Şimdi Ara

Braun 790cc Tıraş Makinesi İnceleme (Resimli) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
742
Cevap
39
Favori
89.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kirli sakal için bir aparatı yok malesef. sinek kaydı olmayacaksanız bu makine size göre değil.
  • Merhabalar,

@Link234 williams lectric shave diye aratabilirsin Google da, Türkiye'de satılıyormu bilmiyorum. ben çok uzun zamandır kullanıyorum traş öncesi yüzünüze sürüp 2-3dk sonra traş oluyorsunuz. rahatlama oluyor.

elek fiyatları servisler 130-140tl civarında satılıyor.

kilitleme tuşu benimde birkaç kez yerinden çıktı tekrar takılabiliyor.

yaklaşık 6 yıldır traş makinası kullanıyorum braun almadan önce 2 makinem philips oldu, Braun hassaslık konusunda 1 tık önde.
  • itineris İ kullanıcısına yanıt
    Bilgi için çok teşekkürler. Evet ürünü inceledim, sanırım benim ihtiyacım olan bu denemem gerekiyor tabii. Amazon'da falan satılıyormuş ama sıvı olduğu için gümrüğe takılır. Türkiye içinden temin edilebilecek bir yer ya da website var mıdır?
  • Arkadaşlar
    Şu temizleme sıvısını nerede bulurum? Bimekste yok, teknosa da yok :S

Media market mi bulayım şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

Arkadaşlar
    Şu temizleme sıvısını nerede bulurum? Bimekste yok, teknosa da yok :S

Media market mi bulayım şimdi

Genelde internetten bulunuyor bildiğim kadarıyla
  • Link234 kullanıcısına yanıt
    bazı yabancı ürün satan eczaneler ve Amerikan pazarlarında bulabilirsin. ankarada kızılayda Amerikan pazarında oluyor, istanbulda Amerikan pazarı varmı yada nerde bilmiyorum, Google da arat istersen.
  • selamun aleyküm delikanlılar.

ben bu makineyi tam 32 aydır kullanıyorum

zaman çok hızlı geçmiş.

bence ilk günkü halinden hiç bir farkı yok.

haftada altı gün traş olurum. en çok üç günlük uzunluktaki sakalı kestim sorunsuz olarak. eleği 24 ayın sonunda değiştirdim. üçüncü traşta eleği açıp lavaboya boşaltırım. altıncı traştan sonra temizleme ünitesine biner arkadaş.

bazen yüzümü, özellikle boyun bölgesini, ıslatıp oluyorum traşı, o zaman daha yumuşak oluyor ama aynı jiletle olmuş gibi yanıyor suratım.

temizleme sıvısını kliksa.com veya hepsiburada'dan alıyorum. almayan, kullanmayan varsa mutlaka alıp kullansın.

temizleme sıvısını sürekli makinede tutarım, alkolünün uçması vb bir durum olmadı şimdiye kadar. sıvı en geç üç ayda bitiyor.

selamlar.

• 790 ile 799 modeli arasındaki fark nedir? Su anda en ucuz nereden alabilirim?

• yedek başlık 140tl civarı
    sizce de pahalı değil mi?
  • üstatlar, bu makine ile 3-4 günlük sakalları kesebiliyor muyuz? Sakal uzadıkça zorlanıp tahriş eder mi?
  • Çok önce de yazdım.Yeniler için tekrar edeyim.Cihazı alalı üç yıl geçti sanırım.Performansı çok iyi.Sinekkaydı traş yapar.Bir haftalık sakalı da rahatlıkla traş eder.
    Kesinlikle tavsiye ederim.
    Temizlik solüsyonu pahalı.Ben kolonya içerisine 4 damla ince makina yağı damlatarak hazırladığım solüsyonu kullanıyorum.Gayet iyi oluyor.
  • En uygun nereden alabiliriz?
  • İyi günler arkadaslar.
    Konu hakkında birşey sormak isterim.
    799cc model aldım bende solusyon için eczaneye izopropil yapıp yapamayacaklarını sordum arkadasta bunun yerine etil alkol yapabileceğini söyledi. kimya konusunda bilgim malesef yok acaba fark varmıdır ?

internette izopropil alkol var bundan satın seyreltebilirmiyim birde bunu sormak isterim.

saygılar
  • Merhaba arkadaşlar, ben de hepsiburada'dan braun 799cc aldım, ancak kutuyu açar açmaz kafa kilit fonksiyonunun bozuk olduğunu gördüm. Belki çok kullanmayacağım bir özellik ancak canımı sıktı. Braun servise götürsem mi acaba?

