Şimdi Ara

Braun 790cc Tıraş Makinesi İnceleme (Resimli) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
742
Cevap
39
Favori
89.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Braun 790cc makineyi inceliyordum ama nerdeyse 3 senelik makineymiş. 550 tl civarında...en son teknoloji bu mudur? Hassas boyun bölgesi için traş makinesi bakıyorumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyun bölgesi için en iyisi braun 790cc. bende panasonic la93 de var. Genel olarak panasonic daha iyi ama boyun bölgesi hassas olanlar için braun en iyi seçim.
  • Braun 70s elek arayan arkadaşlar linke bakabilir piyasaya göre daha ucuz gibi geldi. Ben makineyi yeni aldım ama bulunsun diye yedek elek alsam mı karar veremedim.

http://www.1v1y.com/urun/braun-4777-7-serisi-tiras-makinesi-yedekbasligi-kaset-70s--9318783
  • Braun 790cc kullananlara sorum olacak
    Benim cihaz 2'dir içinden bir parça kırılıyor. Kırıldığında başını sabitleyemiyorum. Bu 2. defa oldu. Zorlamadan. Bu yalnızca benim mi başıma geliyor? Bunu öğrenmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaskas123

Braun 790cc kullananlara sorum olacak
    Benim cihaz 2'dir içinden bir parça kırılıyor. Kırıldığında başını sabitleyemiyorum. Bu 2. defa oldu. Zorlamadan. Bu yalnızca benim mi başıma geliyor? Bunu öğrenmek istiyorum.

İlk aldıgımda başıma geldi, değiştirmiştim cihazı. Bir daha da olmadı.
  • 6 aydır h.sonu dahil her gun kullaniyorum.Bu konuda bir sıkıntı yasamadım.Fakat farklı bir pürüzden dolayı cihazimi servise gonderdim;Bileceginiz gibi cihaz ekraninda 6 kademe olan hijyen ve batarya kutucuklari var.Hijyen ve batarya seviyesi düştükçe veya arttıkça kutular sırasıyla sinyal vererek artıyor ya da azalıyor.Fakat batarya kademesinin 4. ile 6.kutucugu ile hijyenin 1.kutucugu yok oldu,yani batarya tam dolu olduğunda 6 tane görünmesi gereken siyah kutucuklardan 4 u gözüküyor.Ürün servisten geldiğinde yine bilgilendirecegim.

• eozen81 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevapladığınız için.
  • merhaba
    760 pulsonic almayı düşünüyorum.
    790 almadığıma pişman olur muyum?
    özelliklere baktım aman aman bir fark yok gibi duruyor.

hopi kullanarak alacam arada 120tl gbi bir fark var
  • Panasonic LV61 ile kıyasladıktan sonra, kısmetse kliksa dan braun 790cc alacağım yakın zamanda.Amacım babyface, pürüzsüz cilt.Sinekkaydı traş yapacağım.

braun 790cc-4 te, temizlik tam olarak nasıl olacak, pek çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

Panasonic LV61 ile kıyasladıktan sonra, kısmetse kliksa dan braun 790cc alacağım yakın zamanda.Amacım babyface, pürüzsüz cilt.Sinekkaydı traş yapacağım.

braun 790cc-4 te, temizlik tam olarak nasıl olacak, pek çözemedim.

Ben aleti alalı 3-4 ay oldu. Daha bir kere suya tutmadım. 3 günde 1 traş olup iş bitince yuvasına sokup temizleme tuşuna basıyorum. 30 seferden sonra solüsyon bitti, stoklamıştım zaten ucuza, 2. solüsyona geçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepulturgay

merhaba
    760 pulsonic almayı düşünüyorum.
    790 almadığıma pişman olur muyum?
    özelliklere baktım aman aman bir fark yok gibi duruyor.

hopi kullanarak alacam arada 120tl gbi bir fark var

Bildiğim kadarıyla tek farkları kısa süre temizlik tuşu.
    Onun da yaptığı solüsyonu çekip sadece bir kere çalışıp durması.
    Diğer modda bunu ardışık birkaç kez yapıp kurutmaya başlıyor.
    Bence hızlı mod çok dert değil.
    Birde cihaz üstündeki lcd ekran aynı olmayabilir ancak ondan emin olmadığım için yazmıyorum.
    Bence makineyi alacaksanız bundan dolayı pek endişe etmeyin.
    ----
    Kaset-elek değiştirmek isteyenler tahtakale'den nakit yada kredi kartına 100 liraya alabilirler. Ben geçen ay değişimi yaptım lcd panelde değişim çıkınca.
    Makinenin kesimi ilk günküne döndü.
    ---
    Makine hakkında özet yorum isteyen olursa:
    Alt seviye makineleri denemediğim için onlarla kıyaslayamam ancak bir senedir kullanıyorum ve memnunum.
    Standı, uzun giden şarjı, suya tutulabilmesi vs. güzel.
    Bu fiyatlara Panasonic de alınır ancak Türkiye'den çekildiler diye cesaret edilmiyor.

