makinede destek yok.Bana tavsiyeniz nedir arkadaşlar ? Ve neden braunun bu kadar serisi var ve hepsinin fiyatları farklı ? Daha uyguna iyi bir ürün varmı alabileceğim ? (Braun)

• Arkadaşlar dünden beri araştırıyorum.Ve iki model arasında kaldım. Braun Cooltec Ct5cc (ıslak kuru soğutma teknolojili) ve Braun 790cc(kuru) .Hangisini alacağıma karar veremedim.790cc en iyisi deniyor fakat kuru olması bende biraz tereddüt ettirdi.cildim biraz hassas.Kardeşimde Braun Waterflex var ve onda bir kere traş olduğumda boyun bölgem biraz tahriş oldu ve Sakal bıraktı tek tük.Acaba bunu bu iki makinede de yaşarmıyım ? Braun Cooltec Tıraş Makinesi Islak Ve Kuru traş özelliği olduğu için tahriş durumunda ıslak traş olurum diye düşündüm.Eğer 790cc alırsam böyle bir imkanım olmayacak ama.Ayrıca Cooltec 5cc nin bir videosunu izledim 3 4 günlük sakalda biraz zorlanıyor boyun altında.Aynısı 790ccde de varmıdır ?

Sorularıma tecrübeli arkadaşlar ,bu cihazları kullanan arkadaşlar cevaplarsa çok memnun olurum.Bugün yarın almayı düşünüyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

quote:

başlık dediğiniz komple üst taraf mı? nereden alabilirim o parçayı ve fiyat nedir bilginiz var mı?

Evet üst tarafı. Servisten İstanbul Tahtakale den yurt dışından... Serviste pahalıdır. Tahtakale de 100-120 gibi fiyatlardadır yurt dışında 80-100 aralığındadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sh00t3r_DoguKan

Arkadaşlar dünden beri araştırıyorum.Ve iki model arasında kaldım. Braun Cooltec Ct5cc (ıslak kuru soğutma teknolojili) ve Braun 790cc(kuru) .Hangisini alacağıma karar veremedim.790cc en iyisi deniyor fakat kuru olması bende biraz tereddüt ettirdi.cildim biraz hassas.Kardeşimde Braun Waterflex var ve onda bir kere traş olduğumda boyun bölgem biraz tahriş oldu ve Sakal bıraktı tek tük.Acaba bunu bu iki makinede de yaşarmıyım ? Braun Cooltec Tıraş Makinesi Islak Ve Kuru traş özelliği olduğu için tahriş durumunda ıslak traş olurum diye düşündüm.Eğer 790cc alırsam böyle bir imkanım olmayacak ama.Ayrıca Cooltec 5cc nin bir videosunu izledim 3 4 günlük sakalda biraz zorlanıyor boyun altında.Aynısı 790ccde de varmıdır ?

Sorularıma tecrübeli arkadaşlar ,bu cihazları kullanan arkadaşlar cevaplarsa çok memnun olurum.Bugün yarın almayı düşünüyorum..

Ucuza en iyisini alamazsın :) Braun 790 veya Panasonic Alman'ı tavsiye ederim. Forumda Ankara'dan bir arkadaş satıyordu forum ikinci el e göz at. Sıfır başlıkla Braun ve Sıfır Panasonic

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

quote:

Evet üst tarafı. Servisten İstanbul Tahtakale den yurt dışından... Serviste pahalıdır. Tahtakale de 100-120 gibi fiyatlardadır yurt dışında 80-100 aralığındadır.

Dedğiniz parçayı ebay de aradım bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz.
    Hep benim verdiğim fotodaki var

• quote:

quote:

Arkadaşlar dünden beri araştırıyorum.Ve iki model arasında kaldım. Braun Cooltec Ct5cc (ıslak kuru soğutma teknolojili) ve Braun 790cc(kuru) .Hangisini alacağıma karar veremedim.790cc en iyisi deniyor fakat kuru olması bende biraz tereddüt ettirdi.cildim biraz hassas.Kardeşimde Braun Waterflex var ve onda bir kere traş olduğumda boyun bölgem biraz tahriş oldu ve Sakal bıraktı tek tük.Acaba bunu bu iki makinede de yaşarmıyım ? Braun Cooltec Tıraş Makinesi Islak Ve Kuru traş özelliği olduğu için tahriş durumunda ıslak traş olurum diye düşündüm.Eğer 790cc alırsam böyle bir imkanım olmayacak ama.Ayrıca Cooltec 5cc nin bir videosunu izledim 3 4 günlük sakalda biraz zorlanıyor boyun altında.Aynısı 790ccde de varmıdır ?

Ucuza en iyisini alamazsın :) Braun 790 veya Panasonic Alman'ı tavsiye ederim. Forumda Ankara'dan bir arkadaş satıyordu forum ikinci el e göz at. Sıfır başlıkla Braun ve Sıfır Panasonic

Ucuz değiller.Cooltec ct5cc en uygun 350 tlye 790cc ise en uygun 429 tlye mevcut internette.hemde iyi sitelerde .Ben pek ucuz olduklarını düşünmüyorum.arada da sadece 70 tl var.Sorduğum sorular daha çok fiyatla alakalı değil kullanımla uygunlukla alakalı.Ayrıca Panasonic servis sıkıntısı varmış diye duydum.şahıs yerine de iyi internet mağazalarından yada teknosa gibi yerlerden almak tercihimdir.Teşekkürler yinede.

*Daha detaylı sorularımın cevaplarını verebilecek arkadaşların cevaplarını beklemekteyim..

• quote:

quote:

quote:

Ucuz değiller.Cooltec ct5cc en uygun 350 tlye 790cc ise en uygun 429 tlye mevcut internette.hemde iyi sitelerde .Ben pek ucuz olduklarını düşünmüyorum.arada da sadece 70 tl var.Sorduğum sorular daha çok fiyatla alakalı değil kullanımla uygunlukla alakalı.Ayrıca Panasonic servis sıkıntısı varmış diye duydum.şahıs yerine de iyi internet mağazalarından yada teknosa gibi yerlerden almak tercihimdir.Teşekkürler yinede.

*Daha detaylı sorularımın cevaplarını verebilecek arkadaşların cevaplarını beklemekteyim..

Bende 790 4cc var ve ben memnunum tavsiye ederim. Panasonic Olanları arkadaşlar dan kullananlar var. Islak kuru model istersen Panasonic ten şaşma. Kuru diyorsan benim makinadan al. Forumda Panasonic satan Ankara'dan bir forumdaş. Sıfır ürün diyordu fiyatıda yurt dışı fiyatıydı. Düşünülebilir...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende 790 4cc var ve ben memnunum tavsiye ederim. Panasonic Olanları arkadaşlar dan kullananlar var. Islak kuru model istersen Panasonic ten şaşma. Kuru diyorsan benim makinadan al. Forumda Panasonic satan Ankara'dan bir forumdaş. Sıfır ürün diyordu fiyatıda yurt dışı fiyatıydı. Düşünülebilir...

Panasonic te servis sorunu var diye yazılanlar okudum.ayrıca ürünün fiyatı gerçekten yüksekmiş.braun alacağım.bahsettiğim iki üründen birisi tercihim olacak.bakalım artık hangisi olur..

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.