Öte yandan şu anda solüsyonu hazneye yerleştirdim. Sizlerde istasyon sürekli elektriğe bağlı olarak mı duruyor? Makineyi de gün içinde sürekli enerjili istasyonda mı tutuyorsunuz? Bana çok mantıklı gelmedi bu yöntem. Sadece 6 tıraşta bir makineyi istasyona koyup istasyonu da elektriğe bağlamayı düşünüyorum.
  • canboca kullanıcısına yanıt
    Şarj ve yıkama tamamlandıktan sonra ünitenin ışıkları sönüyor. Kullanma klavuzunu okuduysanız, makine şarj olduktan sonra ünite elektiriği kesiyor minvalinde bir açıklama vardı. Ben tam de bahsettiğiniz şekilde uzun zamandır kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Link234

Şarj ve yıkama tamamlandıktan sonra ünitenin ışıkları sönüyor. Kullanma klavuzunu okuduysanız, makine şarj olduktan sonra ünite elektiriği kesiyor minvalinde bir açıklama vardı. Ben tam de bahsettiğiniz şekilde uzun zamandır kullanıyorum.

Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Peki kafanın kilitlenememesi konusunda ne yapmamı önerirsiniz? Bir çok kişinin başına gelen bir sorun sanırım.
  • Merhaba,

Ben de 2 gün önce hepsiburada.com'dan 799 modelini aldım. Ben herhangi bir sorun ile karşılaşmadım, kafa kısmı sorunsuz çalışıyor. Kilit de öyle. İsterseniz hiç kullanmadan direk servise görütün.

Diğer konu ise şarj olayı. Ben kitapta okumuştum, pratikte de görünce OK'dir dedim. Makinenin şarjı tam dolu ise ünite bir süre sonra kendisini bekleme moduna alıyor. Bu sırada makineye herhangi bir elektrik gitmiyor. Zaten temizleme ünitesinde de herhangi bir ışık vs. yanmıyor. Dolayısı ile cihazda devamlı durmasında bir sorun yok. Yine de sizin bileceğinzi iş :)
  • arkadaşlar benım anlamadığım eczanecıler bu isopropyl alcohol alkolu bılmıyorlar ızmırde sordum bır kac eczanecıye bazılarında alkol var ama saf alkol bunların elındekı olan alkol olurmu ? ayrıca alkolun ssevıyesı %96 bız bunu %70 oranınamı seyrelecegız yoksa %70 seyreltıp %40 laram getırecegız oranı bılgısı olan varsa yazarsa sevınırım herkese ıyı forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: GirDaP_KaRsiYaKa

arkadaşlar benım anlamadığım eczanecıler bu isopropyl alcohol alkolu bılmıyorlar ızmırde sordum bır kac eczanecıye bazılarında alkol var ama saf alkol bunların elındekı olan alkol olurmu ? ayrıca alkolun ssevıyesı %96 bız bunu %70 oranınamı seyrelecegız yoksa %70 seyreltıp %40 laram getırecegız oranı bılgısı olan varsa yazarsa sevınırım herkese ıyı forumlar

http://www.tipkimsan.com/?urun-3132-iZOPROPiL-ALKOL---1-Litre.html

Eczaneler bilmiyorsa internetten temin edebilirsiniz. Saf su ile seyrelltip alkol oranını %70'e getirmeniz gerek.

• arkadaşlar ben de bu makineden yeni aldım. boyun bölgesinde iyi çalıştığı söyleniyordu. ama özellikle 2-3gün hiç traş olmadıktan sonra özellikle boyun bölgesinde iyi bir prrformans sergilemiyor. sonra gillette vurmak zorunda kalıyorum halbuki gillete kullanmamak için almıştım bu ürünü. cildi çok yormamak tahriş etmemek için almıştım. acaba bir yerde hata mı yapıyorum? standart traşta zaten önce boyun kısmını yapıyorum ama iyi bir sonuç alamıyorum. lütfen yardımcı olun...

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.