• İyi günler
    bende 2 senedir kullanıyorum cihazı çok güzel artık bazı gbölgelerdeki kılları keserken zorlanıyor elek i hiç değiştirmedim artık zamanı geldi herhalde serviste elek ne kadardır?
    Bu temizleme sıvısını hiç kullanmadım faydası var mı?Alsam faydası olur mu ben suyla temizledim hep ilk cihazda gelen sıvı kaza sonucu döküldü kullanamadım.Elek değiştirme uyarısı kendi mi veriyor cihaz?
    Bu arada oynar başlığı sabitleyemiyorum hiç başlarda kırıldı servise gidemedim alıştım öle kullanmaya gerçide gitsem serviste masrafı ne kadar bilen var mı?
    iyi günler
  • BRAUN SERIES 7 / 790 CC-4 PULSONIC TIRAŞ MAKİNESİ aldım tonla para verip.
    ıslak köpüklü kullnımda kurudan daha iyi alıyor. Lakin ben pratik olsun diye
    almıştım değilmiş. Artı boyun altını çok uğraştırıyor.
    Belli uzunluktan sonra kılları asılıyor oda canımı acıtıyor. Hatta işim bittikten
    sonra boyun altımı bida jiletle tekrar alıyorum.
    Makineyi 9 aydan fazladır kullanıyorum. Aldığıma pişmanım önermem.
    Jileti arıyorum.
  • @m.arabaci elek servislerde 100-125 TL çekiyorlar ama değiştirmek şart. Bence ebayden alın daha ucuza bulma şansınız var.

@jubeii ben uzun süredir dinlenmiş cildime yani sabahları tıraş oluyorum, kuru şekilde. Hiç sorun yaşamadım. Islak tıraş istiyorsanız bence Philips ürünlerine bakın ancak dinlenmiş cildiniz üzerine Braun'a kuru tıraş için şans verin derim.
  • Boyun bölgesinde zor kesilen sakalların problemi yatık çıkmaları. Cihaz mikro titreşimlerle bu yatık kılları uyararak kesmeye çalışıyor ama çok uğraştırıyor gerçekten. Fakat birşey fark ettim; geçenlerde 1 hafta sakal uzattım ve iş artık kesmeye gelince önce Phillips marka sakal kısaltma makinemle sıfır kestim ve sonra 790cc ile traş oldum. Sorunlu boyun bölgesini bile tek dokunuşla aldım (Mutluluk budur!). Tahminim traştan önceki o kesme işlemim yatık kılları epey dikleştirdi ve 790cc de adeta yanak traş eder gibi tek dokunuşla boyun bölgesini aldı. Bu durumda işin uzmanı arkadaşlara bir sorum olacak. Bu sorunlu boyun bölgesi kıllarını traş öncesi dikleştirecek ya da eleğe girmesini kolaylaştıracak bir ürüm var mıdır? Bir çeşit pudra ya da jel gibi? Ya da traş öncesi buz sürelim mesela :)
  • Link234 kullanıcısına yanıt
    Parmağımızı prime sokalım. Kıllar dikilir. Boyun altı gerçekten eziyet.hele. yazın terli surat à köpüksüz tam bir işgence sanki yüzümü 10 jiletli bıçak ile tersten kuru traş olurmuş casına kızarıyor boynum

• " BRAUN SERIES 7 / 790 CC-4 PULSONIC TIRAŞ MAKİNESİ "
    17.10.2014 fatura tarihli makinamı satıyorum.
    Satış sebebim beklentilerimi karşılayamamış olması. Bilemiyorum belkide yüzüm
    bu makinelere uygun değildir. Makineyi temiz kullandım, hiçbir sorunu yoktur.
    İlgilenenler bana PM atabilir.
  • Merhaba,

Burada hep 790cc konuşulmuş fakat 799cc var şu an hepsiburada' da örneğin. Bir üst modeli midir?
    Braun türkiye' de değil fakat orjinal sitesinde braun series 9 çıkmış. Türkiye' ye de yakında gelecektir diye tahmin ediyorum.
    Ben jilettle traş olduğumda sivilcelenme ve kıl dönmesi meydana geliyor. Bu ürünü tavsiye ediyor musunuz kullanan arkadaşlardan yorum alabilir miyim?
  • http://www.sanalpazar.com/Ipa-Izopropil-Alkol-Temizlik-Solventi-996-1-Lt__isp7116148
    bu linkte 1 litre Izopropil Alkol var fakat bunu nasıl yüzde 70 kıvamına getiririz?
  • Merhaba,

Arkadaşlar bu makineden almayı düşünüyorum, yalnız ben sadece sinek kaydı traş olmuyorum. Sakal düzeltmek ya da kirli sakal bırakmak için de bu makine uygun mudur yoksa farklı bir model mi seçmek gerekir?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.